Pomogła: 3 razy Dołączyła: 11 Mar 2007 Posty: 967 Skąd: Białystok
Wysłany: Czw Kwi 12, 2007 16:35
Cóż Tibia...argh...Kiedyś grałam i odnoszę tylko jedno wrażenie...wszyscy to wariaci i w tej chwili nie obchodzi ich rzeczywisty świat..-.- Masa "[automat-cenzura]" i masa n00bów ;/
Wariatków...
_________________ nieważne słowa - liczą się czyny...
Never opened myself this way
Life is ours, we live it our way
All these words I don't just say
And nothing else matters
TIBIA ?! to niejest normalna gra, ktoś se dla jaj narysował w paincie pare kwadratów, dorobił "animacje" i wypuścił na świat a ludzie zaczeli w to grać
Grałem w to dosłownie 3 minuty, potem usunołem i zapomniałem że ją miałem na dysku
ja gralem w ten shit troche... Do dupy giera... Zalosna wrecz... Moj kumpel w to gra... nie rozumiem go jak mozna w cos takiego grac... To trzeba byc inteligentnym dopiero...
był jakiś chłopak, którego mama wołała na obiad/do mycia garów/gdziekolwiek indziej [nie powiem, bo nie pamietam ] i nie mogła się doczekać, żeby jej chłoptaś przestał grać. Wkuerzyła się więc i wyłączyła mu komputer, a on ją zabił. [bo nie zapisał gry].... to chyba starczy za mój komentarz co do tej gry.
_________________ Jesteśmy tym, kogo udajemy, i dlatego musimy bardzo uważać, kogo udajemy.
Ostatnio znalazłem na pewnej stronie sposób na darmowego bota TibiaBot NG każdy wie że ten bot kosztuje ok 33 zł z kawałkiem bodajże ale jest prosty sposób na obejście zabezpieczeń tutaj podaję wam link z tym botem nie sugerujcie się rapidsharem ze to jakiś keylogger czy cos po rozpakowaniu archiwa macie folder ze screenami i instrukcją jak obejść zabezpieczenia
Tibia byłaby fajną grą - przyznaję. Ale gdyby nie było tylu noobów, którzy Cię blokują, chamów którzy klną i pkują, idiotów którzy oszukują, pacc'owców którzy wyśmiewają się z facc'owców - Ogólnie gdyby nie było chamstwa!!! GM'i w ogóle nie dbają o to żeby w tibii był porządek!!! Dlatego przestałem grać - mam doświadczenie w robieniu otsów, na wakacje szykuje się hit...
Tibia byłaby fajną grą - przyznaję. Ale gdyby nie było tylu noobów, którzy Cię blokują, chamów którzy klną i pkują, idiotów którzy oszukują, pacc'owców którzy wyśmiewają się z facc'owców - Ogólnie gdyby nie było chamstwa!!! GM'i w ogóle nie dbają o to żeby w tibii był porządek!!!
I gdyby byla lepsza grafika!!! Bo obecnie jest zalosna ^^ Mam chyba na Pandorii czy na jakims innym serwie chyba jeszcze najta na 42lvlu ale stwierdzilem ze ta gra jest za glupia jak na mnie i nie mozna sobie spokojnie pograc zeby jakis idiota Ci nie przeszkadzal...
Angel napisał/a:
mam doświadczenie w robieniu otsów, na wakacje szykuje się hit...
był jakiś chłopak, którego mama wołała na obiad/do mycia garów/gdziekolwiek indziej [nie powiem, bo nie pamietam ] i nie mogła się doczekać, żeby jej chłoptaś przestał grać. Wkuerzyła się więc i wyłączyła mu komputer, a on ją zabił. [bo nie zapisał gry]....
Mała MI po pierwsze tibi nie da się zapisać po drugie on jej nie zabił tylko pobił krzesłem.
A co do tematu to nie zachęcam nikogo do grania w tą grę wiem bo byłem kiedyś od niej uzależniony może wydawać się wam że to nie możliwe żeby uzależnić się od takiej gry ale jednak tysiące ludzi na świecie ma manie na jej punkcie kiedyś jednego dnia grałem bez przerwy 14h od 08:00 rano do 22:00 to jest straszne co ta gra robi z umysłami ludzi Dzięki Bogu że z tego wyrosłem i zmądrzałem teraz kiedy patrze na to co robiłem z innej perspektywy nie mogę uwierzyć że to byłem ja.Żal mi w tej chwili ludzi którzy grają w tą grę, jednemu kolesiowi w Polsce proponowano kilkadziesiąt tysięcy za jego postać w tibi ale ten jest od tej gry tak uzależniony że nie sprzedał postaci to chyba wszystko co miałem do powiedzenia na temat tibi I pamiętajcie lepiej trzymajcie się zdala od tej gry
_________________ "Zamknij oczy i pomyśl że śnisz, a świat stanie się krainą marzeń twych"