Wiek: 14 Dołączyła: 24 Wrz 2007 Posty: 98 Skąd: Z nie tej Ukrainy xD
Wysłany: Pon Paź 29, 2007 22:53
Taa Deska Fajna być. ;D w ogóle planuje sobie kupić ;D wiem ze to śmieszne ale kit
A jak ja dawno na Skateplazie niebyłam Trza pojechac pooglądać jak fajne skejty jeźdża ;D
_________________ Donia Jestem Tak po prostu od tak xD
jeśli widzisz latające cyfry, zgłoś się do okulisty
3 5 6767 88 56666 878 424
3 5 6 78 8
Wysłany: Sob Gru 22, 2007 23:45
Heheh gdyby w szkole uczyli jezdzic na deskorolce nie wagarowałbym ;D
Uwielbiam ten sport !! Mimo ze mam tylko 15lat sporo schodkow ,murków, raili itp. zaliczyłem.
Co do spotów w moim miescie sa raczej denne wiec ratuje sie spotami z innych miast ;p
Paderewa,sk8 park w ns kamuflage zajezdnia itp.
Nooo ! Nareszcie coś dla mnie !
Z waszych wypowiedzi wynika,że ja jeżdżę najkrócej,bo kilka miesięcy.
Ale pomimo płci jest we mnie wielka determinacja i dalej będę robić to,co kocham,czyli jeździć !
Braliście może udział w Skate Plaza Contest ?
_________________ If you don`t aim at anything you achieve nothing...!
deska.. jeździłem z jakieś 2 lata, ale skończyło się to tak że moje chrząstki w kolanie były w małych kawałeczkach i jak na razie nie ma szans na wrócenie do tego (
_________________ Przesiąknięty dźwiękiem jak mój pokój dymem
Zrozumiałem z wiekiem, że się taki urodziłem
Pierwsze audio Grundig i słuchało się wszystkiego
Później z dźwięków dżungli wyłowiłem coś dobrego
Z tego dalej ewolucja manier
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 15:19
Mam takie pytanie.
Mam wielką zajawkę na deskę.
Właśnie sobie kupiłem i pytam czy mając 15 lat jestem w stanie jeszcze się czegoś nauczyć?? Może i głupio pytam, ale jak czytam biografie shecklera albo mullena to oni zaczynali od dziecka.
Btw. mam kumpla który jezdzi i będzie mi pomagał.
_________________ I'm do the things, that I wanna do. I ain't got a thing, to prove to you.
Mam takie pytanie.
Mam wielką zajawkę na deskę.
Właśnie sobie kupiłem i pytam czy mając 15 lat jestem w stanie jeszcze się czegoś nauczyć?? Może i głupio pytam, ale jak czytam biografie shecklera albo mullena to oni zaczynali od dziecka.
Btw. mam kumpla który jezdzi i będzie mi pomagał.
Chcieć to móc, wiek nie ma nic do rzeczy! Tylko nie zrażaj się nie udanymi próbami bo początki są bardzo ciężkie..
_________________ Przesiąknięty dźwiękiem jak mój pokój dymem
Zrozumiałem z wiekiem, że się taki urodziłem
Pierwsze audio Grundig i słuchało się wszystkiego
Później z dźwięków dżungli wyłowiłem coś dobrego
Z tego dalej ewolucja manier
Hej! Ja na desce jeżdze krótko, 3 tygodnie. Jak na razie przyzwoitą Olkę potrawie i szykuje się teraz do Shove-it. Skateboarding jest boskim sportem, poznałem wielu innych skejtów razem jeździmy i jest git!
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 01:26
Jackson05!
"Właśnie sobie kupiłem i pytam czy mając 15 lat jestem w stanie jeszcze się czegoś nauczyć??"
- możesz się nauczyć czego tylko chcesz , lecz gdybyś zaczął od małolata było by to łatwiejsze ponieważ małolatowi łatwo wpoisz żeby się nie bał skakać ze schodów itp.
nie zna życia jeszcze taka prawda .
"Może i głupio pytam, ale jak czytam biografie shecklera albo mullena to oni zaczynali od dziecka."
- Mullen to historia skateboardingu, zaczął smigać w młodym wieku ze wzgledu na jego otoczenie (surferzy itp.)
Natomiast Sheckler nie z własnej woli zaczął śmigać starzy go naciskali i naciskaja dalej
żeby wygrywał, wygrywał i jeszcze raz wygrywał.
Nie wiem czy widziałeś wypowiedz jego młodszego brata który wprost mu powiedział że nie che być taki ajk on (czyli pro) mimo że wymiata niezle.
Ja miałem na wakacjach ręke w gipsie, bo robiąc kickflipa spadłem na primo i sru do tyłu podparłem się ręką i mi w nadgarstku sie złamało Ale to nic, w ostatni czwartek zdjąłem gips, w sobote do parku jordana na desieeee!
_________________ Dziękuję Ci !Klaudio!, również pozdrawiam
-------------------------------------------------------
No! No more sorrow!
I've paid for your mistakes!
Your time is borrowed!
Your time has come to be replaced!