Ja mam SE K550i, wcześniej była Nokia N91 i Nokia N70 - sprzedałem dlatego, że nie byłem w stanie wykorzystać funkcji, a k550 jest wspaniały Polecam i pozdrawiam.
Kiedyś kiedyś jakiegoś alcatela w kieszeni nosiłem, modelu nie pamiętam Jakiś czas później SE T230 (?) a potem długa przerwa... Aż dostałem prezent w postaci SE K800i, prezent więc sprzedać nie wypada, w sumie telefon mi niepotrzebny, tyle czasu bez niego żyłem ;] ale jak już jest to użytek trzeba z niego zrobić coby się nie marnował. Tu zadzwonię, tam napiszę, mejle sprawdzę, muzyki posłucham...
Nokia 6630 => moje kombajnokochanie Moniczko .. fajny masz telefonik ... sexi i w ogole jak najbardziej dla kobiet ... Ja sie ostatnio czaiłem na czarnego LG Shine
_________________ Kazdą porażkę nie traktuj jako przegraną, tylko jako nowe doświadczenie Tak w ogole to kocham was ;* xD
Wysłany: Czw Mar 06, 2008 16:06
michal05241 napisał/a:
najlepsza N96).
:O ostatni model z seri N jaki widziałem to n95...
Propo miałem w200i ogólnie polecam bateria do 5 dni wszystko oki.
Na gwaizdke dostałem n70 ogólnie polecam ale bateria...a na po bieżmowaniu zamierzam zakupić n95 ale zobaczymy jak to będzie
_________________ I'm do the things, that I wanna do. I ain't got a thing, to prove to you.
Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 404 Skąd: się wziąłem?
Wysłany: Czw Mar 06, 2008 21:23
Teraz mam K800i, jedyna wada to beznadziejny głośnik. Gra bardzo cicho i bez bassu, nawet po wgraniu akustyki od W880i. No ale należy brać pod uwagę że wcześniej miałem Motorolę E398@E1, zagłusza ona wszystkie SE z serii W, Nokie N73, N95 i inne.
Jak sprzedam K800i to zakupię Motorolę RAZR albo ROKR Z6
_________________ Czy to lato... czy to zima... to na forum nudy nima!!!