forum młodzieżowe
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Gry w przeglądarce.
Autor Wiadomość
Yavenal 
Nowicjusz
Przyjaciel puszczy.

Wysłany: Sob Lip 12, 2008 08:24   

Spędziłem z pewną grą ładny kawałek mojego czasu. Były nawet ze dwa epizody że pomagałem przy jej tworzeniu. Chodzi tu dokładnie o polską grę graficzną przez przeglądarkę: Margonem
1
2
3
4
Był to dość burzliwy okres w mym życiu, próbowałem wtem wielu rzeczy i efekty widać głównie w Margonem. Choć teraz współpracuję przy tworzeniu pixelartów do pewnej gry tekstowej, bazującej na silniku autorskim.

[ Dodano: Sob Lip 12, 2008 09:28 ]
Oho, kilka postów przede mną ktoś już opisał Margonem, lecz dosyć błędnie. Świat jako taki był tworzony w rpg makerze XP, lecz twórcy odrzucili ten program i zastąpili go własnym- autorskim. Póki co trwa zmiana grafiki, chociaż dużo mapek jest zmieniona na ich własną na której i ja miałem przyjemność pracować.
BTW: Nick w Margonem to Haldir. Jeśli ktoś aktywnie interesował się ową grą to pewnie pamięta ostatni konkurs na map makera, w którym na spółkę z drugą osobą wygraliśmy. Ja skończyłem, lecz Balduran dalej tworzy i jego efekty widać.

Kara93 
Początkujący

Pomogła: 5 razy
Wysłany: Sob Lip 12, 2008 09:52   

My fantasy, blood wars, smoki, gladiatusw to gram teraz kiedyś grałam w plemiona monster game travian i wiele wiele innych :)

"Być wolnym to móc nie kłamać." - Albert Camus

makova_panienka
Nowicjusz

Wysłany: Czw Lip 17, 2008 14:42   

ja ostatnio wyzywam sie na tym:
http://www.stonogra.pl/in...at=game&game=38
i na tym
http://www.stonogra.pl/in...at=game&game=41

i sie wkurzam, bo tego ostatniego nie moge przejsc :(

NightMare
Początkujący
Bliski dla bliskich

Wysłany: Pią Lip 25, 2008 20:38   

w The Crims kiedys, przez pare dni w Traviana..

Ponad rok w BattleKnight.pl wypasiona gra, ale szwaby ja tak zmienili ze bez kasy jestes tam zerem :/ Wiec skonczylem i wtedy zobaczylem jak super jest bez gier.. dziewczyny, wiecej znajomych, wychodzenie z domu czestrze.. wtedy sie zaczelo zycie dopiero xD Ale moj rekord to 35 miejsce na 6 serverze tam, wiec nie bylo zle ;)

CrazyVirus 
Nowicjusz

Wysłany: Pon Lip 28, 2008 18:44   

POlecam stronke www.miniclip.com jest tam dużo gier flash.Grafika jest bardzo dobrze wykonana i sa za free.Polecam.

bugi 
Nowicjusz

Wysłany: Sro Sie 06, 2008 09:10   

Ja gram w Managerzone, gladiatus i cyberdunk

Nirfea 
Początkujący
panna kryzys.

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sob Paź 25, 2008 12:53   

ja grałam kiedyś w the crims i plemiona:P
We'll never say goodbye

nastor
Nowicjusz

Wysłany: Sro Paź 29, 2008 20:47   

to ja polecam to w co ostatnio sobie pogrywam. Tematyka gry powala... odrobaczamy kota haha http://www.odrobaczanie.pl/okielznajpazur/ kot troche sprawia kłopotów

WładcaCiemności 
Znawca
Mr Goszki Rzal

Wysłany: Pią Paź 31, 2008 23:55   

Grałem przez kilka dni w dark-orbita(tak dla zjeba raczej), ale nudne to jak ja pinkole i jeszcze 90% ludzi tam nie wie co to ortografia. ;D

paciejka6666 
Nowicjusz

Ostrzeżeń:
 2/4/6
Wysłany: Sob Lis 01, 2008 16:14   

Proszę klikać w każde inaczej zdechną :)
To jest Dragon Cave.

Pein 
Amator
Lucyfer.

Ostrzeżeń:
 1/4/6
Wysłany: Nie Lis 02, 2008 13:12   

UP Niech zdychają xP .
Grałem kiedys w Ogame znudziło mi się po tygodniu czasu .
Hm oprocz OGame było jeszcze The Crims , Travian , Red Dragon , Plemiona w te 4 gry grałem najmniej .
Jeszcze jedna gra była hm Runescape.. grałem 2h-4h i wyłączyłem przeglądarkę ;pp .

LiXi 
Amator
CzasoUmilacz

Ostrzeżeń:
 1/4/6
Wysłany: Nie Lis 02, 2008 13:42   

Ja w ccrpg (www.ccrpg.pl) fajni ludzie tam byli i w ogóle fajna gierka, oraz kiedyś w Dark Orbita oraz Onet mafia 1645 czy jakoś tak.

"Nie ufam nikomu, kocham tylko tych co na to zasłużyli"
" Nie przepuszczę żadnej chwili gdyż żyję na kreskę, w każdą chwilkę wbijam szpilkę jak pineskę w deskę"

nastor
Nowicjusz

Wysłany: Czw Lis 06, 2008 09:33   

dobra gierka jezeli chodzi o gry online to http://www.runhotel.pl/ i przy okazji można wygrać dla siebie, rodziców czy brata 30$ na usługi hotelarskie.
niestety nie lubie gier typu travian itp bo są zbyt czasochłonne, a ja nie jestem cierpliwy

adm123
Nowicjusz

Wysłany: Czw Lis 06, 2008 16:49   Fajna gierka

Czesc :)
Ja pogrywam w fajna gierke na http://www.stonogra.pl/in...at=game&game=69
chodzisz "laska" i walszysz z kotem ;) ;) ;) nawet zabawna :) mozna sie wyzyc i odprezyc ;) hehe :)
Jest tam tez jakis konkurs tylko nie mam pojecia jak oni w rankingu uzbierali tyle punktow :P probowaliscie sie juz w ta gre?

Odpowiedz do tematu