Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 424 Skąd: się wziąłem?
Wysłany: Czw Lip 24, 2008 11:08
Booster napisał/a:
Obecnie najbardziej sprzętowo zaawansowane telefony to Iphone 3G, oraz Nokia N96.
No nie powiedziałbym...
Zobacz sobie na rynek Japoński, Koreański. najnowsze modele Samsunga czy LG (chociaż nie masowo produkowane) biją te telefony na głowę. Szkoda tylko że tak mało ludzi o nich wie. Przykładowo w telewizji ITV pokazywali kiedyś Samsunga z PIĘTNASTOMA megapixelami, 4 głośnikami i subwooferem! Następca B600. Cegła bo cegła, ale... Miał fajną funkcję działania na mowę użytkownika, a gdy zrobił zdjęcie tekstowi napisanemu długopisem na kartce papieru potrafił go zamienić na smsa! Więcej mi o nim nie wiadomo.
Mimo tego jak dla mnie i tak Motka rządzi
PS: Nie wiem co ludzie mają z tymi Nokiami.
_________________ Czy to lato... czy to zima... to na forum nudy nima!!!
Pomógł: 27 razy Wiek: 17 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 1860 Skąd: z ziemi jak na razie
Wysłany: Czw Lip 24, 2008 12:42
Cytat:
A ja najbardziej lubię Nokie. Jeśli znajdziecie mi bardziej prestiżową markę telefonów to wtedy może zmienię zdanie.
Chodzi Ci o prestiż?Nokia z pewnością go nie posiada.Są to telefony przeciętne.Nie dopracowane.Ne pewno nie w takim stopniu dopracowane jak motorole.A jeżeli chodzi o prestiż to :
http://www.veptu.org/
a czemu tak wszyscy o tych nokiach? nie uznajecie innych marek? przeciez tyle ich jest spny ericson, motorola, lg... można by wymieniac i wymieniać ja mam np. LG i za nic bym go nie wymieniła na inny sprzęt
[ Dodano: Sro Lip 30, 2008 10:15 ]
może mi ktoś coś wyjaśnić?? przeczytałam gdzieś, że LG KU990 ma kamere 120klatek na sekunde... co to znaczy??
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 23 Mar 2008 Posty: 261 Skąd: krk
Wysłany: Sob Sie 02, 2008 15:43
pewnie to już nieaktualne, ale polecam jeszcze wszystkim NOKIA 7390.Telefon cuda! Kazda dziewczyna odrazu sie zakocha! no i facet też nie jeden ogolnie seria L'amour Nokii jest ładna
a ja mam inne zdanie na ten temat. Telefon może być "prestiżowy". Jeżeli jest nowoczesny, ma wszelkie możliwe "bajery", dotykowy wyświetlacz, możesz go mieć zamiast aparatu cyfrowego bo robi świetne zdjęcia, to jak tu nie powiedzieć, że coś jest prestiżowe... Poza tym sama nazwa znanego projektanta takiego jak Prada jest prestiżowa każda kobieta chyba chciałaby mieć coś od Prady
a ja mam inne zdanie na ten temat. Telefon może być "prestiżowy". Jeżeli jest nowoczesny, ma wszelkie możliwe "bajery", dotykowy wyświetlacz, możesz go mieć zamiast aparatu cyfrowego bo robi świetne zdjęcia, to jak tu nie powiedzieć, że coś jest prestiżowe... Poza tym sama nazwa znanego projektanta takiego jak Prada jest prestiżowa każda kobieta chyba chciałaby mieć coś od Prady
To tam ktos robi i firmuje znaczkeim Prady...LG chyba...zresztą nie ma znaczenia faktycznie jest to sprawa subiektywna dla jedego to luksus dla innego nie i tyle;)
Pozdrawiam
Pomógł: 13 razy Wiek: 10 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 1365 Skąd: Trn
Wysłany: Pią Sie 15, 2008 11:13
majunia napisał/a:
LG KU990 ma kamere 120klatek na sekunde...
Generalnie czym więcej klatek tym płynniejsza animacja, dla przykładu:
Wyobraź sobie, że podczas 1sekundy musisz podnieść rękę, jeśli kamerka miałaby tylko 2-3 klatki animacji, zobaczyłabyś rękę w dole i od razu w górze, jednak gdy kamera ma więcej klatek, potrafi uchwycić dokładny ruch ręki...
Proste?
_________________ nastolatkowie.com.pl - Dramat, Romans i Komedia.
Użytkowniku: nie sraj do własnego talerza, używaj opcji SZUKAJ.
jesli ktos nie ma za duzo kasy i chce telefon z wszystkimi potrzebnymi dzisiaj funkcjami...to polecam sony ericssony, a jak powiedzial ktos wyzej, nokie sa przecietne...sama komercja...patrzac na funkcje bardziej oplacaja sie SE...pozatym lepsza jakosc dzwieku...polecam serie od w950i w zwyz ...no i m600i bo sam mam...nie ma aparatu ale za taki telefon z aparatem zaplacili bysmy 500zl wiecej niz bez... wiec czy nie lepiej kupic sobie odzielnej cyfrowki? odpowiedz prosta a jak ktos ma kupe kasy to niech sobie kupuje te najnowsze stworzone czysta komercja nokie
dzięki za wyjaśnienie już rozumiem o co chodzi a widziałam nawet go wczoraj w salonie, świetny jest ten Viewty. Duży i taki ładny!!!! chcę go!!
[ Dodano: Wto Wrz 09, 2008 14:57 ]
już wiem jaki teraz telefon może być najlepszy a przynajmniej najcieńszy LG Secrect widziałam troche info o nim w necie, ale i tak nie wszystko rozumiem. Ale ma świetny aparat, świetnie wygląda. Ciekawe ile będzie kosztował jak do nas dotrze??