forum młodzieżowe
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Tibia
Autor Wiadomość
Fabian 
Dyskutant
rhc bez p

Wysłany: Czw Mar 08, 2007 17:23   

Ja ostatnio zgupiałem z nudów i zacząłem grać w tibię :P
prosta gra na prostych zasadach, w ciągu dnia nabiłem 14 lvl.
Ale już nie gram.

seba
Nowicjusz

Wysłany: Czw Kwi 12, 2007 11:01   

Tibia jest to bardzo wciągająca gra. Radziłbym nie zaczynać w nią grać gdyż potem nie będzie można się od niej oderwać! :/

Sebastian Ł.

Bastek 
Znawca
Angie =*

Wysłany: Czw Kwi 12, 2007 14:32   

Ja się oderwałem i już niegram od daaaaaawna =)

Misha 
Moderator
Pierwszy Imperator.

Wysłany: Czw Kwi 12, 2007 15:03   

Angel napisał/a:
Ja się oderwałem i już niegram od daaaaaawna =)

Nawrócił się :P :P

"Komunistów zabijam dla przyjemności" - Tony Montana.

IstnySzatan 
Zaawansowany
wściekła krowa

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Czw Kwi 12, 2007 16:35   

Cóż Tibia...argh...Kiedyś grałam i odnoszę tylko jedno wrażenie...wszyscy to wariaci i w tej chwili nie obchodzi ich rzeczywisty świat..-.- Masa "[automat-cenzura]" i masa n00bów ;/
Wariatków...

Never opened myself this way
Life is ours, we live it our way
All these words I don't just say
And nothing else matters

Kot 
Początkujący

Wysłany: Czw Kwi 19, 2007 13:53   

TIBIA ?! to niejest normalna gra, ktoś se dla jaj narysował w paincie pare kwadratów, dorobił "animacje" i wypuścił na świat a ludzie zaczeli w to grać :/
Grałem w to dosłownie 3 minuty, potem usunołem i zapomniałem że ją miałem na dysku

Leydzin 
Praktykant
Leydżin!

Wysłany: Czw Kwi 19, 2007 13:58   

ja gralem w ten shit troche... Do dupy giera... Zalosna wrecz... Moj kumpel w to gra... nie rozumiem go jak mozna w cos takiego grac... To trzeba byc inteligentnym dopiero...

Mała Mi 
Amator
gatunek mimbli

Wysłany: Czw Kwi 19, 2007 19:55   

był jakiś chłopak, którego mama wołała na obiad/do mycia garów/gdziekolwiek indziej [nie powiem, bo nie pamietam :D ] i nie mogła się doczekać, żeby jej chłoptaś przestał grać. Wkuerzyła się więc i wyłączyła mu komputer, a on ją zabił. [bo nie zapisał gry].... to chyba starczy za mój komentarz co do tej gry.

hansen 
Amator

Wysłany: Pią Kwi 20, 2007 12:18   

tibia to szatan! tak mówi moja mama ;-) kiedyś się grało... stare czasy... byłem młody i głupi ;-)

IstnySzatan 
Zaawansowany
wściekła krowa

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Sob Kwi 21, 2007 00:51   

Cóż...;/ Jednym słowem nikt tu Tibii nie lubi i dobrze :P

Never opened myself this way
Life is ours, we live it our way
All these words I don't just say
And nothing else matters

Piotrekmax 
Nowicjusz

Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 23:04   TibiaBot NG

Ostatnio znalazłem na pewnej stronie sposób na darmowego bota TibiaBot NG każdy wie że ten bot kosztuje ok 33 zł z kawałkiem bodajże ale jest prosty sposób na obejście zabezpieczeń tutaj podaję wam link z tym botem nie sugerujcie się rapidsharem ze to jakiś keylogger czy cos po rozpakowaniu archiwa macie folder ze screenami i instrukcją jak obejść zabezpieczenia
:silacz: :wow:

http://rapidshare.com/fil...Bot_NG.exe.html

Bastek 
Znawca
Angie =*

Wysłany: Sro Kwi 25, 2007 07:32   

Tibia byłaby fajną grą - przyznaję. Ale gdyby nie było tylu noobów, którzy Cię blokują, chamów którzy klną i pkują, idiotów którzy oszukują, pacc'owców którzy wyśmiewają się z facc'owców - Ogólnie gdyby nie było chamstwa!!! GM'i w ogóle nie dbają o to żeby w tibii był porządek!!! Dlatego przestałem grać - mam doświadczenie w robieniu otsów, na wakacje szykuje się hit...

Leydzin 
Praktykant
Leydżin!

Wysłany: Sro Kwi 25, 2007 07:44   

Angel napisał/a:
Tibia byłaby fajną grą - przyznaję. Ale gdyby nie było tylu noobów, którzy Cię blokują, chamów którzy klną i pkują, idiotów którzy oszukują, pacc'owców którzy wyśmiewają się z facc'owców - Ogólnie gdyby nie było chamstwa!!! GM'i w ogóle nie dbają o to żeby w tibii był porządek!!!

I gdyby byla lepsza grafika!!! Bo obecnie jest zalosna ^^ Mam chyba na Pandorii czy na jakims innym serwie chyba jeszcze najta na 42lvlu ale stwierdzilem ze ta gra jest za glupia jak na mnie i nie mozna sobie spokojnie pograc zeby jakis idiota Ci nie przeszkadzal...

Angel napisał/a:
mam doświadczenie w robieniu otsów, na wakacje szykuje się hit...

Hehe tez kiedys otsy robilem :P

Nieznany 
Początkujący

Wysłany: Sob Maj 05, 2007 20:02   

Mała Mi napisał/a:
był jakiś chłopak, którego mama wołała na obiad/do mycia garów/gdziekolwiek indziej [nie powiem, bo nie pamietam :D ] i nie mogła się doczekać, żeby jej chłoptaś przestał grać. Wkuerzyła się więc i wyłączyła mu komputer, a on ją zabił. [bo nie zapisał gry]....

Mała MI po pierwsze tibi nie da się zapisać :) po drugie on jej nie zabił tylko pobił krzesłem.
A co do tematu to nie zachęcam nikogo do grania w tą grę wiem bo byłem kiedyś od niej uzależniony może wydawać się wam że to nie możliwe żeby uzależnić się od takiej gry ale jednak tysiące ludzi na świecie ma manie na jej punkcie kiedyś jednego dnia grałem bez przerwy 14h od 08:00 rano do 22:00 to jest straszne co ta gra robi z umysłami ludzi :/ Dzięki Bogu że z tego wyrosłem i zmądrzałem teraz kiedy patrze na to co robiłem z innej perspektywy nie mogę uwierzyć że to byłem ja.Żal mi w tej chwili ludzi którzy grają w tą grę, jednemu kolesiowi w Polsce proponowano kilkadziesiąt tysięcy za jego postać w tibi ale ten jest od tej gry tak uzależniony że nie sprzedał postaci to chyba wszystko co miałem do powiedzenia na temat tibi :) I pamiętajcie lepiej trzymajcie się zdala od tej gry

Bastek 
Znawca
Angie =*

Wysłany: Sob Maj 05, 2007 20:53   

Debilna ta gra powiem wam, łazi sie jakimś kwadratem =/

Odpowiedz do tematu