Wiek: 19 Dołączyła: 31 Maj 2008 Posty: 148 Skąd: Z piekła rodem
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 19:50
No tak szpik się nie przyjął, a na dodatek dostała zakażenia sepsy i lekarze robili wszystko co w ich mocy, ale niestety nie udało się bo nie okłamujmy się Agata nie miała szans, aby przeżyć, zwłaszcza gdy doszło do tego zakażenia to już w ogóle przekreśliło ją z tego świata ... No cóż ... Takie jest życie i każdy prędzej czy później umrze nikogo to nie ominie ...
_________________ Będę robiła to czego inni się wstydzą [!] czego inni nie chcą lub nie rozumieją [!] aby żyć tak jak inni nie mogą [!]
Do końca lipca Niemcy -> Bremen
POZDRAWIAM
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4691 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 20:04
Monia* napisał/a:
I juz nie udawaj, ze tak bardzo Cie to zabolalo, ze beczysz caly czas. Taka jest prawda, ze jak umiera ktos dla nas neutralny to troche bedzie nam przykro, a za 10 minut wracamy do tego co robilismy przed ta wiadomoscia.
a czy udaje? weź sie odczep kobieto ode mnie. Wszędzie jakiejś dziury w całym wyszukujesz, chcesz mnie ośmieszyć;/
Monia* napisał/a:
99% Ciebie jest dla mnie sztuczna.
bo mnie nie znasz.
Nie mam po Agacie żałoby, ale umówmy się, ta wiadomość, nie była dla mnie wiadomością pokroju kolejna gwiazda zrobiła skandal. Jestem fanką siatkówki w obydwu wykonaniach i naprawdę, nie jest to wesoła a smutna wiadomość. Nie wylewałam morza łez, po prostu zasmuciłam się. Nie wiem co Monia próbujesz komuś udowodnić.
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 20:46
Ale nie musisz się tak tym podniecac kobieto... Bo teraz robisz z siebie posmiewisko ;\ zalosna jsets i tyle Ci powiem ;\ chcesz pokazac jak bardzo brakuje Ci Agaty a nawet jej nie znalas to co mozesz o tym powiedziec ze zalamalas sie psychicznie, albo ze masz dola ;\ dziewczyno uspokoj sie i nie rob z siebie posmiewiska
_________________ Będę robiła to czego inni się wstydzą [!] czego inni nie chcą lub nie rozumieją [!] aby żyć tak jak inni nie mogą [!]
POZDRAWIAM
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4691 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 20:50
złOśn!Ca, weź się uspokój. żałosne to jest to, ze wy sobie wmawiacie, ze ja rycze tu i przeżywam. stało sie i tyle. umarła, nie przywrócimy jej życia, mnie zdenerwowało mnie tylko to podejście niektórych z was. że niby nic się nie stało. nic wielkiego. to egoizm po prostu.
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 20:58
Monique, powiem Ci tyle: Sama nas tutaj prowokowałaś tym wszystkim i wyszło co wyszło. I nie zarzucaj nam tutaj egoizmu, bo to z tym sie nie wiaze. po prostu te sprawy zwiazane ze smiercia bliskiej osoby trzyma sie w sercu a nie reklamuje sie swych uczuc na prawo i na lewo tak jak Ty to prezentujesz ;\ swym zachowaniem przypominasz przedszkolaka, ktory wszystko przezywa ze lzami w oczach na forum z wszystkimi ;] To by było tyle z mojej strony ;]
POZDRAWIAM
Pomogła: 7 razy Wiek: 22 Dołączyła: 11 Wrz 2007 Posty: 1066 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 21:03
Monique napisał/a:
weź sie odczep kobieto ode mnie.
Monique napisał/a:
weź się uspokój.
Przestan dziecko wiecznie plakac i sie uzalac.
Monique napisał/a:
stało sie i tyle. umarła, nie przywrócimy jej życia,
A przed chwila pisalas, ze to nieprawda, ze taka jest kolei rzeczy.
Monique napisał/a:
mnie zdenerwowało mnie tylko to podejście niektórych z was. że niby nic się nie stało. nic wielkiego. to egoizm po prostu.
A kto tu napisal, ze nic sie nie stalo? nas wkurza ten wielki szum wokol tego, nawet na jakims forum. Dajmy juz temu spokoj. Egoizm, znalazla sie dobroduszna, szkoda ze tylko na pokaz. I przestan juz robic ze wszystkich szatanow, a sama z siebie swieta. Bo nie na tym to polega.
_________________ "Sprawiedliwość ma oczy i fiskalną kasę.
Podstawowe wartości spłonęły jak papier"
bo co bys zrobiła, jakby w taki sposób umarł Ci ktoś bliski? też byś mówiła, ze to naturalne, że taka kolej rzeczy i nie ma sensu płakać? Wystarczy trochę empatii... której jak widać, nie wszyscy potrafią okazać. Nie mówię, ze mamy robić jakieś bannery, itp,. że Agata umarła, ale po co gadać takie bzdury, że tak naprawdę, to nic wielkiego się nie stało.
