Wysłany: Sob Maj 12, 2007 01:02
Adidas " T - Mac " , trochę lanserskie i "człapagi" , ale nieźle się trzymają podłoża , przynajmniej podczas gry w baskecik. Nie wiem czy do Twoich celów to wystarczy.
_________________ "Zaciśnij pięść nim skończy się bój
Najgrubszą z krat nie zamkną Twych ust
Z najmniejszej z cel ucieknie Twój krzyk
Bo każdy dzień oddałeś dla krwi
Unieśmy dłoń za starą pieśń
Za faszyzm słów, za czerwień i biel
Wolność w nas dla której wciąż warto trwać
Choć dręczy Cię czerwony sejm, czerwony rząd, sprzedany kler
Nie walczysz sam o racje dla swoich praw
Nie pozwól złamać się!"
Mi jakoś przypadły Nike, bo mają taką jakby gruba podeszwę .
W normalnych butach bym już nie uchodziła .
Cały czas mi w normalnych przeszkadza taka cienka podeszwa co przez nią wszystko czuć xD
_________________ To już Koniec. <br>
zabiliśmy w sobie wszystko..
Wysłany: Sob Maj 26, 2007 22:14
Jeśli chodzi ci o przyczepność i amortyzacje......to moim zdaniem najlepsze są buty firmy Asics . Ja mam Asics Control i sa zajefajne:D Poszukaj coś o tych butach a sie przekonasz:D
_________________ Miłość jest jak labirynt jest kręta i nie ma końca:)
Wysłany: Pon Maj 28, 2007 12:48
Firma ASICS i firma MIZUNO , według mnie robią nalepsze buty do gry na hali i nie tylko! , posiadają wiele systemów np: chroniących kostke czy amortyzacje upadku:D, kupno takich butów na pewno będzie lepsze niż ADIDASA czy NIKE, niestety cenowo nie jest z nimi najlepiej, bo po ich zakupie mamy dużo chudszy portfel, aczkolwiek zadowolony bedziesz w 100% Oto linki to niektorych modeli Asicsa i Mizuno :
Jeśli chodzi ci o przyczepność i amortyzacje......to moim zdaniem najlepsze są buty firmy Asics . Ja mam Asics Control i sa zajefajne:D
Ehh... Jak amortyzujace to logiczne ze nie halowki... W halowkach lekko odczuwam jesli dobrze zamortyzuje skok z 2,3m na beton ale wolalbym w ogóle takiego skoku nie odczuwac... Ale tez nie chce takich butow jak and1 bo do czego chcialbym je wykorzystac by sie nie nadwaly... Takze buty przed kostke...
Ja miałem Adidasy Goodyear i Monaco GP. Obydwa modele są przeznaczone do jazdy samochodem i fakt spisuja sie w tym super. Najwiekszy minus to trwałosc podeszwy ktora sciera sie momentalnie. Leydzin do parkoura dobre powinny byc nike shox. Kumpel kiedys miał , swietnie amortyzuja. Przed kostke , cena w miare mozliwosci. Tylko z wyglądu oczobijne zdeka.
_________________ Oo\__/oO Skyline is the limit...
Straight sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae
Drift isn't the fastest way trought the corner. It's the most exciting way.. - Keiichi Tsuchiya
Pomogła: 17 razy Wiek: 18 Dołączyła: 12 Cze 2007 Posty: 1519 Skąd: Marchewkowe pole ^^
Wysłany: Pią Cze 15, 2007 21:34
niby buty najlepsze są orginalne Ale ja zaczynałam trenować w zwykłych adidasach za 30 zł i tak się do nich przywiązałam ze biegałam 2 lata,wkoncu postanowilam zmienic po 3 kontuzji stwierdzialam ze to napewno przez te buty,poniewaz podeszwa się juz ubiła i czułam każdy kamień,teraz mam jakieś z Niemiec,ale bez marki,dobrze mi się w nich trenuje
[ Dodano: Pią Cze 15, 2007 22:39 ]
Asicsy też podobą są bardzo dobre
_________________ ~~ Zanim w popiół się zmienię
Chcę być wielkim płomieniem
Chcę się wzbić ponad świat
Hen, do gwiazd
Ogrzać niebo marzeniem~~