forum młodzieżowe
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Dziewczyny! wy tez gracie?
Autor Wiadomość
Aew? 
Moderator
Caged Bird

Wysłany: Pon Kwi 14, 2008 20:20   

Cytat:
L2 ma:
-dobrą fabułę
-dobrą grywalność
-fajny i user-friendly system

Hmm, z fabułą bym się akurat nie zgodził, WoW tak ale L2?
Fakt jest 21 kronik, dość rozbudowana fabuła ale z grą tak szczerze to ma za przeproszeniem gówno wspólnego i L2 w 70% to hack'n'slash z RPG'a to ma tylko questy i tak okrojone jak tylko się ta, zazwyczaj coś w stylu: idź, zabij, przynieś, pogadaj, idź, zabij, przynieś, nagroda. Ewentualnie znajdź kogoś, znajdź skrzynkę, fakt pierwsze robienie questa jest kłopotliwe ze względu na wielkość mapy, ale potem staje się to co by nie powiedzieć strasznie monotonne. L2 jest świetną grą, ale mimo wszystko są tytuły które powinny zasłużyć na większe uznanie pod tym względem, a są stosunkowo nieznane. Imo, rzeczy jakich można pozazdrościć L2 to ilość eventów, turnieji, rozwiązanie systemu wojny, Hatche/Stridery/Wyrmy, party mode które jest świetnie rozwiązane, buff system, wyrabianie armów, modyfikatory wstawione do broni, kwestia Hero classa i raidów. Co dla mnie nie zmienia faktu że fabuła jest 45x bardziej rozbudowana w dużo starszym Ragnaroku, jeżeli ktoś grał na iRO, euRO to wie co mam na myśli.

It's good to be bad, hate fuels my life so leave me be, cause you can't even begin to imagine how evil I am.

I should just be my own best friend
Not f*ck myself in the head with stupid women.

madafaka. 
Nowicjusz
;-] ;**

Wysłany: Sob Kwi 19, 2008 11:19   

WoW [ World of Warcraft] <3 ;d
Mario .
;)

Penny Lane 
Maniak
Szał Pał

Pomogła: 16 razy
Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 11:58   

Ja uwielbiam przygodówki. Chociaż nie pogardzę też innymi grami, jeżeli są dobre.
Moje ulubione to The Longest Journey i Dreamfall, seria Broken Sword, seria Atlantis, Still Life, seria Need for Speed, seria PoP, seria GTA, seria Max Payne, seria Hitman, Diablo 2: LoD, czy Civilization 4.

wronka 
Dyskutant

Pomogła: 5 razy
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 09:51   

Najbardziej lubię wyścigówki, ale czasem gram w ... CS'a (czyt. uczę sie :nana: )

Ellie 
Nowicjusz
dzidzia byk

Wysłany: Nie Maj 11, 2008 21:25   

Perfect World !! świetne MMorpg... Tylko, że im wyższy lvl tym questy coraz bardziej zrypane i często trzeba iść w party (ok4 graczy) żeby zabić jakiegoś boss'a

Ash. 
Początkujący
Co tu napisać? (;

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pon Maj 12, 2008 15:41   

Ellie napisał/a:
Perfect World !! świetne MMorpg... Tylko, że im wyższy lvl tym questy coraz bardziej zrypane i często trzeba iść w party (ok4 graczy) żeby zabić jakiegoś boss'a

o taaak :peace: do tego dochodzi heroes 3, czasem quake , Gothic czy też l2. Za wyścigówkami nie przepadam ;d
Ostatnio zmieniony przez Ash. Pon Maj 12, 2008 16:17, w całości zmieniany 1 raz  

asiuniaa9111 
Nowicjusz

Wysłany: Pon Maj 12, 2008 15:46   

Mnie to tam od czasu do czasu na Simy 2 najdzie, a kiedys w Simsy to normalnie nalog :jezor: ;]

