Są jeszcze jacyś fanatycy tej wspanialej gry? Ja uwielbiam gry tego typu, skradanie się, wytrychy, cienie, noc - po prostu super! Myślę że Thief sam w sobie jest nowym gatunkiem gier komputerowych, jak to gdzieś czytałem "FPS - Firs Person Sneaker"
Wiek: 17 Dołączył: 07 Sie 2007 Posty: 18 Skąd: z nienacka
Wysłany: Sro Sie 29, 2007 16:41
Gra bardzo fajna zdecydowanie. Dla fana skradanki pozycja obowiązkowa. Tymbardziej to prekursor.
Po za tym gra to absolutny ewenement. No bo jakim Splinter Cellu czy hitmanie pożna postrzelać z łuku. Z gadżetów najbardziej podobała mi się oczywiście wodna strzała.
A jak wam podoba pomysł pojawienia sie elementów świata współczesnego (windy, kamery) w świecie średniowecza?
Bastek mam do Ciebie takie pytanko, bo zauważyłem, że nikt do tego nie przywiązuje większej wagi. Czy ty starasz się ogłuszać jak najmniejszą liczbę osób, czy raczej nie zwracasz na to uwagi. Ja wiem, że to nie wlicza się w statystyki, ale to też jakby świadczy o kompetencji gracza nie?
_________________ -"Sam jestem [dla siebie] Bogiem, a moja śmierć jest [moim] końcem świata.
Bastek mam do Ciebie takie pytanko, bo zauważyłem, że nikt do tego nie przywiązuje większej wagi. Czy ty starasz się ogłuszać jak najmniejszą liczbę osób, czy raczej nie zwracasz na to uwagi. Ja wiem, że to nie wlicza się w statystyki, ale to też jakby świadczy o kompetencji gracza nie?
Yhymmmm ja staram się przejść niezauważony i nie krzywdząc nikogo =) A te kamery i roboty itp. niezbyt mi się podobały...