Nie wiem czy tylko ja tak mam ale strasznie lubię jak chłopaki uprawiają sport. Mnie osobiście pociągają piłkarze i siatkarze a was?
Kto was pociąga tenisista, lekkoatleta czy może inni sportowcy sportowcy?
Zdecydowanie piłkarze no i ewentualnie siatkarze też mogą być
_________________ Nie chodzi w koronie...
Nie siedzi na tronie...
i tak jak wszyscy moknie gdy pada deszcz
Nie sypia w złotej komnacie...
Nie ma niebieskiej krwi po tacie...
Pomogła: 31 razy Dołączyła: 29 Mar 2007 Posty: 2855 Skąd: serce Kubusia ;)
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 21:16
Jak byłam młoooooda to sobie ubzdurałam, że wyjdę za mąż za piłkarza nie wiem skąd mi się to wzięło.
a teraz... hm, mam zdanie raczej podobne doWazeliny.
A można się dowiedzieć, jak ta obleśna strona wygląda?
Piłkarze dużo balują, siatkarze wyrywają dup na potęgę, hokeiści wszystko naraz a rugbiści są wprawdzie w porządku, ale większośc których znam ma za dużo siły hehe.
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 23:09
sorka, że się wtrącę... xD (sam gram w piłkę w niewielkim klubiku - ale mniejsza z tym)...
Kara93 napisał/a:
tak z wyglądu to piłkarze, siatkarze, łyżwiarze też są fajni, biegacze
kupa żelu na głowie, fryzura nie z tej ziemi, mięśnie i przeszywający wzrok.. hehe xD to ci, co za gwiazdy się uważają, to się tak noszą...
Kara93 napisał/a:
ale z charakteru to żaden każdy pusty
...dokładnie.. (mówimy o piłkarzach zawodowych)
Wazelina napisał/a:
Piłkarze dużo balują
no w takich "okręgówkach" to tak... Tym z wyższej półki też się zdarza, ale profesjonalny piłkarz jest naprawdę zdyscyplinowany
kahana napisał/a:
Nie wiem czy tylko ja tak mam ale strasznie lubię jak chłopaki uprawiają sport.
no właśnie, dziewczyny, powiedzcie teraz coś na temat chłopaków, którzy uprawiają sport, czyli tych ułożonych xD, nieuważających się za "gwiazdeczki", i którym nie zależy na fryzurze i zarywaniu dziewczyn podczas meczu swoją grą, ale na sportowej walce... - na boisku liczy się tylko gra! ^^
Ale szufladkujecie ludzi.....Według mnie to od człowieka zależy czy mu uderzy woda sodowa do łba.I nic do tego nie ma rodzaj uprawianego sportu.
_________________ Every step we take that's synchronized
Every broken bone
Reminds me of the second time
That I followed you home
You shower me with lullabies
As you're walking away
Reminds me that it's killing time
On this fateful day
Pociągają to za dużo powiedziane. Lubię oglądać piłkę, a po meczu powzdychać do tych najprzystojniejszych, kiedy zdejmują koszulki ;] Ale normalnie raczej ma dla mnie małe znaczenie, czy facet uprawia jakiś sport czy nie. Zwracam uwagę bardziej na inne szczegóły.
_________________ "Muzyka to najlepsza towarzyszka dla tego, kto cierpi. Jest ochocza i radosna jak dziecko, ognista i powabna jak młoda dziewczyna, dobra i mądra jak stary człowiek, który spędził owocnie życie."
Selma Lagerlöf
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 23:22
maybachmaster napisał/a:
Według mnie to od człowieka zależy czy mu uderzy woda sodowa do łba.I nic do tego nie ma rodzaj uprawianego sportu.
Dziewczyny mówią tu o meczu i oglądniu piłkarzy.. a nie wiedzą przecież, czy mu woda sodowa uderzyła, czy nie.. Mówimy o chłopcach - amatorach, rówieśnikach, a nie o światowej klasy zawodowcach...
Dziewczyny mówią tu o meczu i oglądniu piłkarzy.. a nie wiedzą przecież, czy mu woda sodowa uderzyła, czy nie.. Mówimy o chłopcach - amatorach, rówieśnikach, a nie o światowej klasy zawodowcach...
Odniosłem sie do wypowiedzi Wazeliny.
_________________ Every step we take that's synchronized
Every broken bone
Reminds me of the second time
That I followed you home
You shower me with lullabies
As you're walking away
Reminds me that it's killing time
On this fateful day
Piłkarze dużo balują, siatkarze wyrywają dup na potęgę, hokeiści wszystko naraz a rugbiści są wprawdzie w porządku, ale większośc których znam ma za dużo siły hehe.
Ho ho. Aleś Ty poinformowana
Penny Lane napisał/a:
Lubię oglądać piłkę, a po meczu powzdychać do tych najprzystojniejszych, kiedy zdejmują koszulki ;]