Hmmm... Moim ulubionym piłkarzem jest Łukasz/Lukas Podolski (Poldi!). Oprócz niego moimi ulubionymi piłkarzami są: Fernando Torres, Christiano Ronaldo, Michael Ballack, Bastian Schweinsteiger, Artur Boruc.
"Widziałam jego zdjęcie i myślę, że jest imponującym graczem"
Mhm, na pewno
_________________ STRIP SAMBA! http://youtube.com/watch?v=HoyQwrviMbs Eu sou um barco na imensidao do mar
Com saudade do meu porto
Navego, navego, navego nas ondas do mar
Vento me leva pra la de novo
Pomogła: 7 razy Wiek: 22 Dołączyła: 11 Wrz 2007 Posty: 1066 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Lip 06, 2008 13:16
Coelho napisał/a:
Zauważyłem, że według dziewczyn umiejętności są wprost proporcjonalne do wyglądu..
Nie wsadzaj wszystkich do jednego worka. Ten przyklad co pokazales to pewnie jakas gowniara, ktora w zyciu nie widziala meczu. Ale niestety zdarza sie, dlatego najbardziej lubianymi pilkarzami sa Beckham i C. Ronaldo. Chociaz Oni mi sie nawet z wygladu nie podobaja.
[ Dodano: Nie Lip 06, 2008 14:17 ]
domi111111 napisał/a:
Łukasz/Lukas Podolski (Poldi!).
pewnie nawet nie wie gdzie On gra.
_________________ "Sprawiedliwość ma oczy i fiskalną kasę.
Podstawowe wartości spłonęły jak papier"
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska
„Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Nie istnieje droga na skróty do miejsca, do którego warto dojść. Memento mori. Nic nie jest tak piękne i ponadczasowe jak polska muzyka rockowa.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl.
Pomógł: 23 razy Wiek: 17 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 1723 Skąd: z ziemi jak na razie
Wysłany: Pon Lip 14, 2008 10:51
Cytat:
Dla mnie Kaka lepszy od Ronaldinho. Zreszta kazdy ma swoj typ i tyle. Zazwyczaj obroncow sie troche olewa, ale Maldini tez zasluguje na szacunek.
Mi się podoba styl grania ronaldinho.Jest to typowa brazylijska piłka.To sie nie nudzi.A jak mam oglądać Smolarka jak rypie z połowy boiska to sie smutno robi Trzeba też przyznać , że ronaldinho jest bardzo skuteczny.