Jeszcze nie wiem do końca. Przekonałeś mnie co do tych motoroli, ale ta nokia mi sie naprawde bardzo podoba. Jeszcze pomyśle. W poniedziałek juz na pewno się zdecyduję i kupię.
_________________ "Nie każde złoto blask okrywa,
Ani wędrowiec myli drogi,
Starość dojrzałą siłą bywa,
Korzeni mróz nie sięga srogi..."
Pomógł: 20 razy Wiek: 17 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 1627 Skąd: z ziemi jak na razie
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 18:24
Ok.JA mam teraz motorolkę V8 i piękna , można wyrywać laski na nią..... Tobie polecam V9 lub Z6 za tą cenę.Albo telefon świetny do oglądania filmów - motorolkę Z8 , która odtwarza chyba około 25 FPS.
W końcu wybrałem Nokię 5610. Jednak firma odgrywa znaczenie. Budowa Slider, aparat 3.2 megapixela, spory wyświetlacz, Bluetooth, irda, czytnik kart pamięci - To mnie przekonało do tego telefonu, ale podobno najlepszy jest w niej głośnik: eqalizer, mega basy, super głośność. Dziś go kupuje. Jeśli można proszę admina o niezamykanie tematu. Gdy dostanę go do domu szybko przetestuję i napiszę, czy było warto.
Pomógł: 20 razy Wiek: 17 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 1627 Skąd: z ziemi jak na razie
Wysłany: Nie Lip 06, 2008 15:18
Cytat:
W końcu wybrałem Nokię 5610. Jednak firma odgrywa znaczenie. Budowa Slider, aparat 3.2 megapixela, spory wyświetlacz, Bluetooth, irda, czytnik kart pamięci - To mnie przekonało do tego telefonu, ale podobno najlepszy jest w niej głośnik: eqalizer, mega basy, super głośność. Dziś go kupuje. Jeśli można proszę admina o niezamykanie tematu. Gdy dostanę go do domu szybko przetestuję i napiszę, czy było warto.
Według mnie niezbyt udany zakup tym bardziej jeżeli brać pod uwagę firmę.Nokie nie należą do najlepszych marek.Ale zależy od gustu.Telefon zbyt bardzo przypomina inne modele nokii Mogłeś kupić używanego k850i
GŁOŚNIK naprawdę jest bardzo głośny, nie ma szumów, ładnie wszystko słychać. Słuchawki tez są spoko, i po chwili słuchania muzy "na maxa" bolą uszy
APARAT 3.2 megapixela to wcale nie mało. Ten model to potwierdza. Dodatkowo autofocus i stabilizator obrazu oraz ta podwójna xenonwa lampa błyskowa... mmm...
WYŚWIETLACZ duży i czytelny, 16 mln. kolorów oraz odtwarzanie 30 klatek/sekunda. Filmy i zdjęcia ogląda się cudownie.
SLIDER jest w porządku nie rusza się ani zbyt lekko, ani nazbyt ciężko.
W porównaniu do poprzedniego telefonu, jakim był SE k310i, to warto było wydać te 700zł.
Jeśli macie jakieś pytania,prośby i uwagi lub cos w tym stylu to piszcie.