Ano, acz większy sentyment mam do jedynki. Pamiętam, jak wyszła(a miałe jakieś 10 latek wtedy ? xD), to od razu poleciałem z bratem do sklepu i kupiliśmy sobie tę gierkę za, bagatela, 159 zł(bodajże). ;] Ahhh, to to było coś - prawdziwe wydarzenie w świecie gier(jeszcze jak byłem dzieckiem, to jakoś te gry bardziej mnie wciągały).
W sumie od BG to tylko chyba Gothic jedynka przechodzona za pierwszym razem bardziej mnie wciągnęła.(a to już też dawno, dawno temu było, jak tylko się ukazała)
Przepraszam za tę lekką dygresję w tym temacie. ;]
Ostatnio zmieniony przez WładcaCiemności Wto Wrz 16, 2008 17:08, w całości zmieniany 1 raz
Większość dziewczyn chyba grała w simsy. No i ja się do nich zaliczam, chociaż rzeczywiście szybko się nudzi..
A teraz, od kilku miesięcy gram w WoW. Chociaż aktualnie mała przerwa jest;P
Pomogła: 4 razy Wiek: 18 Dołączyła: 29 Sty 2008 Posty: 215 Skąd: z daleka;]
Wysłany: Nie Paź 12, 2008 19:28
o, w Heroesa III tez gram, a raczej gralam ale wroce do tego
jednak na pierwszym miejscu jest World of Warcraft... UWIELBIAM!!!!! obecnie brak czasu, ale w wakacje namietnie gralam nocami, bo dnie byly zarezerwowane dla ludzi po prostu dla mnie to inny swiat, cos wspanialego... poczatki uzaleznienia, wiem
_________________ "Kochaj żeby żyć i żyj żeby kochać"
heh.. teraz mam tak zawrotny ram na kompie, ze chyba by tylko odpalił simtower z 1995 ;] haha.. a tak to jak mam ochote w coś zagrać to ide do ps2 na tekkena 5
Kiedys gralam i uwielbialam rozne gry,a najbardziej simsy ale teraz niestety nie mam czasu na granie.
_________________ °ღ♥¸¸.• °ღ♥¸¸.• °ღ♥¸¸.• °ღ♥¸¸.•°
"Chwile szczęścia którymi się cieszymy, przychodzą niespodziewanie.
To nie my je chwytamy, ale one nas chwytają"
Ja tam kiedyś właśnie w simsy grałam..;] wciągało mnie to nie powiem..aż do tego stopnia że ściągałam wiele dodatków z neta typu ubrania, domy, postacie, meble itp. było ich tak dużo w końcu aż do tego stopnia że komp się popsuł xD i trzeba było usunąć..;)
a z gier to hmm jeszcze Black & White mnie wciągnęła.. że masz swoją wioskę i w ogóle;d.. ah to były czasy...;]
No a teraz to ciągle mogłabym grać w CS'a ;D:D gra któras? ^^
_________________ I'm a still love you
Still feel you
Still there for you
No matter what
You will always be in my heart
With unconditional love
..RIP..[2pac]