no tak Nokie sa wytrzymale, moja tyl erazy upadla ze ju znie liczylam a nic jej nei jest ale z czym innym moja Nokia jest do tylu... slaba bateria, mala pamiec, i fatalnie wychodza fotki (nic nie widac) a podobaja mi sie SE
Ja mam 2 telefony
stra nokie 3200 niemam jej nic do zarzutu jest ona bardzo wytrzymala zaliczyla 2 upadki z durzej wysokosci, rzucenie o sciane upadki ze schodow i nadal dzila bez zazutow a mam ja juz z 4 lata!!
a tak to jestem za Sony Ericsson sa to naj bardziej funkcionalne i ladne telefony.
Moj drugi fon to wlasnie S.E. K750i. Jest super... ma wszystko co powinien i jest nawet wytrzymalu !!
_________________ " Ten Cie kocha, przez kogo płaczesz "
Witam!
Swego czasu miałem kilka komórek. Z doświadczenia wiem, że najlepsze są jednak Nokie.
Jeśli chodzi o Siemens'y to zależy od modelu. Jak komóry podbijały Polskę miałem Siemens'a C25 i jak na tamte czasy był wporządku. Parę lat później posiadełem Siemens'a A55. Telefonik też spoko dopóki nie rzuciłem nim o koleżankę i niestety nie działa do tej pory. Na koniec Siemens C65 kumpla, który rzucał nim o lodówkę. Wyświetlacz rozlał się za trzecim uderzeniem. Siemens'y są wporzo ale tylko te modele, co omówiłem. Reszta to badziewie.
Najbardziej nie lubię jednak Ericcsonów i Sony Ericcsonów. Strasznie się zawieszają i mają mulące menu. Nie nawidzę także Sagemów. Połowa funkcji w nich nie działa.
Od 2 tygodni posiadam Benq-Siemens C81. na razie jestem z niego zadowolony ale zobaczymy, co czas pokaże.
_________________ "Co miało być niebem, stało się piekłem." (Mariusz Sieniewicz)
www.joined.glt.pl
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Wto Wrz 26, 2006 14:43
ja mam k700i i szczerze odradzam!!!
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Wto Paź 03, 2006 04:29
Ja miałam SE k300i i to był chyba moj najgorszy telefon w życiu. Nie podobał mi się i zmieniał kolor zdjęć, mulił się strasznie. Wczesniej miałam Siemensa a52. Stare badziewie ale spadł mi z 3 piętra i nawet się nie wyłączył.Teraz sprzedałam go mojej koleżance za 30 zł ma go już ponad rok i nadal nic się z nim nie dzieje. A teraz mam Siemensa s65 i jestem zadowolona. Za firmą Nokia nie przepadam jakoś tak...
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Ja zawsze chciałem mieć koma z klapką
Teraz muszę się zadowolić K700i, ale może niedługo coś wykombinuję
Telefony z klapką wydają się takie babskie...
Bez urazy...
Ja nienawidze telefonów z klapką ..
Są beznadzieje....
Ja jestem taka zdolna, że pewnie by mi się klapka na 2 części rozwaiła
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Wto Paź 03, 2006 09:23
Patka napisał/a:
Telefony z klapką wydają się takie babskie...
Bez urazy...
Ja nienawidze telefonów z klapką ..
Są beznadzieje....
Ja jestem taka zdolna, że pewnie by mi się klapka na 2 części rozwaiła
o tak.. Ja bym sie bała, że mi ta klapka odpadnie, albo, ze te kabelki, które są miedzy klapka a tym głownym panelem się poprzecierają. O nie dla mnei klapka to zbyt duze niebezpieczeństwo.
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Wysłany: Czw Paź 05, 2006 11:50
MoOdY napisał/a:
Ja mam Moto V3 na razie :]
A nie denerwuje Ciebie ten wyświetlacz jakiś taki dziwny i denerwujący ??