Wysłany: Sro Sie 06, 2008 21:37 Taniec. Różne style.
Taniec. Coz za piekny sport. Ja kocham taniec, to czesc mnie. Uwielbiam hip-hop, ale ostatnio chcialam sprobowac towarzyskiego. A co wy o tym tancu myslicie?
To to raczej nie będzie sport. A taniec towarzyski jest bardzo imponujący.
nie zgodzę się z tym , sport jak sport taniec do sportu się zalicza. Trenuje różne style tańca. Mam dwa treningi w ciągu dnia , jeżdżę na obozy taneczne , kondycyjne wraz z innymi sportowcami Nie jest w tym nic łatwego ,ale pięknego owszem
_________________ "Wiesz, Wendy, kiedy pierwsze dziecko zaśmiało się po raz pierwszy, jego śmiech pękł na tysiąc kawałków, które rozprysły się na wszystkie strony. Tak powstały wróżki. "
.Piotruś Pan
_________________ "Wiesz, Wendy, kiedy pierwsze dziecko zaśmiało się po raz pierwszy, jego śmiech pękł na tysiąc kawałków, które rozprysły się na wszystkie strony. Tak powstały wróżki. "
.Piotruś Pan
C-WALK!!
Kocham, uwielbiam!!
Tylko za mną dopiero 2 miesiące ; PP
Peace ; **
_________________ To jest Straszne !
Sprzedam wiarę !
Sprzedam pasje !
Zanim zasnę, zniszczę plany !
Skrzywdzę Prawdę !
O krok od krawędzi gdzie pech z diabłem idą w parze !
Oto historia o typie który pozbył się marzeń !
Taniec towarzyski jest świetny.. niedośc że tańczysz to co lubisz to jeszcze z tym z kim lubisz.. ja osobiście tańcze taniec towrzyski i mi to leży.. jeżdżę na turnieje i na obozy i szkolenia z różńymi mistrzmi... nienawidze jak ktoś mówi że taniec jest dla dziewczyn.. Jak tak można gadaĆ, niech sami sproboją tańczyc to się przekonają ile w tym można pokazac męskości (nie chodzi o to xD)
_________________ Będąc oryginalnym nie można byc modnym.
Będąc modnym nie można byc oryginalnym.
Ja tam za tanciem nie przepadam
Alle taniec hip hopowy jest ok
Czasem nie rozumiem tańca towarzyskiego. Dajmy taka sytuacja jaką ostatnio zauwazylem- koleś tańczy z dziewczyna a za chwile c*** nią o podłoge i kreci i kreci i kreci nią po tej podlodze jak szmate :] Głupie to
Nie wiem dlaczego ale zauważylem, że menżczyzni którzy lubią taniec towarzyski to takie ciapki
Przepraszam za kazde glupie zdanie
_________________ (...)Ten który nie przyjmuje nagań i pouczeń nie jest godzień mądrości(...)
ojjj tak hip-hop to jest coś
ja po prostu kocham tanczyć nowoczesny , hip-hop , hous
w towarzyskim się nie czuje
muszę ieć swobodę poruszania się
przez taniec najlepiej sie wyraża swoje emocje
[ Dodano: Czw Paź 16, 2008 17:48 ]
Hej.tańcze hip-hop i ogolnie taniec nowoczesny od roku
lecz nie moge znależć odpowiedniej muzyki
mam dużo piosenek, ale chciałabym poznać tez inne i do nich potańczyć . Wpisujcie tutaj piosenki do których się dobrze tańczy. z góry dziękuje.
_________________ "Nie warto żyć życiem przez nas niepoznanym."
Posłuchaj.. ja tancze taniec towarzyski.... no wiem wiem.. większosc tancerzy towarzyskich to takie plastusie gejusie... ale to tylko tacy co tańczą latynoskie tańce... Mistrzowie w tych dziedzinach jednak nie są gejusiami.. a ta figura na podłodze to sie zdaża sporadycznie... Tu o to chodzi zeby pokazac wspolprace miedzy partnerami...
Ale np. tancerze standardowi.. wiecie.. walce itp. nie zauwazylem zeby jakikolwiek był gejusiem..
Wiecie czemu facetow tanczacych towarzyski uwaza sie za pedałów itp.? Bo tylko tacy pchają się przed ekrany,, Ja nienawidze takich. mam jednego w klubie i każdy go jedzie za jego piz*usialstwo...
_________________ Będąc oryginalnym nie można byc modnym.
Będąc modnym nie można byc oryginalnym.
ja tańczę street dance , hip hop to są moje prowadzące dyscypliny , taniec towarzyski także , balet też..dlaczego ? hm..trudno jest się poczuć kobietą w hip hopie w formacji , taniec towarzyski jest pełen gracji , e tam chłopaki..są po prostu zadbani ,ale faktycznie wygląda to czasem przerażająco , zwłaszcza na turniejach ,ah te wygolone dekolty
.Piotruś Pan
Wysłany: Sob Paź 18, 2008 15:06
A ja tańczę taniec nowoczesny, do 14 roku zycia tańczyłam jeszcze taniec towarzyski ale zrezygnowałam. Hip-hop, Jazz, Dance Show i trochę Breakdance chociaż to ostatnie najgorzej mi wychodzi. Moim celem jest You Can Dance w następnej edycji Miejmy nadzieje że się uda.
slow, wiedziałem, że wtedy kłamałaś z tym tańczeniem.
nie kłamałam.
Amalie, powodzenia
.Piotruś Pan
Wysłany: Sob Paź 18, 2008 15:21
slow napisał/a:
Amalie, powodzenia
Dziękuje, ale lepiej nie zapeszać Taniec to moja pasja i całe życie, tyle ile ja poświęciłam się na treningach i ile tam potu wylałam to jest szok, dlatego mam nadzieję że coś z tym tańcem osiągnę.
Tobie też powodzenia
_________________ William Shakespeare - "Mów szeptem, jeśli mówisz o miłości."
Anna Kamieńska - "Prawdziwa miłość jest chyba samą tęskonotą i pragnieniem."
Fryderyk Nietzsche - "Trudno jest żyć z ludźmi, bo takie trudne jest milczenie."