Wysłany: Sro Lis 21, 2007 20:19 Telefon - jaki najlepszy?
Hej Chciałam się poradzić w sprawie komórki, a konkretnie Nokii (te wolę). W lipcu (wiem, wiem, że to jeszcze daleko) zmieniam komórkę i nie wiem na jaką mam się zdecydować Teraz miałam Nokię 6103, faktycznie, jest dość spoko, ładna, poręczna... Ale strasznie przeszkadza mi mała pamięć. Niby komórka jest do dzwonienia i do wysyłania SMSów, ale ja stwierdziłam, że potzrebuję komórki z "bajerami" Więc najlepiej, żeby było duuuużo pamięci (mp3-ki i obrazki), podczerwień, Bluetooch, radio też by nie zaszkodziło... I inne takie Może za dużo wymagam, ale najważniejsza jest dla mnie pamięć (póki co). No, i żeby była ładna... Więc piszcie, co polecacie, będę wdzięczna za każdy post Z góry dzięki
Pozdrawiam, Iga
_________________ Nigdy nie mów nigdy nie wiedząc co Cię spotka... ;]
fajna jest nokia 6131..
dlugo niestety jej sobie nie ponosilam bo mnie okradli..
ehh..ale ma i radio,i jakas tam pamiec i inne ,bajery' ;o))
_________________ - Wiesz, gdy jest bardzo smutno, to kocha się zachody słońca.
- Więc wówczas gdy oglądałeś je czterdzieści trzy razy, byłeś aż tak bardzo smutny? - zapytałem.
Ale Mały Książę nie odpowiedział.
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Sob Gru 01, 2007 15:47
kosh, nie polecam soniaków;/ psują się i sa takie reklamówki:) ja mam sony ericssona ale zamieniam sobie na wiosnę na nokię albo na motorolę, nie polecam sony ericssonów, naprawdę
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Zmieniać telefon ? Tylko na Motorole. Ze swojej strony polecam Rizr Z8, albo V3x. Nowe ROKR też są dobre, lub K1 lub K3 ;] Mówi to zadowolony posiadacz Motoroli ROKR E1 ;]
Wysłany: Sob Mar 22, 2008 11:50
no moim skromnym zdaniem sony erickos jest wmiare dobry
ale nokia n 95 jest wypasiona ma aparat 6 megapixseli(niektuea aparaty cyfrowe nie mają takiego ma dużo pamięci (jak coś to dobry nawet bardo dobry telefon bo sam go posiadam)
jak chcesz nokie, to weż sobie n95 na symbianie, a jeśli chcesz bez OSa toweż sobie 6300. Ja na twoim miejscu rozważyłbym jeszcze sony ericssona szczególnie jakiegoś z nowych seri np. ''c'' tu masz link do nowych modeli se:
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Czw Mar 27, 2008 08:32
Ja mam nokię 3500. Swietny telefon, ale fakt, pamieci ma mało. Trzeba dokupic kartę pamięci 1GB,albo 2GB.
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 424 Skąd: się wziąłem?
Wysłany: Czw Mar 27, 2008 21:15
mikal, też byłem posiadaczem E398@E1, hehe, to jest telefon, zagłusza wszystkie Nokie N95, N73, Walkmany... a jak się go fajnie tunninguje. Szkoda tylko ze firma Motorola nie jest doceniana w Polsce.
Obecnie posiadam K800i i odradzam ten telefon, słaba jakość muzyki na głośniczku nawet po tunningu jak na tą półkę cenową, psujący się joystick. telefon wymieniam na Motorolę Z6 z Linuxem i świetnie grającym głośniczkiem.
Z Nokii nic Ci nie polecam, jest to marka przereklamowana, w tych telefonach głównie płaci się za nazwę. Można kupić inny telefon w tych samych półkach cenowych z dużo większymi możliwościami. No chyba że wydasz na telefon od groma kasy to wówczas Nokia naprawdę jest godna polecenia (seria N).
_________________ Czy to lato... czy to zima... to na forum nudy nima!!!
Czyli E398 przerobionej na E1 ( ja mam oryginalną E1 ). Ale kit przecie to to samo. Jakbym miał kasę to bym sobie ROKR E2 kupił, ale cholera nie mogę jej znaleźć...
_________________ Co sobie obiecujesz cezary ? NIE BĘDĘ PIŁ! No jak powiedziałem tak zrobiłem. Ja się wtedy na takich imprezach czuję jak strażak. Bo wszyscy gorzała a ja z wodą latam ! - Cezary Pazura
Dzięki za rady Ja osobiście jestem za Nokią i chyba tylko Nokią Jestem w Erze, ale planuję zmienić na Orange chyba i podobają mi się rozsuwane, a w Erze jest tylko 6500 light i kosztuje dość dużo...
_________________ Nigdy nie mów nigdy nie wiedząc co Cię spotka... ;]
Usuniety. [Usunięty]
Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 14:54
ja ma sony ericssona nie nażekam spoko telefon , ale mam brzydko odwarza mp 3 i dlatego chcem sobie zmienic
[ Dodano: Sro Kwi 16, 2008 15:54 ]
ja ma sony ericssona k550i nie nażekam spoko telefon , ale mam brzydko odwarza mp 3 i dlatego chcem sobie zmienic