Pomogła: 19 razy Wiek: 18 Dołączyła: 12 Sie 2007 Posty: 941 Skąd: bierze się miłość?
Wysłany: Pon Gru 10, 2007 16:20 The Sims 2
Mam pewien problem. Kupiłam dzisiaj The Sims 2. W połowie instalacji pojawił się komunikat o błędzie, jakiegoś pliku nie można skopiować zwie się on TSData\Res\Sound\Voice1.package
Nie wiem co zrobić, bo dałam za to dużo kasy! Pomóżcie!
_________________ Jaki dzień w moim życiu był najpiękniejszy?? To nie był dzień, to była noc. xD
Najpierw spróbuj oczyścić płyte, może jest brudna, jak to nie podziała to spróbuj ją włożyć do napędu co ma większą prędkośc odczytu, a jak nic nie podziała do biegnij do sklepu i zarządaj zwrotu kasy, ja tak zrobiłem jak mi nie działała gra
Wina leży najwyraźniej w Twoim napędzie DVD. Po pierwsze sprawdź płytkę na innym komputzerze np. koleżanki. Jeśli u niej będzie działało wszystko bez zarzutów, to jest to problem związany z napędem. Jeżeli u niej też wystąpi problem, przygotuj rachunek i zgłoś problem. Mniej więcej po tygodniu powinnaś dostać nowy egzemplarz albo zwrot pieniędzy.
_________________ Mówią Ci ciągle: "ustąp głupszemu" i dlatego ten świat wygląda, jak wygląda.
Pomogła: 19 razy Wiek: 18 Dołączyła: 12 Sie 2007 Posty: 941 Skąd: bierze się miłość?
Wysłany: Wto Gru 11, 2007 18:01
Dzięki wszystkim. Napęd mam dobry. Ta gra jest wadliwa, sprzedawca powiedziała że nie tylko ja oddaje ta płytę, odradziła zakup tej gry, zwrócili kase i dobranoc:)
_________________ Jaki dzień w moim życiu był najpiękniejszy?? To nie był dzień, to była noc. xD