Hm ewnetualnie tyle, że jak wiadomo ja jestem dziewczyną i czasami strzelanki mi nei wychodza tak o
Ale to jak będę na drugim komputerze, musimy się kiedyś zmówić na priv bo ja tam rzadziej bywam
A tak żeby nie odchodzić zbytnio od tematu to czasami grywam i w SAPERA haha ^^
_________________ "I can't explain the way you make me feel
The only thing I know it feels goddamn real
Making me erase is what it's all about
So man, you better watch out."
Angel, Cod2, COD 2... trójka ma wychodzić... to jeszcze w jedynkę grać? Ale trójka mi już nie pójdzie...
Trójka już wyszła =P Mi całkiem sie podoba COD:UO... w ogóle cała seria Call of Duty jest boska, jedyna gra która pokazuje prawdziwe oblicze wojny...podkłady muzyczne są cudowne.........
oczywiście seria gier Hitman, Silkroad-Online
a co do gier do myślenia to czasem szachy, Hex ( polecam dla ludzi którzy lubią myśleć [umieją]), no i Hitman też jest grą logiczną, trzeba myśleć jak zlikwidować cel cicho i bez alarmu.
uncle-fucker, też uwielbiam hitmana! Ma się satyswakcję jak się przejdzie misje niezauważonym =P No, ale do tej gry to trzeba cierpliwości...czasem wyciągniesz broń z kieszeni, jeden krok biegem i już ochrona Cię podejżewa =P
Wysłany: Pią Gru 22, 2006 21:16
football manager 2007 - teraz gram
_________________ "Zaciśnij pięść nim skończy się bój
Najgrubszą z krat nie zamkną Twych ust
Z najmniejszej z cel ucieknie Twój krzyk
Bo każdy dzień oddałeś dla krwi
Unieśmy dłoń za starą pieśń
Za faszyzm słów, za czerwień i biel
Wolność w nas dla której wciąż warto trwać
Choć dręczy Cię czerwony sejm, czerwony rząd, sprzedany kler
Nie walczysz sam o racje dla swoich praw
Nie pozwól złamać się!"