Pomogła: 7 razy Wiek: 22 Dołączyła: 11 Wrz 2007 Posty: 1066 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 15:59
Monique napisał/a:
Ale chyba pamięć i szacunek się należą?
Bredzisz. Co ma do tego szacunek? I juz nie udawaj, ze tak bardzo Cie to zabolalo, ze beczysz caly czas. Taka jest prawda, ze jak umiera ktos dla nas neutralny to troche bedzie nam przykro, a za 10 minut wracamy do tego co robilismy przed ta wiadomoscia. A bliscy tej osoby bede plakac same w domu przez najbliszy okres, a nie afiszowac sie z tym.
Maleństwo napisał/a:
Zapomnieć? Tego nie da się zapomnieć...
Pewnie, ze nie da sie zapomniec smierci kogos bliskiego. Ale jak sie ciagle o tym mowi w TV, pisze na forach itd. to tym bardziej to boli. Jak mnie zmarl dziadek to co noc beczalam, bo bylam z Nim bardzo zwiazana. Ale jak ktos o Nim chociaz wspomnial to zaraz chcialo mi sie plakac. No i minelo 9 lat, nadal pamietam, ale to juz jest zupelnie co innego niz tego dnia co sie o tym dowiedzialam.
Monique napisał/a:
jeżeli dla kogoś jest to sztuczne, trudno.
99% Ciebie jest dla mnie sztuczna.
złOśn!Ca napisał/a:
ak by Ci np. zmarła babcia, albo jakaś bliska koleżanka to też byś z tego taką sensacje robiła? Też byś się tym tak podniecała? Nie wiem czy byś wtedy też tak na forum publicznym użalała się jak to nie jest Ci smutno i w ogóle, że czujesz smutek i żal
No i jak Moniczko? Tez bys wtedy miala opisy na gg? tez bys rozpisywala sie na forach?
Monique napisał/a:
nie piszmy, ze to jest naturalne, że taka kolej rzeczy, bo do cholery to nie prawda.
Jest to naturalne. Powinnas miec codziennie zalobe po innej osobie. Codziennie umieraja dzieci.
_________________ "Sprawiedliwość ma oczy i fiskalną kasę.
Podstawowe wartości spłonęły jak papier"
Wiek: 19 Dołączyła: 31 Maj 2008 Posty: 148 Skąd: Z piekła rodem
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 16:41
To jest wszystko robione na pokaz żal tych ludzi , którzy robią takie głupoty ,chcę tym zaimponować czy co ?
_________________ Będę robiła to czego inni się wstydzą [!] czego inni nie chcą lub nie rozumieją [!] aby żyć tak jak inni nie mogą [!]
Do końca lipca Niemcy -> Bremen
POZDRAWIAM
To jest wszystko robione na pokaz żal tych ludzi , którzy robią takie głupoty ,chcę tym zaimponować czy co ?
Nie chcą nikomu zaimponować np., ustawianiem opisów "w 0gRódku xD jkctk | [*] Agatko..." (<--skopiowany w oryginale) - oni to robią nieświadomie. Nie rozumieją, chcą się łączyć i pokazać, że każdy kibicował gorąco Agacie by wyzdrowiała etc.
IMHO lepiej by było, zamiast tego wszystkiego pójść do kościoła i w ciszy się za nią pomodlić, zamiast tych kont na n-k, opisów z [*], i rozżaliwaniem się na forach, gg etc.
No ale tacy są ludzie.
Pomogła: 37 razy Dołączyła: 29 Mar 2007 Posty: 2859 Skąd: serce Kubusia ;)
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 17:25
Współczuję jej rodzinie, współczuje malutkiej córeczce Agaty. Ale szczerze? Dziwi mnie trochę to roztrząsanie sprawy. Wiele osób umiera, gdy szpik się nie przyjmie; a o nich się tak głośno nie mówi...
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 17:26
No dokładnie się zgadzam. Ja osobiście mam ustawiony status na gg dla Agaty, ale to już jest inna bajka, bo Agata była dla mnie kimś bliskim, była dla mnie rodziną. Ale jakoś z tego powodu nie robie sensacji na forum [*]
_________________ Będę robiła to czego inni się wstydzą [!] czego inni nie chcą lub nie rozumieją [!] aby żyć tak jak inni nie mogą [!]
POZDRAWIAM
Pomogła: 7 razy Wiek: 22 Dołączyła: 11 Wrz 2007 Posty: 1066 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 17:36
Maleństwo napisał/a:
A dlaczego nie? Uważasz że wszyscy nie mają uczuć?
ja pierdziele. Tez mi jest przykro z tego powodu. Ale nie znalam Jej, nawet za bardzo nie interesowalam sie Jej osoba. Byla mi obojetna. Setki osob takich jak Ona umieraja. Ale jak ktos bliski mi umrze to ja nie robie durnych opisow, nie afiszuje sie z tym na prawo i lewo. Modle sie i jeszcze raz modle.
A Wy wszyscy tak sie tym przejeliscie, ze pewnie gdy tylko sie dowiedzieliscie to swiat sie Wam zawalil. Co za hipokryzja. ja bylam wtedy w pracy. Dowiedzielismy sie o tym, kazdemu zrobili sie smutno. Ale za jakis czas kazdy wrocil do tego co robil wczesniej.
_________________ "Sprawiedliwość ma oczy i fiskalną kasę.
Podstawowe wartości spłonęły jak papier"
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 18:00
Według mnie zrobiła się niezła sopka tutaj ;\ ludzie tak sie tym przejmuja ze ja pier*** ja się dowiedziałam tego od mamy i na dodatek jeszcze siedziałam na matmie w szkole jak dostałam smsa i jakos musiałam z tym sie pogodzic mimo ze to byla dla mnie osoba bliska. A wy tu wyjezdrzacie z jakimis tekstami, moze od razu wpadnijsie w depresje. Polecam wizyte u psychiatry, bo po takim uszczerbku psychicznym nie wrócicie do normalnego trybu życia.
POZDRAWIAM
Pomogła: 37 razy Dołączyła: 29 Mar 2007 Posty: 2859 Skąd: serce Kubusia ;)
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 19:30
Monia* napisał/a:
to nie byla kwestia nie przyjecia. To serce.
??
Cytat:
W wieku 26 lat we Wrocławiu zmarła polska siatkarka, złota medalistka mistrzostw Europy Agata Mróz-Olszewska. W ostatnich dniach swojego życia była ona nieprzytomna, a w nocy z 3 na 4 czerwca 2008 przewieziono ją do innego szpitala. Zmarła o godzinie 10.00 w wyniku zakażenia septycznego.