Jezu ludzie wy nie macie zadnego pojecia o parkour.Temat podpisany o Le parkour a wy tu pierd.olicie o jakims hoologans(boshe) lepiej bylo jendnak jak sie dostawalo zegarki i rowery na komunie.Bo takim jak wy dac komputer klawiature i myszke to juz nie wiecie co piszecie idzcie lepiej sobie pograc w pasjansa lub sapera
Bez przesady ludzie. .. Parkour to nie sport polegajacy na chodzeniu po miescie... -.-
Le Parkour to sztuka poruszania sie po zabudowaniach urozmaicona trickami... Jest to najpiekniejszy sport/sztuka jaki kiedy kolwiek moglem trenowac "bawie sie" w to juz jakies 8miechow....
Le Parkour to sztuka poruszania sie po zabudowaniach urozmaicona trickami... Jest to najpiekniejszy sport/sztuka jaki kiedy kolwiek moglem trenowac "bawie sie" w to juz jakies 8miechow....
Sport chamów i wandali żeby tak traktować z buta budynki i nie przepraszać
_________________ Kiedy zapada noc
pokrywa ona świat
nieprzeniknioną ciemnością
Chłód wschodzi nad ziemią
i przenika powietrze
Nagle...
Życie nabiera nowego znaczenia
Wysłany: Czw Lut 22, 2007 08:27
M. napisał/a:
eee...jeśli się tym nie interesują to po co ?
Nie chodzi mi o to, że mają latać po mieście i się zabijać (albo przynajmniej nabawić się poważnej kontuzji)
po co w ogóle ten temat, skoro wypowiadają się w nim z błędami ludzie, którzy nie mają o tym pojęcia????
Wiek: 20 Dołączyła: 19 Lut 2007 Posty: 12 Skąd: z miasta Tokyo
Wysłany: Czw Lut 22, 2007 08:53
Cytat:
Martina a ty coś wiesz.. ?!
wyobraź sobie, że wiem... i to bardzo dużo.
moi bracia to trenują, kumple również.
poza tym to przeglądam w miarę systematycznie info dot. le parkour.
Wiecie może, co oznaczają te nazwy? pewnie nie...
Demi-Tou
Gap Jump
Precision
i możecie mi wierzyć, że doceniam i podziwiam tych ludzi, którzy robią to systematycznie i wyczynowo...
sama próbowałam kilku trików, ale zrezygnowałam, bo to nie dla mnie...
jeśli chcecie trochę tego popróbować to możecie porozglądać się za lekcjami, których udzielają zawodowcy...
trzymam kciuki za wasze sukcesy
Jesteś za przeproszeniem idiotom jak tak myślisz... .
Przynajmniej to jest lepsze niż siedzenie na ławce i ćpanie przeklinanie itp. .
Zastanów się na 2 raz dziecko zanim coś ""napiszesz"" PLIZ
Martina,
Cytat:
MASAKRA!!!
same dzieci, które jeszcze muszą się wiele nauczyć...
życzę szybkiego "doszkalania
Myslalem ze komus wypie***** jak to zobaczylem... Wkasnie tak mysli kazdy zasrany idota ktory woli sobie siedziec przed kompem 24/7 i miec 100 kg nadwagi albo chlac pic czy cpac... czlowieku zastanow sie zanim cos napiszesz... Parkour to moja pasja i zaje****** mnie to wkur****...
Cytat:
Wredny Padalec
Ten opis zaje****** do ciebie pasuje...[/quote]
Jesli chce sie ktos jeszcze tu ktos wypowiedziec to niech jego post zawiera w sobie cos sensownego -.-
ostrzeżenie. Może jeszcze zabijesz kogoś za to że ktoś zażartował z twojego ulubionego sportu ????