Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 19 Sty 2007 Posty: 568 Skąd: Nie chcesz wiedzieć
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 10:29
Fifa sux, tak samo jak Tomb Raider. Nigdy nie rozumiałem co w nich jest takiego fajnego (no moze za wyjatkiem TR, ale topic jest o grach a nie o głównych bohaterkach )
_________________ I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.
A najbardziej chyba Tibię, WoW i inne w tym stylu.
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska
„Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Nie istnieje droga na skróty do miejsca, do którego warto dojść. Memento mori. Nic nie jest tak piękne i ponadczasowe jak polska muzyka rockowa.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl.
Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 149 Skąd: wziąć na wino..
Wysłany: Sob Sie 09, 2008 19:20
Ja także nie popiszę się niczym ciekawym.. Tibia..
Poza tym wszystkie gry typu "załaduj gnata kaliber 200, biegnij przed siebie i strzelaj do wszystkiego co się rusza".. Bez sensu takie gry.. Kolega mi wmawiał że Painkiller jest fajny (zaraz po premierze, a grami średnio się interesuję więc nie byłem na czasie) to mi pożyczył.. Zainstalowałem, pograłem 10 minu, odinstalowałem.. Tylko muzyka mi się podobała.. No.. Grafika była znośna! Ubóstwiam za to skradanki i ścigałki.
A ja zaskocze wszystkich,niepodoba mi sie World of Warcraft.Grałem w trial i jakos mnie nie przekonało.Nie wiem jak w to moze grac 11milionow ludzi.I jeszcze płacic za to...porazka.
Mnie nie podobał się Medal of Honor : AA. Z prostego powodu : wcześniej zdążyłem zasmakować w CoD
Choć muszę przyznać że MoH : PA był dobry, nawet lepszy niż wspomniany CoD
_________________ "Ameryka jest jak jaśniejące miasto na wzgórzu, którego światło jak latarnia prowadzi zewsząd ludzi miłujących wolność"