Mam teraz halówy adidas 462788 telstar i jestem z nich zadowolony. Mam je już 5 miesięcy, jestem dosyć aktywny i nic sie z nimi złego nie dzieje. Adidasy Nike Multicourt iV i tez sie dobrze spisują. Nie mam natomiast dobrego zdania o firmie reebok.
_________________ Skąd masz pewność, że ta przyziemność, której doświadczasz w TV, czy w społeczeństwie jest prawdziwa?
Czego nie wiemy trzeba nam właśnie, a to co wiemy na nic się zda / Goethe
Jeśli chodzi o bieganie a w szczególności w terenie to polecam Salomon XA Pro 3D.
Mam je pół roku i jak do tej pory spisują się świetnie. Wcześniej miałem Salomon XA Pro 2 tez dawały radę ale nie były aż tak wygodne jak te co mam teraz.
Wiek: 17 Dołączyła: 11 Mar 2008 Posty: 23 Skąd: a gdziesik xD
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 19:52
Adidasy z AIR są świetne do biegania. Hmm, lubię je, ale są jak dla mnie trochę za "masywne". Są to takie typowe "chłopskie" adidaski... Poza tym nike, też świetne...
_________________ Można milczeć i milczeniem kogoś ranić...
ja preferuje buty pumy, chyba najlepiej mi leza na stopie sa takei dopasowane, ostatnio znalalem stronek w necie www.intersport.pl/puma i tam sie zaopatrzylem, fajna sprawa
Jako buty zapaśnicze Asics Split Second, trzymają świetnie.. na parkiecie również..
Halówki Adidas Indoor Questra/Telstar (jakiś model przejściowy) - lepsza wentylacja niż w poprzednich - Nike Tiempo Natural, trzymanie podobne, w nike'ach moze troszke lepsze boczne
Korki Nike Total 90 Shift, Trzymanie genialne, poduszki dobrej jakości i przdewszystkim schludne i twarda pieta.
_________________ Stand and Fight,
Live by Your Heart,
Always one more try.
Manowar - Heart of Steel