No kurcze nie ma zawodników mówię: kto chce grać, instaluje GameSpyArcade i się zgłasza na serwer... ale najpierws się tutaj zgłąszajcie, żebyśmy ustalili termin!
Co powiecie na... piątek popołudnie (ok. 16 godziny)?
Pomógł: 5 razy Wiek: 18 Dołączył: 14 Maj 2007 Posty: 288 Skąd: Under Heaven
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 10:40
Hmm dla mnie może być, ale po 17 Bo o 17 mam net cut.
A jaka wersja? Bo musze sciagnac xD
_________________ There is no love, there is no friendship... only hate fills my heart. Hate me, detest me, blame me, kill me... I don't care, there is no love.
It's good to be bad, hate fuels my life so leave me be, cause you can't even begin to imagine how evil I am.
I should just be my own best friend
Not f*ck myself in the head with stupid women.
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 19 Sty 2007 Posty: 568 Skąd: Nie chcesz wiedzieć
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 10:44
Ja się pisze ! Tylko wolałbym późniejszą godzinę jesli to mozliwe
Edit:
Gramy na basicu ? czy z dodatkami ?
_________________ I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 19 Sty 2007 Posty: 568 Skąd: Nie chcesz wiedzieć
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 10:57
mr.Radek napisał/a:
Morituri napisał/a:
Gramy na basicu ? czy z dodatkami ?
Wiesz, ja zawsze grałem "po prostu" jak mi wytłumaczysz o co chodzi, to bardzo chętnie
mr.Radek, HoM&M miał dwa duże dodatki. Armageddon Blade i Schadow of Death. I jesli ty bedziesz miał wersje rozszerzoną o np. nowe zamki lub mapy, to ktoś z podstawową wersją nie pogra z tobą we wszystkie mapy.
A proponuje zacząc o 20:30 W tedy nic mi nie powinno przeszkodzić. Pasuje ?
_________________ I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.
mr.Radek, HoM&M miał dwa duże dodatki. Armageddon Blade i Schadow of Death. I jesli ty bedziesz miał wersje rozszerzoną o np. nowe zamki lub mapy, to ktoś z podstawową wersją nie pogra z tobą we wszystkie mapy.
No dobra, wiem że ma dodatki, ale nigdy przez sieć na nich nie grałem i za bardzo nie wiem, które mapy są rozszerzone, a które nie. Ale coś się wymyśli
Morituri napisał/a:
A proponuje zacząc o 20:30 W tedy nic mi nie powinno przeszkodzić. Pasuje ?
20:30 w piątek? Hmmm... uzgodnię to ze Starszymi. Ostatnio często gramy wieczorami ze znajomymi w taką grę, jakby to powiedzieć - karcianą. Nieważne, popytam, czy wtedy też ich zapraszamy
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 11:09
Moja propozycja
- 20:00
- Heroes Golden Edition czyli pack, Restoration of Erathia + Shadow of Death + Armageddon Blade, na upartego jak sciagne moge postawic ftp i sobie w nocy sciagajcie
- Tury 2 min, save co 1 tydzień bah, no rozne rzeczy sie dzieja
- Mapa, hmm zagralbym na czyms duzym, osobiscie lubie Zemste Behemota tyle ze przerobiona na last man standing a nie pokonanie potwora
- SpyArcade albo Hamachi co kto woli ;p
_________________ There is no love, there is no friendship... only hate fills my heart. Hate me, detest me, blame me, kill me... I don't care, there is no love.
It's good to be bad, hate fuels my life so leave me be, cause you can't even begin to imagine how evil I am.
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 11:10
No to załatwione. Mogę jeszcze przystapic na każdą późniejsza godzinę jesli z tą byłyby problemy.
- Heroes Golden Edition czyli pack, Restoration of Erathia + Shadow of Death + Armageddon Blade, na upartego jak sciagne moge postawic ftp i sobie w nocy sciagajcie
Okej, thanks
Aew? napisał/a:
- Mapa, hmm zagralbym na czyms duzym, osobiscie lubie Zemste Behemota tyle ze przerobiona na last man standing a nie pokonanie potwora
Nie wiem, czy takową posiadam - zobaczę. Aaa, jeszcze jedno - kto hostuje? Ja? Dobra, załatwione
Aew? napisał/a:
- Tury 2 min
Weź się człowieku... co najmniej 5. A jak będzie jakaś bitwa, to co wtedy? (Wybaczcie, nigdy nie grałem z ograniczeniami)
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 11:15
Zasada jest taka w H3 że prowadzone bitwy nie są wliczane do czasu tury. Czyli powiedzmy możesz walczyc 20 min i komputer nie zakończy rundy. 2 min, chodzi tylko o poruszanie się na mapie, budowanie w zamku i kupowanie artefaktów, czyli wszystko co z bitwą nie związane
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 11:22
No policz sobie tak, jeżeli będzie 4-5 graczy To masz tak
5*2=10*7 = 70. Czyli teoretycznie na 5 osobach po 2 min zrobienie jednego tygodnia trwa 70min. A przy 5min... policz praktycznie 2h i 30 min =]
A więc UWAGA: Piątek, godzina 20:30. Termin może ulec zmianie pod wpływem sugestii kogokolwiek.
Hostuje moja skromna osoba na Game Spy Arcade.
Stosując się do moich wcześniejszych w tym temacie instrukcji każdy znajdzie serwer
[ Dodano: Sro Sie 01, 2007 12:24 ] Aew?, dobra, niech będzie 2 minuty.
Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 03 Sie 2007 Posty: 9
Wysłany: Sob Sie 04, 2007 15:17
olusiek1088 napisał/a:
W ogóle najlepsze są Lochy i Czarne Smoki
nieprawda, straszna nieprawda, lochy sa dla cieniasow ktorym zawsze brakuje kasy. Chociaz nie umywa sie do marnosci Cytadeli. Kiedys tym gralam jak bylam cieniasem. Najlepszy jest Zamek
Wysłany: Sob Sie 04, 2007 16:05
A świstak siedzi.... Każdy zamek jest dobry jeżeli potrafisz wykorzystać jego atuty i wybierzesz odpowiedniego bohatera. Przykład? Cytka niby takie miziu-miziu robaczki i gorgony. No ale, mamy oslabienie, gorgone zabijajaca wzrokiem, hydre ktora może atakować 5 oponentów, bazyliszka który zamraża. Każdy zamek jest dobry jeżeli wiesz co ma robić.