Ja też na początku myślałem, że Tibia to wielki shit, ale gdy już się rozkręciłem nimogłem się od niej oderwać. Tibia jest bardzo popularna nie ze względu na grafikę, ale prostotę!
Ludzie w szczególności grają w Tibię dlatego, że mogą pogadać, wybrać się na hunta (polowanie na potworki), lub zabić jakiegoś nooba (osobę niedoświadczoną). Nawet niewiecie jaka jest radość gdy spadnie wam z potworka jakiś świetny item (rzecz np: zbroja). Super jest też wojna gildii, gdy razem z ziomkami lejecie sie z wrogim teamem
Albo tę(em)pienie Brazylijczyków albo Szwedów
Ofc na Tibii można nieźle zarobić, mam kolegów którzy wyciągają po 300zł w miesiąc.
Aha, i oczywiście w Tibi Najlepsi są Polacy
Z czystym sercem mogę powiedzieć że nie(razem czy osobno ?)żałuje ani jednej chwilim spędzonej przed tą grą
Btw. Już z niej wyrosłem
_________________ A ja kocham Hip-Hop i ten Hip-Hop nienawidze......
Grałem w to 5 lat od tibi 7.2 albo 7.1. Nawet nie pamiętam . Osiągnąłem 121lvl knightem... Wtedy było cool 0 noobów 0 hamstwa. Teraz grać się nie da, co chwile ktoś ci bije potwora albo wyzywa. Żałuję że grałem w tą grę i nie zachęcam by w nią grać. To po prostu gra dla niedorozwiniętych dzieci neo.Choć dalej są tam ludzie którzy nie zachowują sie tak
Zgadzam się, podobno dawniej można było taszczyć worek pełen loota po mieście i nawet nikomu przez myśl nie przeszło żeby go zabrać =/ A teraz same nooby i hamy...
nom, a update kazdy niszczy coraz bardziej dawniej ci kumpel stawial monka biles w niego nawet mu hitow nie zadawales a i tak skill up... albo pallem chocby 1 spear brales bocik i 5 dni siedzisz na afku(jak no pvp world) a tera to co? znika spear po 2 trafieniach
Pomógł: 5 razy Wiek: 18 Dołączył: 14 Maj 2007 Posty: 289 Skąd: Under Heaven
Wysłany: Pią Sie 17, 2007 12:33
Ta, siedziales na afku na exit bugu klepales monka na pz lock i robiles skille do ss... Save it. Dla mnie 7.1, 7.6 byly rewelacyjnie ale nie piernicznie że noobów nie było. Bo byli, sam gralem od 7.1 I co? Co chwile ktoś Ci buchnął loota, zgarnął stuff czy coś ukradł. No tak piękne 7.1-7.6 full cheat obciach. Co 2 koleś wisiał na exicie mając daleko w 4 literach gmów.
_________________ There is no love, there is no friendship... only hate fills my heart. Hate me, detest me, blame me, kill me... I don't care, there is no love.
It's good to be bad, hate fuels my life so leave me be, cause you can't even begin to imagine how evil I am.
I should just be my own best friend
Not f*ck myself in the head with stupid women.
Tibia to fajna gierka ,a jak sie komuś znudziła to polecam pobawić sie OTS (open tibia server) czyli po prostu twoj wlasny serv .
Jako ze to moj 1 post ,chcialem wyrobic sobie reputacje i podać wam pewnego OTSa na silniku Evo ,którego kupilem na Allegro . Nie chce mi sie wypisywać tego co on ma bo ma prawie wszystko...Mapka tez całkiem fajna. '
Ogolnie polecam, dla nie dowiarków mówie że plik jest czysty (jak ktos nie wierzy ,niech przeskanuje sobie czyms )
Naprawde warto :p.
Szczerze, to ja grałem w tibie i nawet na poczatku mi sie podobalo. Tylko wkurzaly mnie kolejki do serverow Non PvP i musialem zaczac grac na PvP, a tam mnie ciągle zabijali wiec sie wkurzylem i przestalem grac