Tak jak w temacie znacie jakies gry internetowe darmowe takie jak, ogame, xwars itd, nie chodzi mi tylko o takie kosmiczne strategie ale o wszystkie podawajcie prosze bo nie mam w co grac
_________________ Świat jest w porządku, tylko ludzie są [automat-cenzura]**i.
Wysłany: Sob Mar 10, 2007 16:45
Jeśli chodzi o MMORPG to polecam 9Dragons.
To moze dam jakis krotki opis
"Gra 9Dragons odbywa sie w starozytnych Chinach podczas panowania dynastii Ming. W tamtym czasie panstwo to bylo bezrzadnym i niebezpiecznym miejscem. By bronic sie, ludzie wymyslili wiele stylow walki. Style te byly doskonalone przez klany i z czasem stawaly sie slawne.
Na poczatku gry zaczynasz jako Peasant, uczysz sie podstaw walki, jak ujarzmic Twoje Chi oraz posiadasz wiedze o umiejetnosciach medytacji, ktora potrzebowal bedziesz do leczenia. Potem musisz wybrac Twoj Klan i zaczac nauke indywidualnej sztuki walki. W szkole spotykac bedziesz mistrzow, ktorzy pomoga Ci udoskonalic Twoje ruchy. Sa tez areny PvP (player vs player), na ktorych bedziesz mogl sprawdzic wykreowana przez Ciebie postac walczac z innymi graczami.
Gdy juz nauczysz sie Kung Fu, bedziesz mogl wyruszyc w daleka droge od ucznia do mistrza, poznajac sekrety zaginionych 9 Smokow. [dalej nie mam pojecia jak przetlumaczyc, ale to nie istotne]
Gra oparta w glownej mierze na skillach (konsumujace nikoma mane). W grze wystepuja dwa obozy White clans oraz Black clans ktore rywalizuja ze soba. Kazdy z obozow posiada po 3 klany (http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=1628 tu sa one opisane). Kazdy clan posiada:
*wlasna mape na ktorej znajduja sie miasta oraz spoty z mobami,
*Wlasne (odpowiednie dla danego klanu) style walki (skille, ktorych w grze nie brakuje)
*Sale, hale, ogolnie dosc duzy teren z obozami treningowymi(ladnie to wyglada jak 20 ludu cwiczy na np. lalkach ze slomy ).
można i tak ;] ja jakieś 2 lata temu siedziałem całymi dniami w cafejce mieliśmy z kumplami swoją ulubiona i tylko tam siedzieliśmy ;] sprzatalismy tam jedlismy drugi dom ;]
_________________ " Słowa są nabojami, ranią,
podobno słowo może zabić,
podobno, chcesz to możesz sprawdzić "
Tede - Glokk