A ja nie mam takiego klubu. To, że lubię Ruch nie powoduje, że muszę nie lubieć Gieksy. Mam sentyment, bo jestem z Katowic, a mieszkam teraz w Warszawie, więc Legia też jest ok.
I ja w ogóle tego nie rozumiem. Co wam te klubu zrobiły? To, że wygrały mecz? Czy to, że tak trzeba, bo jak kibicuję Ruchowi, to muszę nie lubić Gieksy? Mogę zrozumieć, że kibice klubu xx się zachowują, że szkoda gadać. Ostatnio mam mały afekt do Legii. Ale to pseudokibice. A nie sam klub.
Nie lubię Ruchu Chorzów, bo są zakompleksieni, myslą że to że rządzą w 2 z 22 dzielnic Katowic upoważnia ich do mówienia "niebieskie Katowice", ich głównym hobby jest zamalowywanie niekiedy naprawde wspaniałych graffiti kibicowskich powstałych w sąsiednich miastach, nawet jeżeli to jest dzielnica w której w ogóle nie mają wpływów, tysiące innych powodów...
GKS Tychy - prywatne utarczki
GKS Jastrzębie - kozaki z klubu, który okrada piłkarzy;]
mniej - Zagłębie Sosnowieś, Legia itp gorolstwo
Pomógł: 13 razy Wiek: 10 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 1365 Skąd: Trn
Wysłany: Sob Lip 14, 2007 07:22
Nie przepadam za Lechią, podczas zeszłorocznej rundy wiosennej przenieśli się ze stadionu na miasto i zdemolowali pół mojego osiedla! Nie wiem właściwie jak do tego doszło ale dla mnie to przesada...
_________________ nastolatkowie.com.pl - Dramat, Romans i Komedia.
Użytkowniku: nie sraj do własnego talerza, używaj opcji SZUKAJ.
Wysłany: Nie Lip 15, 2007 22:15
Pete napisał/a:
Może zamiast bezsensownej dziecinnej napinki spotkamy się gdzieś w lasku i wytłumaczymy sobie to w twarz, a nie na internecie
Jasne , nie ma problemu... sam na sam , ok ? ;>
_________________ "Zaciśnij pięść nim skończy się bój
Najgrubszą z krat nie zamkną Twych ust
Z najmniejszej z cel ucieknie Twój krzyk
Bo każdy dzień oddałeś dla krwi
Unieśmy dłoń za starą pieśń
Za faszyzm słów, za czerwień i biel
Wolność w nas dla której wciąż warto trwać
Choć dręczy Cię czerwony sejm, czerwony rząd, sprzedany kler
Nie walczysz sam o racje dla swoich praw
Nie pozwól złamać się!"
Może zamiast bezsensownej dziecinnej napinki spotkamy się gdzieś w lasku i wytłumaczymy sobie to w twarz, a nie na internecie
Jasne , nie ma problemu... sam na sam , ok ? ;>
A co na solo chcesz iść Widziałem koło podstawówki jak się tak biją Banda na bandę to co innego , a ty widziałem że się napinałeś... Należysz do jakiejś grupy, jesteś znany na stadionie przez wpływowe osoby? Masz powodu ku temu, aby się napinać. Znasz tych kibiców np. Widzewa że tak ich nie lubisz?
Wysłany: Nie Lip 15, 2007 22:32
Pete napisał/a:
A co na solo chcesz iść Widziałem koło podstawówki jak się tak biją Banda na bandę to co innego
Haha , nawet mnie rozbawiłeś trochę :p
Masz jakąś bandę ? Pamiętaj , że przez bramki wpuszczają od 150cm
Pete napisał/a:
a ty widziałem że się napinałeś...
Ja się napinałem ?! Gdzie ?!
Pete napisał/a:
Należysz do jakiejś grupy, jesteś znany na stadionie przez wpływowe osoby?
Nie jestem znany przez wpływowe osoby , bo to ja jestem wpływową osobą <lol>
Pete napisał/a:
Masz powodu ku temu, aby się napinać.
Nie napinam się , psiakrew ! Spójrz na tytuł tematu i się zastanów , czy nie mogę wyrazić zdania swojego ?
Pete napisał/a:
Znasz tych kibiców np. Widzewa że tak ich nie lubisz?
Jaki procent uznasz za " znanie " , czy jeśli znam 32,5 % kibiców chodzących na Widzew , to uznasz , że znam kibiców Widzewa ? Czy może konieczne będzie "znanie" 43 % kibiców chodzących na mecze ? ;> Zauważ , że nie napisałem ani słowa o kibicach Widzewa , a jedynie o klubie
Nie pozwól złamać się!"
A co na solo chcesz iść Widziałem koło podstawówki jak się tak biją Banda na bandę to co innego
Haha , nawet mnie rozbawiłeś trochę :p
Masz jakąś bandę ? Pamiętaj , że przez bramki wpuszczają od 150cm
Pete napisał/a:
a ty widziałem że się napinałeś...
Ja się napinałem ?! Gdzie ?!
Pete napisał/a:
Należysz do jakiejś grupy, jesteś znany na stadionie przez wpływowe osoby?
