gry które przeszedlem:gta 3,vc,sa,cod 1,2,4,tony hawks 4,1u,2u,american westland,age of empires wszystkie czesci,quake 3 arena i 4,ureal t 3 , gothic 2,3, wiedzmin,swat3i 4,max payn 1 i 2, doom 3, far cry, diabllo 2 pan zniszczenia,stalker, hitman 2,3 i blood money,sprinter cell pandora tomorow ,chaos theory, double agent, price of persia piaski czasu,dusza wojownika i 2 trony,warcraft 3 frozen throne,rise of legends,twierdza 2,nfs mw no i jeszce pare znanych
Oj dużo tego Może wypowiem się tylko o tą generacje
-Call Of duty 4
-Metal Gear Solid 4
-Motorstorm
-Resistance" Fall Of Man
-Grand Thef Auto 4
-Spider-man 3
-Uncharted: Drake's Fortune
-Rachet&Clank: Tools Of Destruction
-Assassin's Creed
Wysłany: Pią Wrz 05, 2008 18:38
Ja tam mało gram Szczerze! Te gry przechodziłem po kilka miesięcy ^^
- Wiedźmin
- Crysis
- CoD 2 i CoD 4
- LEGO Indiana Jones
- Max Payne I/II
- Portal
- Test Drive Unlimited
- Rainbow Six Vegas
- Medal of Honor: Airborne
- World in Conflict
- Tomb Raider Anniversary
- STALKER: Chadow of Chernobyl
- Medieval II: Total War + dodatek
- NFS: Most Wanted
- Jade Empire
- LOST: Via Domus
- Ojciec Chrzestny
- Age of Empires + dodatki
- Kane&Lynch: Dead Man
- Colin McRae: DiRT
- Hitman Blood Money
- Turok (ten nowy)
- Company of Heroes + dodatek
- Gears of War
- Heroes III of Might and Magic + dodatki
- Timeshift
- Command & Conquer 3
- Europa Universalis III
- NHL 08
- Black&White
Tak więc jak zauważyliście wolę grać w nowsze tytuły. A wolę Wolę next-genowe pr0 produkcje ^^ Co nie znaczy, że w starsze nie grałem - też grałem, ale nie pamiętam, które przeszedłem
_________________ Cute and Cuddly boys! Cute and Cuddly!
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 1430 Skąd: Od mamy
Wysłany: Pią Wrz 05, 2008 18:45
Szachy
Powiem że nie było łatwo grałem w to 2 lata temu przeszłemu w tedy jakieś 2/4 gry i musiałem zrobić formata a sejwy szlak trafił.. wziąłem się 2 raz za to grę miesiąc temu grałem powoli chciałem miec wszystkie postacie na wysokim poziomie żeby bossy pokonywać jak masełko . ^^ powiem tylko że ostatniego bosa pokonałem w 2minuty jestem pr0 ? ^^ . Za niedługo wezmę się za 2 część tej wspaniałej gry .
PSX - okolo 200+ tytulow
m.in
Final Fantasy
Final Fantasy II
Final Fantasy IV
Final Fantasy V
Final Fantasy VI
Final Fantasy VII
Final Fantasy VIII
Final Fantasy IX
Xenogears
Legend of Mana
Chrono Trigger
Chrono Cross
Legend of Mana
Jade Cocoon
Alundra 2
Vagrant Story
Threads of Fate
Crash Bandicoot
Crash Bandicoot 2
Crash Bandicoot 3
Crash Team Racing
Crash Bash
Resident Evil
Resident Evil 2
Resident Evil 3
itp itd... moge wymieniac i wymieniac xD
PS2 okolo 200+ tytulow
PSP okolo 50+
NDS 10 gier xD
+ gry ze Snesa, Nesa i innych starych konsol ^^ postaram sie dac full liste gier.