Pomogła: 1 raz Wiek: 19 Dołączyła: 07 Maj 2007 Posty: 186 Skąd: Poznań
Wysłany: Nie Maj 11, 2008 09:44
To żę jakiś telefon ma 5mpx jeszcze nie świadczy o tym, że robi lepsze zdjęcia niż aparat cyfrowy, który ma 3mpx. Musiałby mieć obiektyw, który sprosta takiej rozdzielczości. Ja jestem szczęśliwą posiadaczką Nokii 5300, ale ona chyba nie jest dostępna w żadnej sieci, a jej tańsza wersja 5200 ma słaby wyświetlacz. Dobra jest też 6300, ma dużą pamięć, ponad 100MB i można rozszerzyć jeszcze kartą miniSD. Polecam poszukanie czegoś na stronie nokii http://www.nokia.pl/A4464
ja polecam sony ericssona m600i , cudowne funkcje, system operacyjny...mam karte 8gb i po prostu cudo na symbianie, albo inne nowsze sony ericssony, sony ericsson to najlepsza cenowo jakosciowo i funkcjonalnie marka swiata, w koncu to pionierzy elektroniki, japonia i usa. nokia to shit!
Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 432 Skąd: się wziąłem?
Wysłany: Wto Lip 08, 2008 23:26
K.I. napisał/a:
w koncu to pionierzy elektroniki, japonia i usa. nokia to shit!
Zgadzam się w całości z Japonią. Co do USA to tylko w określonym sprzęcie. Akurat Motki mają genialne. Niestety świetne modele nie trafiają na rynek europejski, dlaczego?
_________________ Czy to lato... czy to zima... to na forum nudy nima!!!
Pomógł: 5 razy Wiek: 18 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 1206 Skąd: Od mamy
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 10:19
Cytat:
Telefon - jaki najlepszy?
Z innej strony, najlepszy kradziony.
Chodzi o prostotę.
Cytat:
Najlepszy telefon to taki, którym możesz wykonywać połączenia i wysyłać smsy, oraz taki którym możesz owe połączenia i smsy od innych osób odbierać.
O taką prostotę.
Prawda czyni ludzi dojrzałymi. Prawda jest fikcją, zatem dojrzałość również nią jest. Możesz tłumić sugestię, autosugestii się nie wyzbędziesz. Zawsze odnajdziesz mniej lub bardziej infantylnych od siebie.
- Kapeć
Nieistotne jest to co powiesz, ale jak inni to odbiorą.
ja mam LG PRADE, bardzo ładny, stylowy i elegancki telefon ma mnóstwo bajerów, do dziś się ich uczę i cały czas odkrywam coś nowego
[ Dodano: Czw Lip 24, 2008 08:15 ]
wiecie co, byłam wczoraj na fajnej imprezie u kumpeli i tam był taki chłopak, miał niesamowity telefon, ciągle słuchaliśmy z niego muzyki (bo później impreza przeniosła się w plener ), nie pamiętam dokładnie jaki to był kom, ale chyba LG Secrect, normalnie takie niesamowite filmiki nagrywał, że głowa mała!