Gra nieskomplikowana i odmóżdżająca, w sam raz na odprężającą rozrywkę. Szkoda że twórcy tak ją zwalili...
_________________ Kiedy zapada noc
pokrywa ona świat
nieprzeniknioną ciemnością
Chłód wschodzi nad ziemią
i przenika powietrze
Nagle...
Życie nabiera nowego znaczenia
Jak już zabijanie, to tylko gry wojenne lub Hitman bo tam przynajmniej myśleć trzeba, a nie iść pod karabin i przeżyć 1000000 strzałów, następnie załatwić przeciwnika z miniguna i iść robić totalną rozwałke...
Pomógł: 12 razy Wiek: 10 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 1342 Skąd: Trn
Wysłany: Sob Maj 19, 2007 10:04
Postal 2 ma pare ciekawych pomyslow, ale calosc oceniam na 3- w skali 6
Watki sa podobna do siebie, nie ma za duzo swobody, gra tego typu powinna ja miec.
_________________ nastolatkowie.com.pl - Dramat, Romans i Komedia.
Użytkowniku: nie sraj do własnego talerza, używaj opcji SZUKAJ.
Brutalna gra ale paradoksem jest to że przy dorobinie umiejętnośći można przejść ją bez jednego wystrzału. Tylko po co ?
_________________ "And That's the bottom line cause Stone Cold Said So !" Stone Cold
"Rest in peace" Undertaker
"If you smell what the rock is cooking " The Rock
Widze że jest temat o jednej z fajniejszych gierek może dla niektórych jest to "debilna gra" ale dla mnie po ciężkim dniu w szkole z lekcją Polskiego i wysłychaniem że bedziemy musieli nosić te durne mundurki mam potrzebe sie wyżyć na "bezsensownej grze" chociaż poprawiłbym kilka rzeczy np. ładowanie pomiędzy planszami, grafika ale tak czy siak już czekam na Postal III Catharsis
_________________ www.pajacyk.pl - ja nie mam z tego kożyści ale ty możesz pomóc