Wysłany: Wto Cze 24, 2008 20:44 łeee Zabrali nam Euro 2012
Wiem, że to było mało możliwe żeby u nas odbylo sie Euro ale ja w to wierzyłam.
Marzyłam, żeby pojechać na mecz Polskiej Reprezentacji a teraz nici, nic z tego nie będzie. Troche szkoda ale mam nadzieje, że w 2016 roku mistrzostwa odbędą się u nas:):):)
Jeszcze nie zabrali- Ukraina chce zrezygnować, a jak zezygnuje to automatycznie i nam przepada. Chociaż słyszałam, że Polska chce wziąć do spółki Czechy i jednak zorganizować.
_________________ "Bo ja mam tylko jeden świat
Słońce, góry, pola, wiatr
I nic mnie więcej nie obchodzi
Bom turystą się urodził..."
"Tylko głupiec ma odpowiedź na wszystko" Anatol France
To z jakiejś włoskiej gazety jest, a włoskie gazety pisały o zabraniu nam Euro już dzień po przyznaniu go nam ;P Także nie wszystko stracone, ale jak te budowy dalej będą tak szybko szły, to nie wróżę niczego dobrego.
_________________ "Vinum et musica leatificant cor."
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 22:02
ehh.. ludzieee, po co tyle paniki? Włosi do tej pory nie mogą pogodzić się z przegraną o organizację Euro 2012 i widać jak się irytują... Akurat Platini przeniósłby Euro do Włoch i Francji. Od razu ludzie zaczęliby na nim wieszać psy, że do swojej ojczyzny Euro przenosi, a przecież nie tak dawno, bo w '98 Francja organizowała Mundial...
Nie ma się co przejmować, czas jeszcze jest, a Platini ma do Polski szczególne zaufanie. Mamy przecież takich ludzi w UEFA jak Listkiewicz, czy Boniek...
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 22:14
pepsi_maX napisał/a:
a tak btw. to chyba jakieś głosowanie powinno byĆ komu przyznaĆ to euro, a nie tak sobie dają komu kol wiek? o.O
UEFA przyznała Euro tym, których uważała za solidną "firmę", dzięki temu Polska i Ukraina ma szansę na rozwój sportowej infrastruktury. Włosi oraz Węgrzy/Chorwaci przegrali z Polską i Ukrainą...
I nie dają komukolwiek, bo UEFA rozpatrzyła kandydatury głownie tych trzech kandydatów. I wcale ktrótko to nie trwało, bo werdykt miał zostać ogłoszony w grudniu 2006, a ogłosili w kwietniu 2007.
Nie odebrali, to tylko prowokacja włoskich brukowców
Och...i tak powstają plotki. Proponuję zgłosić się do działu niusów w Bravo.
_________________ "Mam po prostu ciężką grypę, mam raka" - myślała z ulgą.
Chciało jej się otworzyć okno i krzyczeć z radości. Wiedziała, że z tym sobie poradzi.