-ET 2.60b
-Warrock
-Diablo 2:LoD
-Runescape
- i klasyka : Heroes of Might and Magic III, V (czfórka mi niepodchodzi)
P.S. ta "czfórka" była specjalnie
_________________ "Za oknem zima, nikogo nima
Na chacie siedze z kolegami
I zabijamy czas browcami."
Jakoś nie mam pomysłu na podpis i napisałem wierszyk
Ano to respekt, ja sobie też zacząłem grać, ale zaciąłem się przy 3-ciej misji w kampanii "Nowy początek" ... (na 3 stopniu trudności tak btw). No nie wiem, zawsze mnie ten nekromanta rozwala super wypas armią i bohaterem odjechanym w kosmos. Ale łatwo się nie poddam. :^ Jak ktoś coś wie(ale wątpie, że po tylu latach już w sumie^^) jak to przejść to byłbym wdzięczny ;]
E już nieważne ;]
_________________ Łyżwiarz wie że kotek, odkopał prezent! \m/
Ostatnio zmieniony przez WładcaCiemności Wto Cze 10, 2008 11:03, w całości zmieniany 1 raz
yno... jeśli o mnie chodzi, to żadna gra nie przebije sagi Baldur's Gate. Poza tym jeszcze Warcraft (II i III, bo w WoW'a nie grałem xd), Icewind Dale i 'Hirołsi' trójka.
_________________ Ten, który walczy z potworami powinien zadbać, by sam nie stał się potworem. Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas.
/ Fryderyk Nietzsche
Anvell, dokładnie, jeszcze tylko dodałbym Gothica jeden i dwa ;d i THIEFA jedynkę, dwójkę, trójkę.^^(chociaż trójka to już nie ten klimat ; /) Z thiefami jest jedynie ten problem, że są za proste . :X
_________________ Łyżwiarz wie że kotek, odkopał prezent! \m/
Głównie gry towarzyskie.
Dziękuję Bogu całym sercem za kurnik.pl.
Najczęściej grywam w pana, kanastę, tysiąca, szachy i gomoku. Kiedy mam mniej czasu, to w makao.
Jestem konserwatystką, nowości mnie nie pociągają. Pamiętam ile godzin w dzieciństwie spędziłam przed c64. To były piękne czasy...
Jestem konserwatystką, nowości mnie nie pociągają. Pamiętam ile godzin w dzieciństwie spędziłam przed c64.
Miałaś Comodore'a? Toż to wieki temu... Stara jesteś. Pamiętam, jak mi "papa" opowiadał, że za pierwszą wypłatę chciał sobie kupić C64, bo wszyscy mieli, a go nie było stać... Tak się składa, że gdzieś jeszcze w piwnicy leży, stary, zakurzony...
Ja pierwszego kompa dostałem w 1997 roku. Ach, te czasy, gdy podczas procesu włączania się komputera, można było iść spokojnie zjeść obiad. No, może przesadzam... Ale pamiętam, że mi żadne gry nie działały... No i ogólnie fajnie było.
_________________ Mówią Ci ciągle: "ustąp głupszemu" i dlatego ten świat wygląda, jak wygląda.
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 19 Sty 2007 Posty: 585 Skąd: Nie chcesz wiedzieć
Wysłany: Nie Cze 15, 2008 12:03
Vatterbee napisał/a:
Miałaś Comodore'a? Toż to wieki temu... Stara jesteś.
Hej ! Bez takich Tez miałem C64 i nie uważam się za pryka. C64 To była niezła odskocznia od masowo sprzedawanego na targach Pega-złoma Ah piękne czasy dziecinstwa.
_________________ I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 19 Sty 2007 Posty: 585 Skąd: Nie chcesz wiedzieć
Wysłany: Nie Cze 15, 2008 19:50
Cici napisał/a:
dwa zaparzenia herbaty
2 Herbaty jak dobrze poszło Nieraz jedna gra sie "wgrywała" 17 minut, a póxniej wyskakiwał budzący wieleemocji napis "Error" xD A jaki był potem ZONK jak się dorwało do Amigi, wkłada się dyskietkę i "oyk" juz jest. Magia tamtych dni.
_________________ I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.