_________________ Przesiąknięty dźwiękiem jak mój pokój dymem
Zrozumiałem z wiekiem, że się taki urodziłem
Pierwsze audio Grundig i słuchało się wszystkiego
Później z dźwięków dżungli wyłowiłem coś dobrego
Z tego dalej ewolucja manier
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 19 Sty 2007 Posty: 586 Skąd: Nie chcesz wiedzieć
Wysłany: Nie Cze 15, 2008 21:03
RobasZek napisał/a:
Cabal Online
No to koniec z Toba !
Który Server, Jaka klasa i który lvl ?
_________________ I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.
Final Fantasy to jest dopiero seria. Zawsze bardzo rozbudowana i długa fabuła. Dużo dialogów, co związuje nas z postaciami. I jeszcze to 'coś', co sprawia, że opowiedziana historia na długo zapada nam w pamięć
Spróbujcie ściągnąć emulator SNES'a (Super Nintendo) i zagrać w szóstą część Fabuła jest rewelacyjna...
_________________ STRIP SAMBA! http://youtube.com/watch?v=HoyQwrviMbs Eu sou um barco na imensidao do mar
Com saudade do meu porto
Navego, navego, navego nas ondas do mar
Vento me leva pra la de novo
Final Fantasy to jest dopiero seria. Zawsze bardzo rozbudowana i długa fabuła. Dużo dialogów, co związuje nas z postaciami. I jeszcze to 'coś', co sprawia, że opowiedziana historia na długo zapada nam w pamięć
Właśnie.... seria FF to jedne z najpiękniejszych gier w jakie grałam. Szczególnie do VII i VIII mam wielki sentyment. Aż sobie chyba teraz zainstaluję i zagram ;]
_________________ "One, two, three, four, five, six, seven.
All good children go to heaven."
Ale czasem przesadzają z tym rozbudowaniem postaci, tak przynajmniej słyszałem. Na pewno nie jest tak w częściach pierwszych, ale pono w takich jedenastkach to jest straszne - infantylne problemy głównych bohaterów, którzy cierpią, bo chcą tam z którąś a nie mogą i biorą inną, a do tego ich ojciec bił a matka nie karmiła piersią et cetera. I takie tam.
Final Fantasy ahhh coś wspaniałego. Udało mi się ostatnio pożyczyć XII część tej serii i mam 1,5 h gry za sobą a czeka kilkadziesiąt razy więcej Znakomita gra
_________________ Little babies was birthed to ladies and grown men, not to gangstas and bitchs not knowing where to begin !
seria Gothic , GRiD , Bioshock , Lineage 2 (grałem 4 lata i starczy dziadostwa:D) co tam jeszcze .... może SWAT 4 , seria FlatOut , takze online , seria Call of Duty , no i strategie czasu rzeczywistego - wojenne , na przykład Codename Panzers , itp.