Wysłany: Wto Cze 26, 2007 14:31 bawimy sie telefonami
Z jakich mozliwosci swoich telefonow najczesciej korzystacie?? Czy tylko rozmawiacie, czy np. uzywacie wszelkich multimedialnych funkcji, typu: mp3, video, gierki??
Nie mam irdr, tym bardziej, Bluetooth. Mp3 nie mam. Korzystam zgłupiej gierki, jak naprzystanku musże siedzieć dłużej niż godzinę. Korzystam z aparatu, czasem z kamery, ale mam tylko 2,5 MB pamięci No i korzystam z budzika.
_________________ Odczuwamy trochę kaca,
że co było, to nie wraca,
jak ten kochaś, który zginął w sinej mgle.
Odczuwamy trochę żalu,
że tak wcześnie jest po balu,
kiedy noga się do tańca jeszcze rwie.
Chce się tańczyć, chce się walczyć,
a tu nagle - panie starszy,
zamykamy, zamykamy, tak czy nie?
(...)
Czasem kogoś ktoś spotyka,
siwa chandra nagle znika,
ktoś ubiera się w kolczyki z naszych łez...
Chwilę jest się w siódmym niebie,
potem wraca się do siebie...
Tylko powiedz, tylko powiedz,
gdzie to jest?A.Osiecka "Szpetni czterdziestoletni"
"Gdyby życie było słodkie jak czekolada... Jak byśmy się czuli? Ciągle poszukiwalibyśmy czegoś innego, by uwolnić się od tej przesłodzonej mdłości... "
"W życiu niewiasty rozróżnić można siedem okresów: niemowlę, dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta i młoda kobieta."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Mp3- tak, korzystam.
Video- tak.
Gry- tylko jak mi się baaaardzo nudzi.
Bluetooth- tak.
Irde- nie.
Zdjęcia- tak.
Budzika też czasami używam, notatek nie No ale i tak najbardziej oczywiście do sms'ów i dzwonienia.
gry tak, video tak, bluetooth tak, aparat tak, mp3 tak, gg tak,wifi nie (nie umiem na razie:D),kalendarz tak, notatnik tak, word tak, excel tak, automapa nie (nie mam kostki gps)
Pomogła: 12 razy Wiek: 17 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1595 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Wto Cze 26, 2007 20:55
sms, zwykłe dzwonienie, aparat - to wszystko.
_________________ Myslovitz na wrzesień:
I budzę się w nocy i biorę prysznic
Rozbity w kawałki z oglądania telewizji
I boję się bardzo, boje się ludzi
Gdy wychodzę na ulice, a oni tacy dziwni
Grubo ubrani i bez uśmiechu
Patrzą nerwowo w prawo i w lewo
Oni także się boja i patrzą na mnie
Oni boja się mnie,
A ja... ?'
a na jakich cudenkach obslugujecie te wszytskie rzeczy??
ja ostatnio mam bziak na punkcie samsunga f300. Troche drogi jest co prawda, ale zbieram kaske i chyba sobie kupie
_________________ 13, 14, 15 lipca nie pojawię się na forum.
Tak, tak, jestem zła.
Tak, tak, jestem niedobra.
Tak, tak, jestem podła.
I jestem ignorantką.
Ale tak poza tym to ja jestem dobra.
I normalna. A sprzeczności we mnie nie ma.