Nie jestem znany przez wpływowe osoby , bo to ja jestem wpływową osobą <lol>
Pete napisał/a:
Masz powodu ku temu, aby się napinać.
Nie napinam się , psiakrew ! Spójrz na tytuł tematu i się zastanów , czy nie mogę wyrazić zdania swojego ?
Pete napisał/a:
Znasz tych kibiców np. Widzewa że tak ich nie lubisz?
Jaki procent uznasz za " znanie " , czy jeśli znam 32,5 % kibiców chodzących na Widzew , to uznasz , że znam kibiców Widzewa ? Czy może konieczne będzie "znanie" 43 % kibiców chodzących na mecze ? ;> Zauważ , że nie napisałem ani słowa o kibicach Widzewa , a jedynie o klubie
1. Kolego nie wiem z kim gadasz, na pewno nie z gimnazjum hools (nie możesz sprawdzić czy podałem prawidłowy wiek... nie znasz mnie...)
2. Owszem na Widzew
3. A kim ty jesteś? Liderem bojówki, liderem grupy ULTRAS? Pochwal sie proszę!
4. Wyrażasz swoje zdanie, a na meczu trzęsie się portkami żeby kuleczkom, albo z bucika nie dostać
5. Kibice to klub. I tu udowodniłeś jaki jesteś "obeznany" i ważny
Wysłany: Nie Lip 15, 2007 22:49
Pete napisał/a:
1. Kolego nie wiem z kim gadasz, na pewno nie z gimnazjum hools (nie możesz sprawdzić czy podałem prawidłowy wiek... nie znasz mnie...)
Wzajemnie... kolego
Pete napisał/a:
2. Owszem na Widzew
Według mnie , to nie była napinka. Wyraziłem zdanie o tym klubie , przy użyciu znanej wszystkim " przyśpiewki " stadionowej.
Pete napisał/a:
A co Cię to kurna obchodzi ? ;> Przyjedź na GKS , to może się spotkamy na stadionie
Pete napisał/a:
4. Wyrażasz swoje zdanie, a na meczu trzęsie się portkami żeby kuleczkom, albo z bucika nie dostać
Ehehehe , kuleczką , gazem , pałą , kamieniem itd. dostałem w życiu tyle razy , że nawet tego nie zliczę , co prawda zazwyczaj nie z okazji meczu ...ale jednak
Pete napisał/a:
Widzisz , ja mam trochę inne podejście , jest kilka klubów , których nie znoszę , ale szanuję ich kibiców i na odwrót.
Weźmy na przykład - Lech Poznań , klubu nie znoszę , ale kiboli szanuję jak mało których w Polsce.
Nie pozwól złamać się!"
Wzajemnie... kolego
Pete napisał/a:
2. Owszem na Widzew
Według mnie , to nie była napinka. Wyraziłem zdanie o tym klubie , przy użyciu znanej wszystkim " przyśpiewki " stadionowej.
Pete napisał/a:
A co Cię to kurna obchodzi ? ;> Przyjedź na GKS , to może się spotkamy na stadionie
Pete napisał/a:
Ehehehe , kuleczką , gazem , pałą , kamieniem itd. dostałem w życiu tyle razy , że nawet tego nie zliczę , co prawda zazwyczaj nie z okazji meczu ...ale jednak
Pete napisał/a:
Widzisz , ja mam trochę inne podejście , jest kilka klubów , których nie znoszę , ale szanuję ich kibiców i na odwrót.
Weźmy na przykład - Lech Poznań , klubu nie znoszę , ale kiboli szanuję jak mało których w Polsce.
2. Przyśpiewka, uznawana za napinke
3. Nie chcesz powiedzieć, bo jesteś niczym.... To mam nadzieję że ty przyjedziesz, w środe mamy sparing w Sosnowcu... Chyba was nie zabraknie
4. Masz się czym szczycić.... Ja poza meczem nie mam żadnych problemów... Jestem normalnym obywatelem.
Wysłany: Nie Lip 15, 2007 23:16
Pete napisał/a:
2. Przyśpiewka, uznawana za napinke
3. Nie chcesz powiedzieć, bo jesteś niczym.... To mam nadzieję że ty przyjedziesz, w środe mamy sparing w Sosnowcu... Chyba was nie zabraknie
4. Masz się czym szczycić.... Ja poza meczem nie mam żadnych problemów... Jestem normalnym obywatelem.
2. O już " uznawana " , przez kogo uznawana ? Gdzie uznawana ? Wyrażaj się precyzyjnie , bo ja nie uważam tego za napinkę
3. Haha , ta jestem "niczym"... Panie Ziobro jest Pan zerem buhaha , wiesz jak się teraz z Ciebie śmieję, prawda ? ;> . GKS jeździ w Sosnowcu w środę ? Z kim ?
4. Nie szczycę się , tylko odpowiadam na Twoje zaczepki , ja na przykład na meczu jestem " normalnym obywatelem " i nie mam żadnych problemów .
Pominąłeś punkty 1 i 5 , nie wiedzieć czemu
Nie pozwól złamać się!"