bronie honoru tinii! Tibia to zarybista gra ma pecha ten co mowi ze glupia bo pewnie sam nie umie grac w to , a gra sie w ta gre ze zdobywa lvl przez zbicie okreslonej liczby potworow
Tibia... właśnie w to pykam. Nie jest zła, ale trzeba mieć do niej zacięcie...
Grafe ma słabą? Przyjrzyjcie się. Jest bardzo szczegółowa. Tylko opiera się na bitmapach itp. więc spraia wrażenie kiepskiej. Jeżeli na prawdę jest słaba, to zróbcie podobną w Paint'cie... jeśli jest denna to powinno sie udać-bez problemów.
MU online jest lepsze? Ta, jeśli sie lubi monotonię... niegrałem długo, ale mogę stwierdzić, że już w Tibii więcej się dzieje.
No i o co w tej całej Tibii chodzi? O to samo co w każdym MMORPGu-o wbicie jak największego poziomu. :F
Grałem raz w tibie z 1 miesiąc nie spodobała mi się. Możę i sprawia wrażenie słabej ale jak na nią patrze nasuwają mi się słowa : Pixel Wars, Niech pixel będzie z tobą albo Potężna jest moc Pixela. Nie chcę nikogo obrazić jak coś.
Ja grałem 1.5 roku mam 60 lvl. Poznałem przez tą grę wiele ludzi z Polski. Gra może ma słabą grafe, ale ma to coś co przyciąga... Tera już nie gram bo spadłem w nauce Ale powiem że na ogół jestem spokojnym człowiekiem ale przy tibi rozwaliłem klawiaturę z nerwów trochę jest niebezpieczna xD
Jesli kogoś to uraziło to przepraszam ale to prawda nudna tibia i tyle Dofus leszy
w dofie widzisz co ubieżesz i jak strzelasz z jakies broni to to widać. widać jak się rusza postac się przemieszcza.
Co z tego że nie twój dostaniesz za to że go tu wkleiłeś zobaczysz ;] .
Fanów dofa jest bardzo bardzo mało... jak byś wiedział ile Polaków gra w tibie... .
Na ogame mam konto top 50 uni 39... znaczy miałem ale mnie zhackowali... pewnie powiecie ze to nie możliwe a jednak...
Na bitefight grałem na S8 i miałem tam 38 lvl wilkołaka
Na tibii miałem 20 lvl sorca to tyle... a może jeszcze coś bym tam znalazł xD
[ Dodano: Pon Mar 05, 2007 16:02 ]
A i PS. Tibia uzależnia:
- jak siedzisz dziennie przed tibią to z czasem ci to nie będzie wystarczało:(