Wysłany: Pon Maj 26, 2008 18:20 W co grać?
Witam,
ostatnio sporo czasu spędzam na komputerze, gdyż choroba nie pozwala mi wyjść z domu. TV nie lubię, więc właśnie izoluję się w pokoju z komputerem. Pytanie, co na nim robić? Jedyną rozrywką jaką obecnie posiadam jest Soldat oraz te oto forum i długie rozmowy na gg, lecz to i tak mało... Może mi polecicie jakieś dobre gry? Bardzo lubię klimaty wojenne, chodzi mi też o gry, które można (niestety) ściągnąć, gdyż funduszy żadnych nie posiadam...
Pomógł: 4 razy Wiek: 18 Dołączył: 19 Lis 2007 Posty: 626 Skąd: z meliny
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 21:08
Ash. napisał/a:
a tak serio to w heroesy można przegrać wieele godzin :]
ajaja dokładnie! Super gierka i bardzo mądra;] Ja(niemal) zawsze prowadzę Blitzkrieg; zazwyczaj szybko można zaskoczyć przeciwnika, ale to zależy też od mapy^^
_________________ "Muzyka to najlepsza towarzyszka dla tego, kto cierpi. Jest ochocza i radosna jak dziecko, ognista i powabna jak młoda dziewczyna, dobra i mądra jak stary człowiek, który spędził owocnie życie."
Selma Lagerlöf
Pomógł: 4 razy Wiek: 18 Dołączył: 19 Lis 2007 Posty: 626 Skąd: z meliny
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 22:37
Grałem w Disciples(nawet dawno temu w jedynkę jak dopiero wyszła, później też w dwójeczkę). IMO to tylko nędzna podróbka nieśmiertelnych herosów III ;]. Chociaż klimat ma całkiem niezły, przyznaję.
Co do grywalności: raczej herosi, mimo tylu lat, wciąż jeszcze są dosyć grywalne i IMO mądrzejsze(w aspekcie strategicznym) od Apostołów. ;]
Ostatnio zmieniony przez WładcaCiemności Pon Maj 26, 2008 22:40, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 22:38 Re:
W Heroesy III... to była moja pierwsza gra komputerowa jaką w życiu miałem. Fakt faktem, wspaniała gra i wg. mnie lepsza od Disciplesa, w którego też grałem...
Czekam na kolejne propozycję, narazie upatrzyłem sobie Battlefielda i CoD'a 4
Pomógł: 5 razy Wiek: 18 Dołączył: 14 Maj 2007 Posty: 298 Skąd: Under Heaven
Wysłany: Wto Maj 27, 2008 07:00
@Cici
Disciple II? Ekhm, grałem w jedno i drugie i że tak to ujme. Pod względem rozbudowy bohatera DIS 2 Leży w stosunku do H3, pod względem rozbudowy zamku/rzucania czarów i addonów które można zyskać np (Grall, legs of legion, legion statue, armageddon sword, the armor of the damned) pozostawia wieeele do życzenia. Jedyny motyw jaki mi się w Dis'ach podobał to awanse jednostek po zdobywaniu XP i możliwość rzucania czarów na przeciwnika niekoniecznie znajdującego się obok Ciebie (np Dragon Breath) Motywem też jest kampania bo jest w niektórych momentach arcy trudna (np pokonanie Demon Uthera) ale ogólnie jeżeli chodzi o poziom rozgrywki to przynajmniej dla mnie Dis2 mógłby być O NIEBO lepszy.
W co grać, no tak przy twoim sprzęcie już cokolwiek można.
- Assasins Creed
- S.T.A.L.K.E.R
- Infernal
- Perfect World (MMORPG)
- Jak wyżej ktoś napisał CoD 4 Modern Warfare
- Warhammer 40k
- S.W.A.T 4
- AvP 2 na necie, nie ma sporych wymagań ale dla mnie właśnie AvP to tytuł który zasługuje na uznanie a odbił się bez większego echa.
- Quake 4 SP
- Wiedzmin, chociaż mnie się średnio podoba
- Gears of War
Póki co tyle.
_________________ There is no love, there is no friendship... only hate fills my heart. Hate me, detest me, blame me, kill me... I don't care, there is no love.
It's good to be bad, hate fuels my life so leave me be, cause you can't even begin to imagine how evil I am.
I should just be my own best friend
Not f*ck myself in the head with stupid women.