Martyna 
Nowicjusz

Wysłany: Pon Cze 02, 2008 16:38   

Aew mysle ze wiekszosc graczy L2 nie patrzy tu czy fabula jest fajniejsza w innej grze czy nie. Ten kto gra w L2 dajmy na to osobnik na 60 lvl przy ratach x20 raczej nie gra juz po to zeby przetestowac ta gre czy jest fajna itp. tylko po to ze mu sie juz podoba. mysle ze gdybym miala testowac l2 to zakonczyla bym na 20 lvl przy ratach x5 ^^ ten kto gra to gra dla przyjemnosci. pasuje mu ta gra , z reszta kazdy ma prwo wyboru serveru takiego jaki mu odpowiada. ja w l2 raczej nie patrze na to czy np. Q sa fajne . po prostu jest to dla mnie extra gra . wypady w party , pogaduszki itp ;> no i siage , eventy.... to dopiero zabawa :) jeszcze jak ma sie fajnego GM ;>

Ash. 
Początkujący
Co tu napisać? (;

Wysłany: Pon Cze 02, 2008 19:46   

cóż .. wszystko zależy od servera, ludzi i klimatu ( którego coraz częściej brak ). Ja np. nie grałam w L2 po to, żeby sobie poklikać na potworki ( no bo jak inaczej można to nazwać? ) Na jednym serverze x7 grałam se przez miesiąc i dalej miałam 35 lvl, bo pół nocy rozmawiałam z ludźmi.. :) ( Cholera uzależniające to ! ) Jeszcze wojny,pt itede ;]
W zasadzie gdyby nie było tam tylu fajnych osób to bym nie wytrzymała dnia przy lineage.

Chociaż co prawda to prawda.. fabuły to tam praktycznie nie ma :P

Martyna 
Nowicjusz

Wysłany: Wto Cze 03, 2008 07:39   

no dokladnie:D ja gram tylko na jednym serverze a raczej gralam L2Game. oki jest zarabisty z jedej strony (ludzie, atmosfera itp) ale Gm ma tak nawalone we lbie! dlatego niestety przestalam grac i nie polecam nikomu.... enchant jest do +8 wiec dlaczego koledzy Gm (ktorzy sie do tego przyznali) moga latac z+30? sa hero bo na oli Gm dodaje im punkty? ostatnio bylo oblezenie i pol klanu gdzie sa wrodzy kolegow Gm nie moglo sie zalogowac bo wraz z rozpoczeciem siage dostali bany godzinne..... moj klan ponoc zamierza przeniesc sie na everlast zobaczymy moze tam bedzie lepiej :D
wczoraj sciagnal mi sie Rohan ale szczerze mowiac nie jestem zadowolona, gra jest bardzo skomplikowana;/ ale powoli powoli i moze cos zalapie :D

Ash. 
Początkujący
Co tu napisać? (;

Wysłany: Wto Cze 03, 2008 19:37   

Everlast? Ee.. server taki sobie;) Bo polski :P i ogólnie jeszcze niedopracowany . Pomijając już te kamael'e , które moim zdaniem są do du,py a ich wygląd jest tragiczny ^^ ( jedno skrzydło .. hahah ;d) Chociaż w sumie to może się już tam poprawiło, bo od dłuższego czasu nie gram :P Ja jednak czekam na ten Paradise :)

Martyna 
Nowicjusz

Wysłany: Sro Cze 04, 2008 13:43   

Co zlego w jednym skrzydel?? przypominam ze to sa demony a nie anialy wiec nie musza miec dwoch , po drugie kamaele tak jak jasne elfki to cioty. i jeszcze raz cioty. a na everlast ide bo mam tam znajomych ^^ a ze polski to dobrze. ale kazdy ma swoje gusty.

Metalliczna 
Amator
BabaJaga

Wysłany: Sro Cze 04, 2008 15:45   

Ja Jestem fanka WoW'a, Warcrafta 3, Diablo 2, Assasin Creed (cudna), Wiedźmin też fajny, Tomb Raider - Anniversary, Heroes 2 i 3, I CS - obowiązkowo ;]
Sporo tego przeszło przez moje łapy, ale musze przyznać że jestem uzależniona od grania xD

Ash. 
Początkujący
Co tu napisać? (;

Wysłany: Sro Cze 04, 2008 20:16   

ja nie lubię polskich serverów :P niestety dużo tam chamów i krętaczy .. ale cóż.
A te skrzydło po prostu idiotycznie wygląda moim zdaniem ;d No ale co kto lubi.. :]

Sofia 
Maniak
Wyrwijrączka

Pomogła: 5 razy
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 10:37   

-F1Challenge2007
-Half-Life

Oraz:
-Kurka Wodna
-Skrzaty
-Reksio i UFO
-ZOO Tycon