Siłka ? kiedyś tak..chodziło się do klubu ..teraz tylko piłka nożna, jeżeli już poćwiczyć to po treningach się zdarza ...tylko na kondycje i ogólną siłę ,moc organizmu.
Zobaczymy co będzie za 2-3 latka może zacznie się ćwiczyć ... póki co nie trenuję.
Dante co do hantli to szału nie masz
Polecam pompeczki i podciąganie na drążku ... zawsze to coś, póki nie zaopatrzysz się większą ilość sprzętu.
tak. w domu codziennie cwicze swoje miesnie przewalajac balagan, zeby cos znalesc, a pozniej jeszcze raz przewalam, zeby znowu caly balagan byl w jednym miejscu. o. xP
Ja jeszcze nie mam Motywacji ale tak do miesiąca zaczynam ostro trenować .. jeszcze nie wiem .. czy odrazu siłownia czy na początek trochę hantlami w domu Myślałem też jeszcze o jakiś Odżywkach (Kreatyna itp )
_________________ "Co cię nie zabije to cię wzmocni "
Ja jakoś do tych odżywek nie jestem w ogóle przekonany
Kiedyś tam ćwiczyłem (zeszły rok), ale to tak bardzo ogólnie, a ostatnio pewne sprawy na jakiekolwiek uprawianie sportu mi nie pozwalają.
Chociaż mogę sobie pozwolić na ćwiczenie mięśni brzucha. Już tak mniej więcej od dwóch, może trzech miesięcy co drugi dzień ćwiczę te mięśnie przez 15-20 minut (znalazłem jakiś zestaw ćwiczeń na internecie i na tym się wzoruję)
A ja nasiłke chodzę w ramach sks. Tzn to jest akrobatyka z siłką. !godzina akrobatyki, u mnie w lightowej wersji, a druga to siłka. I widzę postępy po 2,5 mieciąca trenigow 2-3 razy w tygodniu. mała przerwa na zimę i po świętach ale teraz spowrotem(w swieta przybylo troche sadelka)
_________________ " Jeśli ktoś zada Ci pytanie: 'Jaki jest chrześcijanin?'
'Popatrz na mnie!' To jedyna odpowiedź godna zaakceptowania."
Ja mam siłke w domu tzn ławka sztanga gryfy drążek. Staż 6 miesięcy, odżywki gainery białko i teraz jadę na krecie. Ogólnie zadowolony jestem ze swojej budowy Macie pytania odnośnie siłki to walcie na pw! Pozdro!
_________________ Wiesz co się liczy? Szacunek ludzi ulicy!
Jakie życie taki rap!
PEJA&SLUMS ATTACK
Od środy 13 Lutego .. Sie przełamałem . ! Ruszyłem z Tym ! Na razie Tylko Hantle .. Bo ławeczki jeszcze nie mam a jakoś jeszcze Nie chce iść na siłownie.. Poćwiczę troche w domu tak z miesiąc półtora i zobaczę czy jakieś choćby znikome Efekty Widać
http://www.kulturystyka.p...ng_domatora.asp
tu jest fajny link z ćwiczeniami dla kogoś kto nie ma sprzętu!!! Sam taki kiedyś taki robiłem i byłem zadowolony!!!!!
no całkiem niezły zestaw ćwiczeń te pompki są Hardcorowe heh może kiedyś skorzystam z tego Cyklu
no ja wam powiem ze ostro sobie daje w mięśnie od października zeszłego roku
hantle mam , ławeczke , 2 gryfy + sztangielki , sobie pokoik ćwiczeń zrobiłem i pakuje ile fabryka dała ale bez przesady , za duzo nie można , nie chce z siebie pudziana zrobić
Pomogła: 6 razy Wiek: 16 Dołączyła: 14 Mar 2008 Posty: 245 Skąd: woj. dolnośląskie
Wysłany: Pon Mar 17, 2008 17:51
Ajajaj
Ja też ćwiczę Dom mój wyposażony jest w ławeczki, hantle itp gdyż mam niestety dwóch starszych braci od których zaraziłam się dbaniem o swoją sylwetkę
Ćwiczę brzuszki, jak na razie jestem bardzo skupiona na 6 Weidera (polecam)
Jeżdżę na rowerze, biegam trochę, ogólnie to dbam o to żeby się za bardzo nie przytyło.
Z ćwiczeniami jednak nie przesadzam, bo nie chcę mieć jakiś wielkich mięśni, bo u dziewczyn to nie za ładnie wygląda;)
_________________ Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi,
bo nie jesteś sam...