O, właśnie tak sobie szperam poo dziale gry no i temat o grzendzie. Ja kiedyś w to grałam, śmieszy mnie a gra jednym słowem, urodziłam dokładnie rok temu w maju, w lipcu oddałam moje konto koleżance i chyba zapomniala o moim dziecku. xD
Powiem jedno ; gra jest taka na zabicie czasu, zabijanie plemników cholernie wciąga;p
Grałam w to ale jak mi się urodziło dziecko to przestałam LO
_________________ "Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest. Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi sie pychą; nie dopuszcza się bezwstydu, nie szuka swego, nie unosi się gniewem, nie pamięta złego..."
Wysłany: Pon Maj 14, 2007 21:53
ja 67 dni temu 'urodziłam' bliźnięta - Zuzanne i Igora. Fajne były etapy rozwoju dziecka, ale dość często zdarzało się, ze o grze zapominałam i potem miałam nadpłaty w alimentach ;p Teraz zastanawiam się nad kolejną v-ciązą
_________________ "...A oczy są zwierciadłem duszy..."
Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1081 Skąd: Mexico City
Wysłany: Wto Maj 15, 2007 12:19
Miałam tam kiedyś konto jakoś tak w wakacje, ale szybko mi się to znudziło a potem wzięli i mi bezczelni ludzie blokneli macice i moja przygoda z grzędą się skończyła
Szybko mi się to znudziło
That life has brought me here, where I am"
Wiek: 16 Dołączyła: 02 Maj 2007 Posty: 694 Skąd: Białystok
Wysłany: Pon Cze 25, 2007 18:28
też w to kiedyś grałam
u mnie w klasie był na to szał w zeszłym roku
wydałam na zakupy na grzendzie tyle kasy, że szkoda gadać
tylko sms'y wysyłałam i kupowałam
ale mi przeszło
uwaga, to wciąga
_________________ Taak ! Dajesz dzieciak ! Cieszymy się życiem ! Niech żyje may ! Pieprzona optymistka !
Tak ! Mam tam 4 konta Moje dzieci się już urodziły. jedno niedługo będzie miało rok. A gram ok. 2 lat. Dostałam już nawet nagrodę za zajęcie 2 miejsca w pogromcach plemników ^^ Super gra polecam
_________________ "...najbardziej kochamy tych ludzi, te sprawy i te rzeczy, od których bieg życia każe nam odchodzić - nieraz na zawsze.."