Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 19 Sty 2007 Posty: 568 Skąd: Nie chcesz wiedzieć
Wysłany: Wto Kwi 10, 2007 18:32
Posiadam górala typu Cross więc, staram się jeździć po wybojach i trudnym terenie- sprawia mi to meeega frajdę A dla mieszkających w okolicach granicy Małopolsko-Śląskiej polecam trasę Luszowice- Chrzanów- Pogorzyce - Płaza - Źrebce -Kościelec. Jest w sam raz. Nie długa, ale nie krótka, ładne widoki i sporo górek:)
_________________ I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.
Ja lubię jeździć na rowerze..
Nie mam żadnego SUPER ani nic...
Taki po prostu. Dopiero zamierzam kupić..
Ale za rok jakiś porządny. ^^
Tereny..Ach te jaworznickie ścieżki rowerowe.
Ps. Morituri proponuje trasę do mnie.
Luszowice - Chrzanów - Jaworzno. (;
Nie lubie jezdzic na rowerku Wole sobei pobiegac wtedy milej jest
btw Mała_Pe, chetnie bym do Ciebie przyjechal do Jaworzna macie tam dobrych traceurow ;]
Jaaaaa uwielbiam rower, to jest moje życie! Ja lubię jeździć po ciężkich - bardzo ciężkich terenach, najlepiej góry w lesie, dirty, jumpy itp. Mam rower XC z obniżoną na trial ramą, więc jeździ się super na każdym terenie =)
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 1987 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto Kwi 10, 2007 19:32
anim13 napisał/a:
Ursynowa
Rowerek, fajna sprawa. W zeszłym roku jeździłem przez 3 miesiące dzień w dzień rowerkiem do szkoły. (10 km w jedną stronę). Upał, wiatr, słońce czy deszcz - rowerek na koła i jazda z plecakiem. Do tego całego bajzlu często brałem jeszcze gitarę na plecy, bo grałem w zespole szkolnym. Oczywiście rodzice po tygodniu - : "No zobacz, chyba spadł z drzewa. Jakiś nienormalny"
Ku samemu mojemu zdziwieniu, potrafiłem oblecieć trasę 10 km szybciej, niż przedzierający się przez Centrum Warszawy autobus. (tyle, że często do szkoły wchodziłem w dziwnym stanie )
Rowerek za...139 zł z Geant'a w takiej eksploatacji przeżył 3 miesiące, po czym padł na ziemię trupem trupem. Śpiesząc się do szkoły nie raz wpadł w błoto, czy wyrżnął o jakiś murek. Raz zjeżdżając po schodach z mostu (bo nie było czasu znieść) Wpadło przednie koło między barierki, a że rowerek jechał szybko, to zarzuciło całym tyłem w drugą stronę, po czym przednie koło wyskoczyło z zaklinowanej barierki, a rower spadł z kilkumetrowego mostu.
Do domu go zaniosłem, bo nawet prowadzić się nie dało.
Ale sprzęt super. Pierwsza klasa. 139 zł bezcennego, trzymiesięcznego jeżdżenia.
Hmm Czemu, nie ? Wakacje niedaleko.MUszę tylko go do serwisu oddać. Tylnie koło scentrowane, a tylnie przezutki chodzą jak chcą.
Pytanie do was:
Jeździcie bardziej rekreacyjnie, podziwiając widoki, z plecakiem na grzbiecie, i mając rower jako "narzędzie" do dojechania do celu czy bardziej wyczynowo, nieważne gdzie byleby była adrenalina i gdzie dałoby się backflipa zrobić ?
_________________ I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.
Luszowice- Chrzanów- Pogorzyce - Płaza - Źrebce -Kościelec. Jest w sam raz. Nie długa, ale nie krótka, ładne widoki i sporo górek:)
napisalMorituri, CZYZBYS MIESZKAL W TYCH REJONACH ja bardzo czesto jezdze w tych rejonach bo mieszkam w Chrzanowie , na rowerze uwielbiam jezdzic, lubie szybka jazde, ale moj rower jest lekki, i szosowy, wie craczej po lasach, jakies takie tereny fajne po drodze tez, ale ciezko sie jedzie tak po asfalcie, trzbea duzo pedalowac bo rama aluminium ;] a ja lekki i nie ma co pchac
_________________ Zbliza wam sie 18-nastka? Planujecie urzadzic komers? A moze zwykla impreze , niekoniecznie okolicznosciowa !Szukasz Djeji, Nie szukaj wlasnie znalazles ! Profesjonalna obsluga, naglasnianie imprez okolicznosciowych ! Reszta.. pisz na pw lub gg
Jeździcie bardziej rekreacyjnie, podziwiając widoki, z plecakiem na grzbiecie, i mając rower jako "narzędzie" do dojechania do celu czy bardziej wyczynowo, nieważne gdzie byleby była adrenalina i gdzie dałoby się backflipa zrobić ?
Odpowiedź:
Cytat:
bardziej wyczynowo, nieważne gdzie byleby była adrenalina i gdzie dałoby się backflipa zrobić
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 19 Sty 2007 Posty: 568 Skąd: Nie chcesz wiedzieć
Wysłany: Wto Kwi 10, 2007 21:17
Królewna, Błądzisz oj błądzisz