No bo co fajnego jest w pilce noznej? 0 adrenaliny ;/ sport bez adrenaliny to dla mnie jak kobieta bez swoich kobiecych ksztaltow i pieknej buzki, traci cale swoje piekno...
Z tą wypowiedzią się nie zgodze może jak oglądasz mecz to nie masz adrenaliny ale ja jak gram przeciwko Arce Gdynia to zawsze je odczuwam tym bardziej że te mecze są zawsze bardzo wyrównane i na boisku jest całkiem inaczej niż przed TV. Piłka Nożna jest super.
-=dj=-, wiesz co napisałeś, to kto jak kto, ale ty powinieneś skumać że nie do ciebie odnoszą się moje słowa...
WhO Am I ? napisał/a:
he fajnie co?
internetowy fanatyk?
masz mały problem bo cos takiego jak hooligan nie istnieje;] jest to tylko wasz wymysl:)
siedzia przed telewizorem i mowia jacy to oni kibice??
WhO Am I ? napisał/a:
PRAWDZIWY MECZ ZACZYNA SIE PO ( mam nadzieje ze moje nie szczegolowe infeormacje nie stwarzaja wiekszego problemu) ale coz tacy juz jestesmy;)
Naprawdę nieczęsto spotyka się takich ludzi jak ty. Masz rozdwojenie jaźni? Dociera w ogóle do ciebie co napisałeś? Przeczytałeś co ja napisałem? Umiesz w ogóle czytać? Naprawdę od kiedy jestem na tym forum były tylko 2 osoby Kill3r i Oskaruś, które pisały posty na niższym poziomie od ciebie i kumały jeszcze mniej.
Najpierw szkoła -> potem komputer i internet.
ach, nigdy nie zapomnę meczu gimnazjum vs liceum. najbardziej jajeczny mecz w moim życiu
nie no gała jest fajna, ale nie jestem fanatykiem sportu. mecze oglądam, kiedy mi sie zdarzy, czyli na mistrzostwach, ostatnio końcówkę tego słynnego meczu oglądałem, szkoda że nie pamiętam już, kto grał z kim ja gałę traktuję jako chwilową rozrywkę, czy to przed telewizorem, czy na boisku.
nigdy też nie zapomnę, jak Giegar latał po boisku, psuł wszystkim gole, i krzyczał "Andrzej!!!!!!" ten to umie grać
Pomogła: 1 raz Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2007 Posty: 872 Skąd: Montreal^^
Wysłany: Sro Maj 23, 2007 16:14
A ja lubiępilkę nożną.
Choć może nie znam się na druzynach itd. to lubię czasem pooglądać mecze.
Najlepsze byly ostatnie kolonie.
Trwal akurat mundial i byl akurat final.
Jeden telewizor na piętrze mieliśmy to ustawiliśmy go na korytarzu.
Po 30 minutach na korytarzu siedzialy same dziewczyny...
Nie zapomnę tego,jak koleś zaslonil nam ekran,a my w niego chipsami xD
_________________ "Sometimes I wish I could save you
And there’re so many things that I want you to know
I won’t give up till it’s over
If it takes you forever I want you to know"
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 11 Mar 2007 Posty: 993 Skąd: Białystok
Wysłany: Sro Maj 23, 2007 18:54
heh...;< Ah ta pilka nozna...teraz to nie wyrobie zupelnie.....mamy w klasie takiego maniaka,ktory codziennie w te koszulki rozne etc. Kiedys tylko on lubil noge,a teraz?
Wszyscy chlopacy sie przed nim popisuja -.-.-.-
Ile sie chlopakow na boisku widzi po lekcjach...xD
Albo dzis byly jakies rozgrywki miedzy klasami...;/
A siatkowki to nie zrobia xD
_________________ nieważne słowa - liczą się czyny...
Never opened myself this way
Life is ours, we live it our way
All these words I don't just say
And nothing else matters
Pomogła: 1 raz Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2007 Posty: 872 Skąd: Montreal^^
Wysłany: Sro Maj 23, 2007 19:02
agushieq napisał/a:
Albo dzis byly jakies rozgrywki miedzy klasami...;/
A siatkowki to nie zrobia xD
A my mamy rozgrywki:D
A u nas chlopacy z kalsy nawet sukcesy w pilce nożnej odnoszą,jeden z nich byl ostatnio na jakimś turnieju w monachium xD
_________________ "Sometimes I wish I could save you
And there’re so many things that I want you to know
I won’t give up till it’s over
If it takes you forever I want you to know"
Wysłany: Wto Cze 05, 2007 17:12
piłka...coś wspanialego... najlepsy sport na świecie...:] uwielbiam w nia grać...oglądać...podziwiać...kocham ją prawie tak mocno jak moją dziewczyne hehe xD...
_________________ ...nie pytaj kim jestem to zbyt trudne pytanie...
...powiedzą kiedyś WWE tu byli...prawdę mówili...
...najbardziej przeszkadza mi to że dla wielu z was mądrość to UTOPIA...
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 02 Cze 2007 Posty: 1619 Skąd: IV RP ;)
Wysłany: Wto Cze 05, 2007 17:20
Gary napisał/a:
piłka...coś wspanialego... najlepsy sport na świecie...:] uwielbiam w nia grać...oglądać...podziwiać
Dokładnie to samo chciałem napisać. Najpiękniejsze w piłce jest zmienność sytuacji na boisku. Kto oglądał finał Ligi Mistrzów sprzed 3 lat wie o co chodzi[Milan - Liverpool].
_________________ Niewielu jest ludzi, którzy się interesują tym, co kto inny myśli albo ma do powiedzenia. W najlepszym razie słuchają ci,żebyś ty potem musiał ich wysłuchać. I wszyscy nawzajem wciskają sobie tony kitu. - WW
Pomogła: 11 razy Wiek: 16 Dołączyła: 27 Maj 2007 Posty: 1106 Skąd: Pojezierze Wlkp
Wysłany: Nie Cze 17, 2007 16:04
atos napisał/a:
Gary napisał/a:
piłka...coś wspanialego... najlepsy sport na świecie...:] uwielbiam w nia grać...oglądać...podziwiać
Dokładnie to samo chciałem napisać. Najpiękniejsze w piłce jest zmienność sytuacji na boisku. Kto oglądał finał Ligi Mistrzów sprzed 3 lat wie o co chodzi[Milan - Liverpool].
Taaak , piłka nozna to wspanialy sport ;D
Podałes dobry przyklad, ehh ta adrenalina ..
Ps: I nie tylko chlopacy sie nia interesuja (;
_________________ 'Jeżeli myślisz , że jesteś zbyt mały by coś zmienić , spróbuj zasnąć z komarem latającym nad uchem'