_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska
„Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Nie istnieje droga na skróty do miejsca, do którego warto dojść. Memento mori. Nic nie jest tak piękne i ponadczasowe jak polska muzyka rockowa.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl.
Tak jak ja - wprost kocham tą grę. Po kilka razy przechodziłem misje.. ta gra jest nieskończenie ciekawa, fajna. Zwłaszcza ten fantastyczny świat.. Szkoda że z Baldurs Gate III się im nie spieszy.
Pomogła: 5 razy Wiek: 14 Dołączyła: 14 Sie 2008 Posty: 447
Wysłany: Nie Sie 31, 2008 17:12
pamiętam moją przygodę z Quake, która skończyła się bardzo szybko. czasami sobie pogram w piratów i spidermana. a i zapomniałabym doszło daleko w medal of honor
_________________ Chiudi Gli Occhi...Non Pensare A Nulla Non Turbati Ma Ascolta Questo Ritmo Solo Questo Suono Ecco Il Mio Cuore Batte Con Il Tuo...Ti Amo:*:*:*
_________________ '- Kłapousiu - rzekł uroczyście.
- Przyrzekam Ci, że ja, Kubuś Puchatek, odnajdę Twój ogon.
A na to Kłapouchy:
-Dziękuję Ci Puchatku.
Prawdziwy z Ciebie przyjaciel.'
CZuher Fajna Ta Gra Spore:P Właśnie Ją Sobie Zainstalowałam:*:*:*
_________________ Chiudi Gli Occhi...Non Pensare A Nulla Non Turbati Ma Ascolta Questo Ritmo Solo Questo Suono Ecco Il Mio Cuore Batte Con Il Tuo...Ti Amo:*:*:*
Moja 9-letnia kuzynka uwielbia GTA SA ale nikogo tam nie zabije tylko jezdzi po miescie Swojego czasu chciała sobie konto na tibii zalozyc ale sie rozmysliła
_________________ Dziękuję Ci !Klaudio!, również pozdrawiam
-------------------------------------------------------
No! No more sorrow!
I've paid for your mistakes!
Your time is borrowed!
Your time has come to be replaced!
ja w ogóle nie gram w gry komputerowe.
od czasu do czasu simsy, tak raz na ruski rok.
_________________ Może i nie jestem taka, jaką chciałbyś abym była.
Często zmienna jak pogoda, i za bardzo pewna siebie,
ale przecież to nie powód, aby dzisiaj stracić Ciebie.