No to juz jest przesada.Ja bym sie napewno tak nie odchudzala . No bez przesady pol jablka na sniadanie to nawet organizm nie moze sprawnie funkcjonowac !!
_________________ To już Koniec. <br>
zabiliśmy w sobie wszystko..
Wysłany: Czw Sie 31, 2006 12:39
dla mnie to to jest chore ja sama uprawiam sport i trzymam swoja diete ale bez przesady organizm czlowieka musi na czyms zyc a przeciez sportowiec potrzebuje wiecej energi skoro wykonuje wiecej pracy chodzi mi o treningi i starty przegiecie
dl amni ete zjest to chore, przed LO gralam w pilk enozna, zylam tym... bylam od tego uzalezniona, ale kiedy w LO zaczelam sie wiecej stresowac, denerwowac, i w zwiazku z tym zaczelam miec problemy zdrowotne, musialam zaprzestac gry w pilke... bo serdusszko nie wytrzymywalo napiecia, zbyt intensywnego ruchu, bardzo szybko sie meczylo, wiec musialam zrezygnowac z wyjazdow, treningow i gry w polu... czasami jak zagram to pzrebiegne jedna dlugosc boiska i musze stanac na bramce zeby odpoczac, albo siadam na lawce i sie smuce ze nei moge biegac jak inni... ale coz, wole zyc... zdrowie jest wazniejsze dl amnie od sportu, pomimo ze on byl dla wszystkim...
to podobnie masz jak ja tylko że troszke inaczej, bo ja jak gram w piłke z moimi dwoma kumplami, to mam takie dryblingi że mnie zatrzymać nie mogą, ale jak gram już tak poważniej gdzie więcej osób gra z nami to normalnie nie moge grać
ja jak gram w pilke z moim najmlodszym braciszkiem i jego kolezkami (12-15 latek) to tez niezle koluje pileczka ale z ludkami w moim wieku i starszymi to nie gram bo nie mam na to sily... za szybko sie mecze i schodze, a to mnie denerwuje...