Spędziłem z pewną grą ładny kawałek mojego czasu. Były nawet ze dwa epizody że pomagałem przy jej tworzeniu. Chodzi tu dokładnie o polską grę graficzną przez przeglądarkę: Margonem 1 2 3 4
Był to dość burzliwy okres w mym życiu, próbowałem wtem wielu rzeczy i efekty widać głównie w Margonem. Choć teraz współpracuję przy tworzeniu pixelartów do pewnej gry tekstowej, bazującej na silniku autorskim.
[ Dodano: Sob Lip 12, 2008 09:28 ]
Oho, kilka postów przede mną ktoś już opisał Margonem, lecz dosyć błędnie. Świat jako taki był tworzony w rpg makerze XP, lecz twórcy odrzucili ten program i zastąpili go własnym- autorskim. Póki co trwa zmiana grafiki, chociaż dużo mapek jest zmieniona na ich własną na której i ja miałem przyjemność pracować.
BTW: Nick w Margonem to Haldir. Jeśli ktoś aktywnie interesował się ową grą to pewnie pamięta ostatni konkurs na map makera, w którym na spółkę z drugą osobą wygraliśmy. Ja skończyłem, lecz Balduran dalej tworzy i jego efekty widać.
_________________ Dulce et decorum est pro patria mori
Ponad rok w BattleKnight.pl wypasiona gra, ale szwaby ja tak zmienili ze bez kasy jestes tam zerem Wiec skonczylem i wtedy zobaczylem jak super jest bez gier.. dziewczyny, wiecej znajomych, wychodzenie z domu czestrze.. wtedy sie zaczelo zycie dopiero xD Ale moj rekord to 35 miejsce na 6 serverze tam, wiec nie bylo zle
UP Niech zdychają xP .
Grałem kiedys w Ogame znudziło mi się po tygodniu czasu .
Hm oprocz OGame było jeszcze The Crims , Travian , Red Dragon , Plemiona w te 4 gry grałem najmniej .
Jeszcze jedna gra była hm Runescape.. grałem 2h-4h i wyłączyłem przeglądarkę ;pp .
Ja w ccrpg (www.ccrpg.pl) fajni ludzie tam byli i w ogóle fajna gierka, oraz kiedyś w Dark Orbita oraz Onet mafia 1645 czy jakoś tak.
_________________ Carpe Diem!
"Nie ufam nikomu, kocham tylko tych co na to zasłużyli"
" Nie przepuszczę żadnej chwili gdyż żyję na kreskę, w każdą chwilkę wbijam szpilkę jak pineskę w deskę"
dobra gierka jezeli chodzi o gry online to http://www.runhotel.pl/ i przy okazji można wygrać dla siebie, rodziców czy brata 30$ na usługi hotelarskie.
niestety nie lubie gier typu travian itp bo są zbyt czasochłonne, a ja nie jestem cierpliwy
Czesc
Ja pogrywam w fajna gierke na http://www.stonogra.pl/in...at=game&game=69
chodzisz "laska" i walszysz z kotem nawet zabawna mozna sie wyzyc i odprezyc hehe
Jest tam tez jakis konkurs tylko nie mam pojecia jak oni w rankingu uzbierali tyle punktow probowaliscie sie juz w ta gre?