Pomogła: 15 razy Wiek: 15 Dołączyła: 08 Lip 2007 Posty: 1219 Skąd: Z krainy marzeń ;)
Wysłany: Sro Lip 25, 2007 13:57
Lubię jeździć na rowerze taki wspaniały relaks
Jeżdżę najczęściej nad rzeką, ścieżkach rowerowych, lub leśnych ścieżkach
_________________ Jeszcze raz z tobą być dzisiaj chce
jeszcze raz dotknąć Cię i uwolnić sny
minęło tyle dni ze nie warto liczyć ich
jednak wciąż pragnę Cię mocno tak
tamtych dni mi brak
z Tobą chwil mi brak
zabijasz mnie kiedy zabierasz moje marzenia
Pomogła: 1 raz Wiek: 10 Dołączyła: 02 Sie 2007 Posty: 588 Skąd: (Estepona)
Wysłany: Wto Sie 21, 2007 15:35
Lubiłam, dopóki mój rower nie odmówił posłuszeństwa
_________________ "...Trzeba żyć na prawdę, żeby oszukać czas.
Trzeba żyć najpiękniej-żyje się tylko raz.
Trzeba żyć w zachwycie-marzyć, kochać i śnić.
Trzeba czas oszukać, żeby na prawdę żyć..."
Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 14 Sie 2007 Posty: 297 Skąd: ja Cię mam <3 ?
Wysłany: Wto Sie 21, 2007 15:42
lubię. (:
najlepiej samemu.
nie trzeba się do nikogo dostosowywać..:)
jedzie się tak szybko jak się chce i tak daleko jak się chce.&&
aktualnie nie jeżdżę, bo brat spieprzył mi rower, a na jego się nie da ._.
_________________ In this heart of mine,
It's you I find...
Take my hand,
I'll take you to the promised land
You're the one...
jeżdże-to mój główny środek transportu w moim rodzinnym mieście.
co do samej jazdy to moge na jednym bidonie(jeśli rower jest w pełni sprawny-teraz nie:()robie do 50km.
a co do tras-wszędzie ale preferuje cięższy teren typu:Lasy,bezdroża choć i asfaltem nie pogardze.
A ja wczoraj po mojej miastowej wsi jeździłam.. ^^
Ach, cudowne to jest.. Zawsze wtedy przypominam sobie, że takie coś jak kawałek lasu i ścieżka rowerowa na tym zadupiu istnieją
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 02 Sie 2006 Posty: 657 Skąd: Toruń
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 20:35
Nie jeździłam chyba ze dwa lata. Pod koniec roku szkolnego jakoś z nudów chyba przypomniało mi sie, że roweryk w garażu, no to wsiadłam i pojechałam. 2 godz mnie nie było. Mieszkam w małym mieście, na obrzeżach. Jak pojechałam w stronę wioski zaraz za moim miastem, tak przejechałam ją całą, wjechałam w jakieś polne drogi i tak sobie jechałam koło jeziorka aż...mi sie droga nie skończyła. Przypomniałam sobie, że kiedyś bardzo lubiłam jeździć na rowerze i dużo jeździłam. Teraz mam lenia i tłumaczę się sama przed sobą brakiem czasu. No cóż. Lepiej poleżeć niż pomęczyć się na rowerze troszkę
_________________ Gwiazdy nie spadają, one tylko wychodzą na spacer.
Pomógł: 1 raz Wiek: 17 Dołączył: 23 Mar 2008 Posty: 12 Skąd: Poznań
Wysłany: Nie Mar 23, 2008 11:51
Bastek napisał/a:
Jaaaaa uwielbiam rower, to jest moje życie! Ja lubię jeździć po ciężkich - bardzo ciężkich terenach, najlepiej góry w lesie, dirty, jumpy itp. Mam rower XC z obniżoną na trial ramą, więc jeździ się super na każdym terenie =)
Heh ^^ Ogolnie to zaczalem jezdzic jakies 3 lata temu. Na ten sezon zlozylem sobie nowy rowerek ^^ Rama Prodigy JohnnyBravo kolekcja 2007, amortyzator marzocchi dirt jumper III, mostek NSbikes (JUMP!), kierownica NS pure, Kola obrecze S-TYPE, piasta NS, hamulec tarczowy (zacisk SHIMANO, tarcza tez ^^ ) Ogolnie single speed ^^ Korba i support Dartmoor. Dobra wiecej nie pamietam
Ogolnie lubie jezdzic w dircie, 4X, dualu, czasami nawet w streetcie
Ja nawet.....ehh jeździć na rowerze nie umiem a bardzo chciałbym....tako to umiem ale najgorzej utrzymać równowage bo zawsze padam...
Jeśli ktos jest z okolic Białegostoku i chce mi pomóc to na gg niech pisze i sie umówimy
_________________ dlaczego mój sen nie może sie spełnić?;((((czy prosze o tak wiele?</3