Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 02 Cze 2007 Posty: 1647 Skąd: IV RP ;)
Wysłany: Pią Gru 07, 2007 12:36
Z racji miejsca zamieszkania kibicuję oczywiście Marmie Stali Rzeszów. Nie chodzę na mecze na stadion, lecz zawsze staram się oglądac powtórki w TV. Ostatni sezon byłby dla Nas bardzo udany (4 miejsce) lecz kilkanaście dni temu zmarła niestety zyjąca legenda Marmy - Florian Kapała. Na starcie nowego sezonu mamy więc mieszane uczucia, lecz na pewno bedziemy walczyc o jak najwyższe miejsce w nowym sezonie.
_________________ Dlaczego władza każdej maści mam mnię za nic? Czy czerwona czy biała jestem dla niej śmieciem. [automat-cenzura], pod każdą władzą czuję się jak kundel. Czemu nie jestem chamem ze sztachetą w ręku, ktoś by się ze mną liczył gdybym rzucił cegłą
Po przeczytaniu tematu troszkę się wystraszyłem nieświadomością co niektórych użytkowników;) Może jeszcze uda mi się "sprowadzić Was na dobrą drogę"
Na żużelek śmigam od 17 lat, pierwszy raz byłem z ojcem w wieku 3 latek:) na koncie około 30 wyjazdów, zero opuszczonych meczy u siebie od kilku ładnych lat.. Z racji mojego zamieszkania moim klubem (a raczej miłością życia) jest KS Falubaz Zielona Góra
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4691 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Czw Gru 20, 2007 21:12
odkryłam moje zamiłowanie do tego sportu w wakacje, jak nie mogłam spać i po nocach oglądałam to na trójce;p nie byłam jeszcze na takim wyścigu na żywo, ale chciałabym być. Ciekawy sport w sumie:)
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Jako, że sezon za pasem odświerzam temat:) Pierwsze treningi za nami, tak samo sparingi można było już choć troszkę poczuć atmosferę zbliżającego się sezonu:) No i wspaniały zapach spalonego metnolu zmieszanego z olejem:) Jak sądzicie, jakie drużyny będa walczyły o medale DMP, jakie o utrzymanie? pozdr
Tak, tak... sezon '08 ruszyl...:D
Pierwsze 2 mecz u siebie zaliczone i wygrane...:D
I znowu ten cudowny zapah...mmmm
Kto bedzie walczyl o medale? hmm... mysle, ze Leszno, Torun i Czewa. Ale kto wie, speedway to baaardzo nieobliczalny sport:P Ale ja oczywiscie kibicuje mojej kochanej Uni Leszno:D
" Do nas nalezy liga zuzlowa. Na tron powraca jednyna krolowa " xD
Pozdrowienia dla kibicow tego fantastycznego sportu:)