_________________ [...]Będziemy tam nago biegali po łąkach
Okryją nas drzewa gdy zajdą wszystkie słońca
I czując Cię obok opowiem o wszystkim
Jak często się boje i czuje się nikim [...]
ja to co ?!? to co w kazdym innym sporcie Emocje, pasja, takie tam
nie no ja piłkę to lubie nawet bardzo i marzy mi sie trenowanie ale za stara juz jestem ;/
_________________ attention please!
Jesteś świadkiem wielkiego powrotu So_It's_Me (co za głupi nick) na forum. ha.
Ja grałam w piłkę latami. Ale ostatnio brak czasu.
Kiedyś to były emocje. Ale teraz? Oglądam i zastanawiam się - sprzedali mecz, czy nie? Zapłacili im wystaraczjąco, żeby chciało się im grać, czy nie? Sędziemu zapłacili, żeby sędziował dobrze, czy nie?
Teraz piłka to kasa, kasa, kasa- bezsensu..
A jak mial napisac? Ze jaka jest pilka nozna? Bardzo bardzo kontaktowa? Bo wyraz niebezpieczna jest zarezerwowany pod wojne w afganistanie, tak? Co za ludzie.
BTW lubie pilke nozna zarowno grac jak i ogladac
Ja jestem chłopakiem i nie nawidze piłki nożnej xD Biega się za piłką i strzela do bramki..ta..
Już wolę ping pong przynajmniej nie narobie siniakó..chociaz..skręcenie nogi to jakieś ryzyko ; P
A ja kocham piłkę nożną. Interesuje się nią od zawsze chociaż sam wybitnym zawodnikiem nie jestem. Sam gram rzadko, ale podyskutować o niej mogę w każdej chwili.
_________________ demony przeszłości noca przychodza do mnie
nadal pamiętam o tym żeby zapomnieć..
Kiedyś, to mogłem całymi dniami o piłce. Teraz jakoś mnie to znudziło
_________________ HIP HOP demoralizuje młodzież? To bzdura!
Żyj tak żeby inni nie musieli przez Ciebie płakać Masz problem z DIETĄ, niedowagą, nadwagą? Pisz do mnie. Pomoge rozwiązać problem
Piłka jest świetna
Jakie drużyny obsawiacie na finał Champions League?
_________________ "Muzyka to najlepsza towarzyszka dla tego, kto cierpi. Jest ochocza i radosna jak dziecko, ognista i powabna jak młoda dziewczyna, dobra i mądra jak stary człowiek, który spędził owocnie życie."
Selma Lagerlöf