Zapraszam na moją prywatną strone, na której opisałem te najłatwiejsze i podstawowe tricki. Wszystkich jest około 50, i nie sposób ich opanować w praktyce wszystkich.
"Walka na ulicy" to pojęcie jest przenośnią (metaforą). Choć może chodzić o nielegalne wyścigi (w tym przypadku skuterowe [a takowych nie brak]), lub po prostu uliczne jazdy
(w tym stunt [ tego też nie brakuje]).
Chciałem tylko rozeznać się, czy są na tym forum scooterowi stunterzy, ewentualnie z takimi porozmawiać, zaprosić na forum stunterskie itp. itd. Okazało się że nie ma, a temat stał się obiektem spamu i wyśmiewisk z powodu jednego wyrażenia które zostało zinterpretowane w sposób nie taki jaki miałem na celu pisząc je.
Dlatego temat myślę chyba kwalifikuję się do zamknięcia, i przepraszam modów/adminów za to zamięszanie.
Nie dziwie sie Vibe'owi ze sie zaczął smiać. Wytłumacze tutaj co nieco. Widac ze master naogladał sie filmów z serii Urban Street Bike Warriors , przedstawiają one grupy motocyklistów z usa którzy uprawiają freestyle. Owczywiscie gdy film dotarł w nasze strony tysiące dzieciaczków na skuterach pomyslały sobie : " ja tez tak moge na mojej pierdziawce!!"
O co chodzi z walką ?? O to cytat : don't forget the struggle . dont forget the street ( oczywiscie z tego filmu ). Jako ze master jest młody ( a nawet bardzo ) to nie potrafi poprawnie go zinterpretowac. Głownym przesłaniem tego tekstu jest to , ze stunt narodził sie na ulicach i tam będzie uprawiany do końca. Walkę motocyklistów mozna nazwac zwalczaine stereotypów dawców nerek czy chociazby . Do mastera : jesli chcesz uprawiac stunt , sprzedaj pierdziawke , szukaj gsx-ra olejaka i ucz sie. Skuterem robisz tylko posmiewisko z siebie.
_________________ Oo\__/oO Skyline is the limit...
Straight sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae
Drift isn't the fastest way trought the corner. It's the most exciting way.. - Keiichi Tsuchiya
Stunt na skuterze jest trudny bo skuter prawie nie ma mocy. Mnie w takich ludziach ( nie mówie tutaj o Tobie ) denetwuje to , ze wyjedzie na ulice na skuterze , zobaczy dwie fajne dziewczyny , zechce stworzyc jakiegos wygibasa , upada na ziemie ... Przeciez są inni uzytkownicy dróg.. Jesli chcesz uprawiac stunt to nic do Ciebie nie mam , jednak takie zachowanie u ludzi dostrzegłem własnie gdy wyszedł swiat motocykli z płytą z wyczynami Tonego D.
_________________ Oo\__/oO Skyline is the limit...
Straight sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae
Drift isn't the fastest way trought the corner. It's the most exciting way.. - Keiichi Tsuchiya