Sport chamów i wandali żeby tak traktować z buta budynki i nie przepraszać
Jesteś za przeproszeniem idiotom jak tak myślisz... .
Przynajmniej to jest lepsze niż siedzenie na ławce i ćpanie przeklinanie itp. .
Zastanów się na 2 raz dziecko zanim coś ""napiszesz"" PLIZ help PLISS
Leydzin napisał/a:
Cytat:
Sport chamów i wandali żeby tak traktować z buta budynki i nie przepraszać
Myslalem ze komus wypie***** jak to zobaczylem... Wkasnie tak mysli kazdy zasrany idota ktory woli sobie siedziec przed kompem 24/7 i miec 100 kg nadwagi albo chlac pic czy cpac... czlowieku zastanow sie zanim cos napiszesz... Parkour to moja pasja i zaje****** mnie to wkur****...
ostrzeżenie. Może jeszcze zabijesz kogoś za to że ktoś zażartował z twojego ulubionego sportu ????
Rozumiem że są panowie w wieku buzujących hormonów i ograniczonego myślenia i stąd bluzgi oraz kłopoty z wychwyceniem ironii Co ja zrobię, co ja zrobię
_________________ Kiedy zapada noc
pokrywa ona świat
nieprzeniknioną ciemnością
Chłód wschodzi nad ziemią
i przenika powietrze
Nagle...
Życie nabiera nowego znaczenia
Widać, że nie masz żadnego pojęcia o Le Parkour. Sport chamów? Wandali? najpierw zorientuje się na czym to wszystko polega a dopiero potem komentuj. Mój chłopak ćwiczy Le Parkour od kilku lat i wierz mi, że gdyby to przeczytał miałby się z czego nabijać przez najbliższy czas. A nawet nie sam tylko z całą ekipą.
Ja sama zaczynam ćwiczyć i jakoś nie uważam się za wandala po prostu żal...
_________________ " Po pierwsze- zrób to!
Po drugie- zrób to dobrze!
Po trzecie- zrób to dobrze i szybko!"
Zafascynowałam się tym sportem no! Strasznie chcialabym to trenować, co prawda boje sie ale to jest chyba normalne Co do wypowiedzi o chamach i wandalach to no comment, po prostu nie bedę sie wypowiadac, bo nie warto. Le parkour jest piękny
_________________ attention please!
Jesteś świadkiem wielkiego powrotu So_It's_Me (co za głupi nick) na forum. ha.
Moi koledzy bardzo się w to wciągnęli w tamtym roku szkolnym. Założyli sobie jakiś klan i systematycznie urządzali treningi. Mieli przez to spore problemy w szkole (bo ich ulubionym miejscem do ćwiczeń był plac przed szkołą). Muszę przyznać, że dużo się nauczyli. Nakręcili kilka filmików. Ale co z tego skoro w wakacje wszystkich przykuło do komputera. Teraz w roku szkolnym nic się nie zmieniło. Klan rozpadł się tym bardziej, że jeden koleś złamał rękę (o dziwno nie podczas parkour). Teraz tylko mali chłopacy na przerwach skaczą przez barierki.
A szkoda, bo miałam kręcić ich wyczyny
_________________ Smoking and drinking and dancing and kissing
And selling and swelling and telling good stories
Just scoring and screwing and whoring ignoring
And talking and talking and saying nothing
Hmm... A ja się zastanawiam, czy oni uprawiali PK, czy tylko sobie skakali dla jaj i żeby zaszpanować?
Bo prawdziwych traucerów to coraz mniej niestety chyba... Ale to moje zdanie.
Tak nawiasem, nie potrafię tego nazwać sportem, bo tak naprawdę Parkour sportem nie jest. Jest całą filozofią życia. Nie tylko "o, nudzi mi się, to sobie poskaczę i zaszpanuję przed dziewczyną" (najczęściej oczywiście skaczą faceci, dlatego w tym kontekście). Poza tym, vaoultów, nie tricków I różnica między freerun i PK - w freerun najważniejsza jest efektowność. W Parkour - efektywność. Nie ma więc tu np. salt, śrub itd... Z resztą, nie da się spisać definicji PK dla każdego. Każdy traucer ma własną definicję, czym parkour jest dla niego
Męczydusza:), Teraz też tak sądzę. Chociaż z początku normalnie byłam pełna podziwu. Nigdy nie spodziewałam się, że do tego stopnia się zmobilizują (założyli sobie nawet stronę internetową). Może to nie brzmi nadzwyczajnie ale po prostu ja ich znam i to było dla mnie zaskoczenie. Pozytywne oczywiście. A teraz słyszę tylko metin i metin.
_________________ Smoking and drinking and dancing and kissing
And selling and swelling and telling good stories
Just scoring and screwing and whoring ignoring
And talking and talking and saying nothing
Wysłany: Sob Paź 06, 2007 22:09
Kiedyś byłem traucerem, jakieś pół roku temu jeszczem zrezygnowałem ponieważ stwierdziłęm ze to nie dla mnie, PK nie jest dla szpanu, takie jest moe zdanie, nie uczyłem sie salt itp, bo PK to nie akro... uczyłem sie skakać jak naj dalej i jak najciszej, do tego dochodziła zwinność, nieraz prszyło uciekac przed kimś (ochorniarzami etc.) i to sie przydawało (nie kradłem tylko skakałęm na miejscach prywatnych) albo na dachu sklepu, a jak sie ochroniarz uparł to i pół osedla gonił, dlatego myk coraz szybciej, coraz lepiej, ale jednak stwierdziłem, że to nie dla mnie, ale nigdy mi sei nie znudziło... moje osiągnięcia są dość wysokie jak na 9 miesięcy treningu...
Pomogła: 15 razy Wiek: 15 Dołączyła: 08 Lip 2007 Posty: 1234 Skąd: Z krainy marzeń ;)
Wysłany: Czw Lis 22, 2007 21:45
Moi kumple to trenują. Super to wygląda, ale gorzej z robieniem.
Próbowali mnie nauczyć, ale cienka jestem w te klocki Jedynie udało mi się zrobić kilka razy Monkeya (czy jakoś tak to się pisze) .
_________________ Jeszcze raz z tobą być dzisiaj chce
jeszcze raz dotknąć Cię i uwolnić sny
minęło tyle dni ze nie warto liczyć ich
jednak wciąż pragnę Cię mocno tak
tamtych dni mi brak
z Tobą chwil mi brak
zabijasz mnie kiedy zabierasz moje marzenia
Hehe ja to ćwiczę umiem już dużo np: Tic Tac, King Kong, Filflak, Filflak do tyłu, Gwiazda, gwiazda na jednej ręce, gwiazda bez rąk, salto... i mase innych... to mój ulubiony sport, ale tzreba uważać ostrzegam!
_________________ Wygląd się nie liczy, a skoro powstała sugestia, że podpis jest za długi, to lepiej go skrócić, by nie przeszkadzać w przeglądaniu forum!