Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1081 Skąd: Mexico City
Wysłany: Pią Wrz 07, 2007 16:15
Ja grałam dawno dawno temu na grze telewizyjnej
Miałam kiedyś na kompie ale to nie to samo
dawno nie grałam ale dawniej bardzo lubiłam
That life has brought me here, where I am"
Pomogła: 15 razy Wiek: 15 Dołączyła: 08 Lip 2007 Posty: 1219 Skąd: Z krainy marzeń ;)
Wysłany: Sob Wrz 08, 2007 14:22
Ja grałam, ale to dawno było
Fajna gierka, tylko mi się znudziła
_________________ Jeszcze raz z tobą być dzisiaj chce
jeszcze raz dotknąć Cię i uwolnić sny
minęło tyle dni ze nie warto liczyć ich
jednak wciąż pragnę Cię mocno tak
tamtych dni mi brak
z Tobą chwil mi brak
zabijasz mnie kiedy zabierasz moje marzenia
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 06 Maj 2007 Posty: 1233
Wysłany: Sob Wrz 08, 2007 14:29
gralam ale juz przestalam
znudzilo mi sie to
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
No to jest klasyk. Jak miałam Pegazusa to często w to grałam
Na kompie to już nie to samo, wolę Ice Tower
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4299 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 15:18
haha, ile czasu ja przy tym zmarnowałam. A czy Ta gra sie kiedyś kończy w ogóle? Klasyka
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 19 Sty 2007 Posty: 568 Skąd: Nie chcesz wiedzieć
Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 17:34
Cytat:
haha, ile czasu ja przy tym zmarnowałam. A czy Ta gra sie kiedyś kończy w ogóle?
Tak ! Kończy się ! Po przejściu całej gry zaczyna się grę od początku, ale w trudniejszej wersji Trzeba potem jeszcze parę razy tak przejść (all 9 stageów) i sie podobno kończy
_________________ I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.
Pomogła: 3 razy Wiek: 15 Dołączyła: 12 Mar 2007 Posty: 806 Skąd: Wratislavia
Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 19:25
Grałam w to dawno temu ale w taką gre online
I tak w ogóle to w nic nie gram, nie ma czasu na to, (rzadko są wyjątki ) wolę posiedzieć normalnie na gg, posłuchać muzyki i poszperać w necie
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4691 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 18:23
ja jak byłam malutka to rodzice kupili mi pegazusa:d na takie dyski co się wkładało i w tv się grało:d to była moja ulubiona gra:D
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus