Pomogła: 7 razy Wiek: 15 Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 338 Skąd: z dziury . o!
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 15:29
Robert Kubica. XD
a tak na serio to Żurawski.
_________________ Moje oczy są oczami wariata,
kiedy spotykają się z Twoimi oczami. Kochać...
W tym słowie jest kolor nieba,
ale także rdzawy pył gorzkich dni.
A za mojego Błaszczykowskiego Liverpool złożył ofertę BVB: osiem milionów euro (chociaż może i funtów jak to Anglicy; nie jestem pewien). Od razu została odrzucona, a Kubę nawet nikt nie poinformował o niej Menedżer Borussi powiedział dziennikarzom, że nawet gdyby dawano mu 20 milionów, i tak nie odsprzedałby Błaszczykowskiego.
Według mnie to dobrze. To oznacza, że sztab ceni naszego skrzydłowego i ma on pewne miejsce w podstawowej 11. A w tak renomowanym klubie jak Liverpool musiałby o nie walczyć.
Kuba pewnie zagra jeszcze dla nas jeszcze na MŚ 2010 i na EURO 2012 Już jako gwiazda.
_________________ STRIP SAMBA! http://youtube.com/watch?v=HoyQwrviMbs Eu sou um barco na imensidao do mar
Com saudade do meu porto
Navego, navego, navego nas ondas do mar
Vento me leva pra la de novo
Jak dla mnie Błaszczykowski może ważyć i 200 kg No i nikt nie mówił tutaj o idolach. A piłkarze zawsze mają 'oh ah sexi ciałko', bo inaczej nie graliby tak dobrze.
_________________ STRIP SAMBA! http://youtube.com/watch?v=HoyQwrviMbs Eu sou um barco na imensidao do mar
Com saudade do meu porto
Navego, navego, navego nas ondas do mar
Vento me leva pra la de novo
Wysłany: Pią Sie 29, 2008 17:17
Boruc i Podolski.
_________________ I'm never coming back to reality,
cause reality is illusion anyway.
And everything we know,
everything we see,
everything we are
is an illusion.
Steven Gerrard
Fernando Torres
Ryan Babel
Daniel Agger
Javier Mascherano
_________________ "Niektórzy ludzie uważają, że piłka nożna jest sprawą życia lub śmierci. Jestem bardzo rozczarowany takim podejściem.
Mogę zapewnić, iż jest o wiele, wiele ważniejsza."