Czy ktoś z Was gra w Plemiona? Mi kuzyn podał stronę abym załozyła wioskę i jak coś dostarczała mu surowce jesli mi się nie spodoba, ale mnei wciągnęło i teraz gram na światach 3,4,5,6,7 i 8.
_________________ "Bo ja mam tylko jeden świat
Słońce, góry, pola, wiatr
I nic mnie więcej nie obchodzi
Bom turystą się urodził..."
"Tylko głupiec ma odpowiedź na wszystko" Anatol France
O matko! U nas w szkole chyba wszyscy chłopacy w to grają. Hehe nie można się na przerwie dostać do żadnego kompa w bibliotece. ;/
_________________ Smoking and drinking and dancing and kissing
And selling and swelling and telling good stories
Just scoring and screwing and whoring ignoring
And talking and talking and saying nothing
Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1081 Skąd: Mexico City
Wysłany: Wto Lip 10, 2007 13:36
A linka może tak jeszcze podaj
That life has brought me here, where I am"
Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1081 Skąd: Mexico City
Wysłany: Sro Lip 11, 2007 11:28
Zarejestrowałam się tam wczoraj i na 3 "gram" jakieś takie
ale nie no jak nie bd miała co robić jak teraz bo brzydko u mnie to sobie pogram
That life has brought me here, where I am"
gra polega na rozbudowywaniu wioski i zdobywaniu innych. jakby ktoś chciał to mój nick miska1992misia
teraz nie gram już na wszystkich swiatach bo przez te 2 tygodnie zastepcy się nie spisali i nie mam wiosek
_________________ "Bo ja mam tylko jeden świat
Słońce, góry, pola, wiatr
I nic mnie więcej nie obchodzi
Bom turystą się urodził..."
"Tylko głupiec ma odpowiedź na wszystko" Anatol France
Pomógł: 5 razy Wiek: 18 Dołączył: 14 Maj 2007 Posty: 288 Skąd: Under Heaven
Wysłany: Sro Lip 25, 2007 12:36
Grałem na pierwszym świecie, nawet byliśmy w top 3 pod względem gildii, ale potem człowiek spalił dysk i nie było go kilka dni, sfarmili, zniszczyli =]
Dla mnie strata czasu, no chyba że ktoś lubi siedzenie cały dzień przed kompem i gapienie się w cyferki.
_________________ There is no love, there is no friendship... only hate fills my heart. Hate me, detest me, blame me, kill me... I don't care, there is no love.
It's good to be bad, hate fuels my life so leave me be, cause you can't even begin to imagine how evil I am.
I should just be my own best friend
Not f*ck myself in the head with stupid women.