Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 13 Maj 2008 Posty: 250 Skąd: Giżycko
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 17:58
Ja nie lubię Tibii, Dlaczego? Ponieważ:
-Cholernie uzależnia (pamiętacie aferę z krzesłem? )
- żeby poczuć granie trzeba kupić PACC (czy jakoś tak) . ci bardziej uzależnieni zrobią wszystko by go kupić (totalna strata kasy )
- poza tym jeśli ktoś cię tam zabije to większość do końca dnia wkurzona na wszystko i na wszystkich
A najgorsze ze wszystkich powodów to ten że osoba grająca w TO często zaniedbuję naukę i skutki widać na koniec roku i w wakacje (powtórka roku )
ODRADZAM!!!
_________________ "Keczap to mój przyjaciel, dawaj mi ten k**wa keczap, człowieku!"
Wysłany: Sro Maj 21, 2008 20:03
Blackout napisał/a:
A najgorsze ze wszystkich powodów to ten że osoba grająca w TO często zaniedbuję naukę i skutki widać na koniec roku i w wakacje (powtórka roku )
Właśnie gry MMORPG typu MU ; Tibia ; Lineage2 zakopują ludzi po uszy człowiek tylko myśli kiedy wróci do domu i zabije wroga albo wbije lvl :E dla to było chore póki sam niewpadłem w sidła L2 ( na szczęście po 10 miesiącach gry po 7 h dziennie) na szczęście sie ogranołem ograniczam ja do ok 3 h na 2 dni
_________________ "Spójrz mi w oczy są spokojniejsze od skał, chłodniejsze niż stal. Trzeba mieć fason ja go mam..."
Ja nienawidzę Lineage2! najgorsze co istenie, znam przypadek po znajomej, która jest od tego wręcz uzalezniona... to co widzę jest straszne ile można w to grać jeju... nie lubię zadmnych gier fantasy ani niczego z tym związanym! Tibia też jest dobojająca...
Pomógł: 10 razy Wiek: 16 Dołączył: 26 Gru 2007 Posty: 748 Skąd: Europa środkowa
Wysłany: Sro Maj 21, 2008 22:12
wronka napisał/a:
Piszcie jakeij gry nie lubicie i dlaczego
jest to gra o mrocznej nazwie Tibia.
Jest to gra dla obłąkanych dzieci z ADHD gdzie mogą wyżyć się krzesłem jak spadnie im level.
Jednym słowem TIBIA to zło wcielone, dzieło ( sami wiecie kogo )
Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 432 Skąd: się wziąłem?
Wysłany: Sro Maj 21, 2008 23:12
Tibia, Tibia i jeszcze raz TIBIA!
Patryk392 napisał/a:
est to gra dla obłąkanych dzieci z ADHD gdzie mogą wyżyć się krzesłem jak spadnie im level.
Jednym słowem TIBIA to zło wcielone, dzieło ( sami wiecie kogo )
Bardzo dobrze powiedziane. Krew mnie zalewa (przepraszam za takie określenie) jeśli w szkole podczas informatyki grają w Tibię, dostają za to pały i jeszcze podniecają się co to w tej grze nie zrobili.
Sam zostałem zmuszony przez znajomych do zagrania w tą grę. Miałem ją zainstalowaną przez 30 minut, dalej w to ścierwo grać nie mogłem (przepraszam jeśli kogoś uraziłem).
_________________ Czy to lato... czy to zima... to na forum nudy nima!!!