Kiedy mnie zmarła bliska osoba, nie chciałam o tym gadac, ani przypominac sobie to. Chciałam się pożegnac, i starac życ normalnym życiem. Bez rozgłaszania tego na pół świata. Spokojnie, wiem coś na temat śmierci bliskiej osoby i wiem jak człowiek się czuje w tej sytuacji. Nie pouczaj mnie o czymś, o czym nie wiesz.
Cytat:
a czy udaje? weź sie odczep kobieto ode mnie. Wszędzie jakiejś dziury w całym wyszukujesz, chcesz mnie ośmieszyć;/
Ale Monia ma rację. Sama się ośmieszasz.
Monique napisał/a:
złOśn!Ca, weź się uspokój. żałosne to jest to, ze wy sobie wmawiacie, ze ja rycze tu i przeżywam. stało sie i tyle. umarła, nie przywrócimy jej życia, mnie zdenerwowało mnie tylko to podejście niektórych z was. że niby nic się nie stało. nic wielkiego. to egoizm po prostu.
Teraz się bronisz.. a kilka postów temu, pisałaś co innego. Hipokrytka... i nikt tu nie wmawiał, że nic się nie stało. Po prostu trzeba miec dystans... Ale spoko, jesteśmy jedne wielkie egoistki, mamy wszystkich w dupie, widzimy tylko nasze nosy.
Pomogła: 7 razy Wiek: 22 Dołączyła: 11 Wrz 2007 Posty: 1066 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 21:07
Cytat:
22 maja 2008 przeszła udany zabieg przeszczepienia szpiku kostnego w Klinice Transplantologii Szpiku we Wrocławiu (przyczyną zgonu była późniejsza posocznica).
Tak, wiec sam przeszczep sie przyjal.
_________________ "Sprawiedliwość ma oczy i fiskalną kasę.
Podstawowe wartości spłonęły jak papier"
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 22:07
Cytat:
Teraz się bronisz.. a kilka postów temu, pisałaś co innego. Hipokrytka... i nikt tu nie wmawiał, że nic się nie stało. Po prostu trzeba miec dystans... Ale spoko, jesteśmy jedne wielkie egoistki, mamy wszystkich w dupie, widzimy tylko nasze nosy.
Dokładnie Wazelina ta dziewczyna juz sie normalnie zaczyna gubic i juz nawet nie wie co napisala kilka godzin wczesniej ;\ i jeszcze ma czelnosc nazwania nas egoistkami ;\ ale niech jej bedzie jakby nie bylo to w pewnym sensie jestem egoistka ;]więc Monique, teraz ulżyło Ci że sie do tego przyznałam ;] powiem Ci tyle zrobiłaś z siebie pośmiewisko na maxa ;]
POZDRAWIAM
W związku ze śmiercią Agaty Mróz - polskiej siatkarki, prześlij tego znicza tylu osobom, ilu tylko się da w dowód twojej pamięci. Jeżeli tego nie zrobisz nie spotka cie żadne nieszczęście, tu chodzi o pamięc.
( )
-----I-----
( )
-----------
Dostałam to na GG. Aż zaczęłam sapać ze złości.
A odpisałam tak :
Cytat:
Pamięć nosi się w głowie, a żałobę w sercu. Żadne internetowe znicze niczemu nie pomogą i niczego nie zmienią. Żenada. PS.: Wyślij mi jeszcze raz jakikolwiek łańcuszek, to wlecisz do listy zablokowanych.
złOśn!Ca napisał/a:
ta dziewczyna juz sie normalnie zaczyna gubic i juz nawet nie wie co napisala kilka godzin wczesniej
Jej po prostu było głupio i zaczęła kręcić i przeinaczać.
Ta dyskusja od początku była pozabowiona sensu. No cóż zmarła dziewczyna, ale Wy robicie z tego takie halo, że masakra... Proponuję się Wam wszystkim uspokoić, a modom zastanowić się na sensem tego topicu.
_________________ "Bo ja mam tylko jeden świat
Słońce, góry, pola, wiatr
I nic mnie więcej nie obchodzi
Bom turystą się urodził..."
"Tylko głupiec ma odpowiedź na wszystko" Anatol France
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 11:42
Cytat:
Jej po prostu było głupio i zaczęła kręcić i przeinaczać.
Tylko dobrze by było jakby miała honor się do tego przyznać
POZDRAWIAM
Ej nie możecie przestać? Zastanówcie się nad sobą i to przemilczcie. Temat poświęcony Agacie Mróz, a Wy tu się wykłócacie o to kto co czuję, kto jak się zachowuje, może tak trochę powagi. Jedni napisali, że szkoda im Jej, inni że taka jest kolej rzeczy. Każdy wyraził swoją opinię i może na tym poprzestańcie.
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 12:07
Cytat:
może tak trochę powagi
Czy Ty twierdzisz że my nie poważnie jesteśmy ;] to się troszeczke pomyliłaś ;]
POZDRAWIAM
Czy Ty twierdzisz że my nie poważnie jesteśmy ;] to się troszeczke pomyliłaś ;]
Tak, bo atakujecie kogoś, kto wyraża żal po śmierci Agaty. Tak bardzo Wam to przeszkadza? To chyba forum więc każdy może pisać co myśli, a nie zaraz jakieś ataki.